Windows 8

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
RA
Member

Повідомлення

Foxgl
Ти якою Windows 7 користуєшся? Якщо стартер або Хом - вони кастрована Віста :lol:
У Вісті довгий відклик програм, небгрунтоване споживання ресурсів, без причин могло підніматися з"їдання пам"яті оперативки, на системному диску могло пропадати до 5 гіг вільного місця (у мому випадку користування Віста х64), яке не можливо було знайти (фокуси), а потім воно само з"являлося... Недоліків дуже багато, крім одного позитиву - ДХ10, чого не було на ХР.
На Windows 7 такого нема!
Пропоную вивчити служби та процеси, які відбуваються при роботі ОС і вміти їх відслідковувати, розуміти для чого вони потрібні, а потім будете плести лабуду!
Недоліки є всюди, але суттєвих переваг має бути більше, чого не скажеш за новинку. На даний момент перевагою може стати ДХ12, якого ще не розробили; покращена стабільність , надійність та безвідказність у роботі в порівнянні із попередньою розробкою і тд - поки такого зауважено не було...
Одним словом : Вивчайте мат частину!
Foxgl
Member

Повідомлення

Предположим я конечный пользователь, зачем мне учить мат. часть? Я настроил под себя висту и НИКАКИХ существенных недостатков по сравнению с той же ХР не вижу. С другой стороны для работы косяки конечно были, но это только пока не нашел соответствующие решения. Так вот в чем вопрос: если у меня не было существенных недостатков, а у ВУас были может это Вы что-то не так делаете? Мат. часть для большинства пользователей не имеет никакого значения, в отличии от удобства и я уверен, что нужно просто исправить баги и непосредственно привыкнуть к восьмерке с ее "особенностями" и интерфейсом.
RA
Member

Повідомлення

Віста крім ДХ10 - не малв ніяких перевег над ХР! Глючніша ще не попадалась, а швидкодія- черепаха :laugh: У мене є досвід, щоб порівняти...
Розшарювання дисків та настроювання мережі - прокляття Вісти :facepalm:
Відклик програм у Вісти повільніший, ніж у ХР - про що ще можна говорити із чайниками :facepalm:
Foxgl
Member

Повідомлення

Железные аргументы))) О чем еще можно говорить.
Yorcfild
Member

Повідомлення

RA:Віста крім ДХ10 - не малв ніяких перевег над ХР! Глючніша ще не попадалась, а швидкодія- черепаха :laugh: У мене є досвід, щоб порівняти...
шо за бред сумасшедшего, когда вышла виста ее тулили на все что имелось, это Пеньки 4, Атлоны 3000 и прочий хлам что был на руках у людей с 1гб озу, при космической цене корок. А работала она отлично, принесла новую галерею, новый пуск, поиск файлов, настройка сети идентичная что и в современной 7-ке. В 7-ке как раз нет ничего особенного, интерфейс допиленный гламурными блондинками и все
RA
Member

Повідомлення

Windows 7 успішно працює на стареньких одноядерних компах без проблем із оперативою у 1 гіг (оптимально від 1,5 гіга), при чому немає буксів і напрягу у роботі. АГП картки також нормально справляються з Аеро графікою, якщо не грати у важкі ігри. За Вісту навіть говорити не хочу: інтерфейс напутаний, ускладнений...
Спробуйте видалити корзину на робочому столі у Вісті, а потім повернути назад - не ярлик, а іконку, яка буде показувати, коли вона заповнена, а коли пуста...
Сімка допрацьованіша та набагато продуманіша...
Чайникам пропоную вивчати мат частину та вчитися адаптовувати ОС під себе, а не звикати до труднощів та непродуманності розробників. Віват жертвам маркетингу та неукам, після яких треба усе виправляти... :tomat:
Пропоную розшарити диски та паки на Сімці та Вісті - хто із таким стикався, той зрозуміє мене, де простіше...
Недарма на презентації Вісти було фіаско, недарма після виходу її у продаж, Майкрософт почав робити чистку персоналу-непотрібу! Тоді "на горіхи" попалося всім :lol:
Yorcfild
Member

