Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

SergeyR
Угу :) и сразу пришла 6904 :super:
Romanovfastov
Junior

Повідомлення

Спасибо за поздравления с лимончиком.
Отвечу по автолюбительски (уйду в кювет но газ не сброшу) :)
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Дивну річ в мене сьогодні замітив
в 7-му smp клієнті, якщо виставляю 12 потоків то ловляться задачі 70хх (у 1.5 , 2, і 4 рази жирніші ніж 110хх, 6099 і 761х задачі відповідно). при цьому 8 чи 16 потоків тянуть задачі 761х або 6099, 2-4 потока - 110хх. Це на всіх компах, незалежно від параметрів bigadv/beta (тип задачі), big/normal (розмір пакета)

Додано через 10 хв.
Все таки на одній машині навіть при 12 потоках почала лізти 6099. 2 рази зкидав - не помогло. Тоді ще додатково виставив bigadv - і прийшла 7001.
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
Може варто спробувати 6-й клієнт, у мене БЖ приходять на нього.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

Freddy Krueger
Конфигурация: Xeon 2x5650@4000 6x2Gb DDR3-1600 Linux 10.04
Номер задачи: 6904 (2-30-28)
Имя задачи: ha_shooting
Размер задачи: 54,56 МБ
Размер результата:
Очки: 496833,83
Фреймы: 100
Ядро: GRO-A5
IP сервера: 130.237.232.237
Очков в час: 8107,90
Очков в сутки: 194589
Ср. время на шаг: 0:36:46
Bonus factor: 15,7520
Client.cfg: bigpackets=big, type=3
Завершено: 11%

Вот что получается после разгона до 4000Mhz

Добавлено через 8 минут 43 секунды:
А ты КРАКЕНА ставил ? И какие результаты ?
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

Фигасе 500К за раз :super: . Память не гнал? БЖ любят высокие частоты.
Я кракена давно ставил и даже отписал якобы шаг уменьшился на 1 мин, но на самом деле у меня время какимто образом отставало (перемудрил что то в ubuntu) :laugh: , т.е. если в ubuntu прошло 1 час, то в винде 1час 5мин, от этого и неверный шаг :rotate: .
Переставил ubuntu, поставил Vmware workstation 8, обновил ядро системы до 3.2 + кракен. Всё это дало минус 15-20сек шага на жабе 6904.
P.S. у тебя все потоки нагружены на 100% ?
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

Freddy Krueger
:mad: свет опять на пару часов вырубали
Память зафиксировал на 1600 хотя планки 2000 думаю пока и так хорошо, нужно до 200 места добратся а потом буду эксперементировать и кракена тогда поставлю
Шаженла
Member

Повідомлення

Народ вы с ума посходили ? :-/
Я вижу только 15 человек которые фолдят :facepalm:
По идее должно быть до 30 но не в 2 раза меньше.

Или команда медленно и уверенно подыхает ?
-stan-
Member

Повідомлення

Денис97
Кранченг все-таки жив...

Камрады а как прибить недоделаную жабу в 7-ом клиенте?
И еще вопрос: видяхи грузятся на 50% ровно, это нормально?

Никто бульдозера не юзал в фолдинге? Как он по сравнению с тубанами? Хочу проапгрейдиться к новому году, х/з что взять, или буль или все же провереный временем 1090...
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

-stan-

Камрады а как прибить недоделаную жабу в 7-ом клиенте?

У полі Clients (зліва) мишкою два рази цокнути по відподному клієнті, на першій закладці (Connection) жмеш Stop. Далі знищуєш папку Work.
У мене запуск встановлений як сервіс, тому хватає його зупинити і зачистити Work (елементарно скрипт зробити можна).
Коли тре просто зкинути задачу, можна зайти в закладку слотів (Slots), вибрати потрібний слот і нажати Edit, переключити відповідний слот на uniprocessor, Ок, Pause, задача зупиняється і САМА СТИРАЄТЬСЯ повністю. не виходячи з паузи знов в слоти, вибираєм smp, Ок, Fold.

И еще вопрос: видяхи грузятся на 50% ровно, это нормально?
Нє-а

Никто бульдозера не юзал в фолдинге? Как он по сравнению с тубанами? Хочу проапгрейдиться к новому году, х/з что взять, или буль или все же провереный временем 1090...
буль пролітає як фанера над Парижем :gigi: , ППД меньше ніж у фена х6 на тій же частоті, а гріються більше. За ті гроші краще за Інтел 2500К ще довго не буде, а ще краще натужитись і 2600К (+100$ за +40% ППД)
-stan-
Member

Повідомлення

ronemun

Красно дякую :beer:
ronemun:И еще вопрос: видяхи грузятся на 50% ровно, это нормально?
Нє-а
Зображення

Трошки збрехав 55%, в даному випадку ничого не можете порадити?
ronemun:Никто бульдозера не юзал в фолдинге? Как он по сравнению с тубанами? Хочу проапгрейдиться к новому году, х/з что взять, или буль или все же провереный временем 1090...
буль пролітає як фанера над Парижем :gigi: , ППД меньше ніж у фена х6 на тій же частоті, а гріються більше. За ті гроші краще за Інтел 2500К ще довго не буде, а ще краще натужитись і 2600К (+100$ за +40% ППД)
На тій же частоті нижчий ппд? Дивно, я чомусь гадав що 8 віртуальних ядер мають бути швидшими за 6 реальних, + розгін :-/
2600к звичайно ідеальний варіант, але справа в тому що мамка ам3+ вже куплена...

