Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

Freddy Krueger
Уже изловил 6903
Alexsandr
Member

Повідомлення

я через время буду пробовать настроить 6-й клиент на биг жабы (7-й не запустился чего-то). пока на 1% 500тыс задания идет почти ровно 3минуты.

Добавлено через 3 минуты 17 секунд:
а как бульдозеры в фолдинге себя ведут никто не проверял?
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Alexsandr:а как бульдозеры в фолдинге себя ведут никто не проверял?
Я гуглил на БЖ, хотябы чтоб мысленно прикинуть производительность, но так ничего и ненашёл :dontknow:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Бульдозери - повний провал для фолдінгу, де необхідні модулі з плаваючою точкою (FP). Кількість ядер у бульдозера рахується по цілочисленних модулях, а FP модулів у них у 2 рази меньше. Тож 8 ядерник має всього 4 модуля FP, як 4-х ядерний Феном. Крім того що в них слабша ефективність обчислень за такт на 1 ядро (так було задумано - компенсувати мали високою частотою, але щось не пішло), то ще й нова архітектура плутає роботу планіровщика потоків (навіть у Лінуксі, не те що в Вінді). Також вони сильно гріються і дорогі.

В гуглі шукайте
bulldozer ppd
наприклад
http://hardforum.com/showpost.php?p=103 ... stcount=31" target="_blank

і далі
Востаннє редагувалось 26.12.2011 16:11 користувачем ronemun, всього редагувалось 1 раз.
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
На 6901 жабі 2600к 4,6 ГГц під чистим лінуксом дає крок 22хв., проти 26:46, тобто на фініші буде різниця 8 годин :facepalm:
omega.zp
Member

Повідомлення

у бульдозера ппд на уровне и5-2500)))
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

hoshikuzu
50 WU :super:
Шаженла
Member

Повідомлення

А кто это ?
hoshikuzu
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/mai ... =hoshikuzu" target="_blank
дуже перспективний крянчер
kev4ev
Member

Повідомлення

Щойно звернув увагу на те, що у групі Ukraine на 11-му місці є команда OVERCLOCKERS UKRAINE. Поясніть, чому вас у F@H так багато (ще ж Overclockers.UA, що карапкається окремо)?
ShaggY
Member

Повідомлення

Александр-Z
Ми ніколи не хотіли бути частиноючогось, тільки окремо, силами оверклокерів місцевих)))
Якщо почитати початок теми, то там є таке обговорення))
omega.zp
Member

Повідомлення

Александр-Z:Щойно звернув увагу на те, що у групі Ukraine на 11-му місці є команда OVERCLOCKERS UKRAINE. Поясніть, чому вас у F@H так багато (ще ж Overclockers.UA, що карапкається окремо)?
Ну сказать что она есть, особенно на данный момент - это громко! Еще с весны ппд упал почти до 0.
Да вообще у нас по стране полная неразбериха. Вместо того, что бы дружно кранчить в одной команде, мы кранчим порознь: украина, оверы, тсц-раша, некоторые даже знаю сидят в евга из-за того что топ тим :facepalm:
Alexsandr
Member

Повідомлення

опять статистика медным тазом накрылась.
Шаженла
Member

Повідомлення

Alexsandr
опять статистика медным тазом накрылась.
Я это заметил ещё в 6 утра :laugh: :lol: :laugh:
Похоже у самих учёных руки кривые :idea:
ShaggY
Member

Повідомлення

Какакая статистика?? Вся или экстрим оверклокинг? а то экстрим со вчера не доступен.
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Та вроде только экстримовер, основная и какао пашут http://kakaostats.com/t.php?t=156571" target="_blank
di2di
Member

Повідомлення

Alexsandr
какава работает...
Alexsandr
Member

Повідомлення

за какао не занл что и есть. но на extremeoverclocking.com все же удобнее или может привык больше.
Відповісти