Повідомлення

RA: Спробуйте видалити корзину на робочому столі у Вісті, а потім повернути назад - не ярлик, а іконку, яка буде показувати, коли вона заповнена, а коли пуста...
вы что-то путаете, между выходом висты и 7-ки изменилось несколько поколений железа, сейчас уже неюзают ддр1 или ддр2 533, далеко ушли процессоры и видеокарты. За иконку корзины так как в 7-ке, так же как было и в ХР, сложно поставить галоку "отображать на раб столе"? WTF&&& :lamer:
RA
Member

Повідомлення

Yorcfild - я говорю за Вісту, у якій дану опцію найти нелегко, особливо чайнику, потім тільки чуєш дзвінки, що помилково не очистив корзину, а видалив і як її назад повернути...
Та чого щось чайникам доказувати...
Юзайтте непотріб - жертви маркетинга :lol:
Таке можуть писати люди, які є профанами, а корчать із себе спеців...
Знаю багато прикладів юзання сімки на старому залізі - при чому без проблем...
archibalt
Member

Повідомлення

майже 2 тижня користуюсь Win 8, по суті тойже Win 7 + новий інтерфес, який мабуть і викликає обурювання користувачів. Хоча моє обурення почалось ще з встановлення, значна кількість налаштувань, грець з ними, а от реєстрація профіля користувача віндовса, кожен раз вводити пароль при включенні пк(виключив через налаштування) не сподобалось. Щодо пуску - особисто я ним користуюсь рідко, тому дискомфорту немає, за декілька днів швидко привик, ось так налаштував для себе, швидко і зручно:
спойлер
Зображення
Сподобалось висувне меню при наведенні курсора в кути екрану. АЛЕ інколи при великій кількості файлів на роб. столі, хочу їх швидко виділити, роблю захоплення з гори екрану і при цьому виходить не виділити файли, а захопити екран для режиму snap (якщо не помиляюсь) див. скріншот (файли туди не покладеш, але робочий стіл зменшуєтсья і захоплюєтсья мишкою)
спойлер
Зображення
Також не сподобався хід виключення пк, треба більше кнопок клацнути. Дуже сподобався переглядач картинок (переглядач назив. Фотографії чи якось так),так як вони відображаютсья на весь екран, АЛЕ не сподобалось що в ньому не можна їх гортати (можливо можна налаштувати, але навіщо такий гемор)
на даний момент замітив такі проблеми з програмами:
- Linx 0.6.4. некоректно працює на Win 8 x64 - незавершується цикл тесту;
- при встановленні GTA 4 треба ставити сумісність з вістою, хоча на він 7 треба класти сумісність з він хр, якось нелогічно
- програма Cursor FX працює з глюком, змінений через неї курсор не відображаєтсья в пуску (курсор на скріні наведений на Рабочий стол)
спойлер
Зображення
RA
Member

Повідомлення

У мене ГТА4 без режимів сумісності нормально працює. Рокстар геймс тільки при інсталяції потребує режим сумісності...
multiplicator
Member

Повідомлення

Да....попробовал вчера сие чудо.....может с непривычки...но все через "...."...эачем менять интэрфейс???...не думаю , что "телефонное" меню смотрится оригинально :down: :down: ......
RA
Member