Добавлено через 19 минут 14 секунд:
Прибив SMP, відяхи завантажились на 95%, хоча відразу після інсталяціі кліента все нормально працювало і вантажило проц та відяхи на 100% :spy:
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

Цікаво, чому ніхто (з простих смертних) кластерів не створює для фолдінгу. Там же елементарно. Кластери створювати легко (чесно :) , див http://cluster.linux-ekb.info/QuickStart1.php" target="_blank

Статей з аналізом швидкодії Gromacs (ядра фолдінгу) на кластері залежно від швидкодії мережі між компами кластера валом в інеті. Наприклад, я вичитав, якщо нода (комп тобто) має швидкодію до 80 ГФлопс (а це аж самі сильні АМД x6, Інтел 2500К), хватає 1 Гбіт мережі для обєднання аж до 8 компів (швидкодія росте лінійно), і так до 20 компів щоб вийти на пік (швидкодія росте, але вже не лінійно, після 20 взагалі падає). Для потужніших тре швидшу мережу і нижчий пінг (InfiniBand, але й може просто збільшити кількість простих мережух на кожен комп хватить)
Швидкодія 1 компа рахуєть так (де К - це кількість): К проців х К ядер х частота х 4 (ядра тільки Фізичні, логічні від гіпертрейдінгу не враховуються, 4 це к-ть флопсів за такт у проців від інтела і амд). якщо є гіпертрейдінг то ще множим на 1,25 (приблизно). Для проців з інструкціями AVX (від інтела Sandybridge серія 2ххх, від АМД - бульдозери) замість 4 тре ставити 5-5,5, як повезе.
Переваг багато:
- наприклад, 4 компа (однакових) дадуть не в 4 рази більший ППД, а у 8, і задача рахуватиметься у 4 рази швидше (зручніше, у кого обмежений графік).
- вигідніше (ціна за Гфлопс) ніж багатопроцесорні материнки+проци для них.
- доступність: багато слабих компів на роботі є у багатьох.
- бігжаби ловити легше (особливо з 16 січня, коли для бігжаб тре буде 16 потоків).
- легше управляти процесом (1 кластер замість декількох компів). Це не враховуючи мороки з обслуговуванням самого кластера.

Хто знає англійський і Лінукс, будь-ласка, допоможіть перекласти
http://www.tllts.org/planet/?cat=46" target="_blank

Не слово в слово, а як інструкцію до дії.
Наперед дякую :beer: .
Шаженла
Member

Повідомлення

Сложность 500к заданий очень возросла :lamer:
На один шаг у меня уходит около 24 минут :banghead:
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ronemun
Є досвід роботи з кластером?
Почитав матеріал, як на мене досить складно все це, інформації мало, особливо по запуску клієнта, як я зрозумів, там запуск за допомогою скриптів, але що конкретно делатьтак і не зрозумів (англійською погано володію).
Офіс з 15 комп'ютерів зможе рахувати БЖ? :gigi:
ShaggY
Member

Повідомлення

Вот это оййййййй!.. Только начал наконец нормально считать, с хорошими заданиями и ппд... Так вчера пришел домой сработы, увидел зависший комп, ну думаю ладно, так не зараза, больше он не включаеться, вернее ничего не показует и даже не писщит динамик на мамке... ну ни ппц..(((
Romanovfastov
Junior

Повідомлення

ShaggY
Так закон Мерфи (закон подлости) вроди никто не отменял.
ShaggY
Member

Повідомлення

Та ну нафиг его.. хрен с тем фолдингом, мне по учебе надо столько делать, про диплом вообще молчу.. ноута нет пока, а на работе только рефераты)))) так что завтра буду тащить в универ, где все потестю))
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

-stan-
101 WU

RomanMineev
200 WU

pushyk
перейшов 4 000 000

вітання :super:

SergeyR
Як на вашу думку,що вигідніше, 70хх задачі чи 6903-6904.
Я схиляюсь до того, що 70хх
В мене система core i5 2ядра (+2 выртуальних) @4.0 ГГц дає ППД від 11,3 (7002-7003 задачі) до 16,2 тисячі (7015,7026).
Відповідно, на 12 ядер (+12 віртуальних) буде в 14,7 раз більше (6 в степ. 1,5), тобто 165-240 тисяч.
6903 дає ~180-230 тис

В мене задачі 70хх ловляться в 7 клієнті на -smp 12 (і тільки 12, на інші не хоче, тому тре не забути виставити назад потрібну кількість)

Переваги: задачі маленькі, тому трафік тут маленький і не шкода якщо пропаде. Також вкладатись в час нетреба
Востаннє редагувалось 02.12.2011 03:25 користувачем ronemun, всього редагувалось 5 разів.
SergeyR
HWBOT OC Team

Повідомлення

ronemun
Примерно 115-120к дает. Но не всегда только они приходят
Да я перешел на окна, в лине не могу нормально отправить .... просто пропадают очки и время,в винде все нормально
pushyk
Member

Повідомлення

ronemun
на время оставил был фолдинг, сейчас пару видиков накопилось - поставлю на днях комнату обогревать :gigi:
Відповісти