Повідомлення

RA:http://windows.microsoft.com/ru-RU/windows-8/iso - офіційна Windows 8 Release Preview на сайті Майкрософт із серійником.
Принесли на перестановку вінди нетбук Acer Aspire One D255E http://www.notebook-center.ru/catalog_acer_11735.html" target="_blank, вирішив ще раз спробувати новинку ....
1. Для кого і для чого треба було викидати пускову кнопку? Дуже не зручно, таке враження ніби відрізали голову, а мозок всунули у зад :lol: :puke:
2. Інтерфейс Метро працює при мінімальному розширенні 1024х768, тому на багатьох нетбуках працювати не буде! Для чого таке робити і для якого заліза це було створено?
3. Після закінчення інсталяції перед першим запуском необхідно було створити профіль та пройти реєстрацію. Під час реєстрації необхідно вводити символи, якщо переключите на звук, то можете не почути, оскільки його не буде, а повернутися назад до символів складно і не завжди спрацьовує... Задавалися непотрібні питання, ще би запиталися мою орієнтацію та розмір члена :lol: На засекречену територію напевно попасти простіше! :mad: Для чого такі незручності. Такі речі можна робити після запуску операційної системи у панелі керування на профілях користувачів (учётные записи). Якщо у мене немає інтернету, то напевно навіть Windows 8 не поставиш! :weep: А якщо я буду користуватися планшетом суто для перегляду фільмів та прослуховування музики, читати книжки і мені не потрібний інтернет, і я ним не буду користуватися... що мені тоді робити ? :mad:
4. Звук на нетбуці (мені так здалося) став суттєво тихішим ніж, на Windows 7.
5. Windows 8 трошки підшаманили і вона стала менш ресурсоємкою, але за те додали багато непотрібних процесів із їхніми непотрібними нововеденнями, які їдять ресурси. Для чого це робити? Без них операційка була би ще легшою і кращою на слабеньке залізо...
Мене хватило лише на 30 хвилин користування, після чого переставив назад Windows 7 :jump:
Windows завжди славився тим, що операційку можна було настроїти під себе із великим вибором можливостей, що має протилежну концепцію із МАС OS, де користувач мусить підстроюватися під ситему! Нова операційка нав"зує нам багато непотрібу, до якого ми повинні звикати! :facepalm:
У Windows 8 є більша база драйверів заліза під операційку, що похвально. Непогані задуми у новинці, які би можна було використовувати далі, на зразок провідника Windows 8 і ще де-яких корисних опцій...
На перспективу, компанії "Майкрософт" необхідно створити кілька шаблонів інтерфейсу, вибір якого користувач сам буде вирішувати. І для більш досвітченіших користувачів дати можливість створювати самому інтерфей, шляхом модифікації шаблонів! :learn:
На даний момент перспективи та сенсу переходу на Windows 8. Немає новинок на зразок ДХ11, щоб підтримувала Windows 8 , а Windows 7 - ні. Тому крім лишнього танця з бубнами та заморочками нічого суттєво нового нема. Поки що Windows 7 рулить :super:
Не хочу на потужний комп ставити операційку для слабого заліза та заморочуватися із різним непотрібом на зразок інтерфейсу Метро та ще іншими непотрібними процесами, які постійно з"їдають ресурс, а ними не користуєшсяі користуватися не будеш! :puke:
Для початку хай логічніше продумають інтерфейс та врахують мої побажання1
Тепер аналізуйте самі...
Yorcfild
Member

Повідомлення

RA:Yorcfild - я говорю за Вісту, у якій дану опцію найти нелегко, особливо чайнику, потім тільки чуєш дзвінки, що помилково не очистив корзину, а видалив і як її назад повернути...
Та чого щось чайникам доказувати...
Юзайтте непотріб - жертви маркетинга :lol:
Таке можуть писати люди, які є профанами, а корчать із себе спеців...
Знаю багато прикладів юзання сімки на старому залізі - при чому без проблем...
а в 7-ке стало легче найти??? они же идентичны о_0. Что спорить, я не говорю что виста лучше 7-ки, но и отрицать то что виста лучше хр - тоже глупо. То что на нетбуки сейчас ставят поголовно 7-ку это еще ничего не значит, т.к дойдя до малейшей сложной задачи проиграть видео на ютубе или еще что-то, 7-ка падает в жуткий ступор, а ХР отрабатывает без зависаний. Сейчас нет смысла ставить висту, не из за того что плохая система, а из за того что есть и лучше, но и то "лучше" неадекватно работает используя ее не по назначению. При выходе висты был смысл ее ставить на современное железо, сейчас же используют самую последнюю систему что не странно. После выхода 8-ки про 7-ю забудут, может не сразу, а позже но забудут...
RA
Member

Повідомлення

Yorcfild - у Сімці корзину із робочого столу не видалиш - опцію дану прибрали! Ще жодного разу слабе залізо не падало в стопор на Сімці під час перегляду відео з інтернету, якщо потік не є потужним. При потужному потоці та високому розширенні слабе відео зависне і на ХР! :learn:
Залізо періоду Вісти на Сімці працює набагато швидше!
ПС. Перед тупими відповідями, щоб не позоритися і не показувати те, що ти чайник - раджу переверірити самостійно і переконатися у сказаному! :lol: :tomat:
Вчи мат частину! :learn:
Mor1oK
Member

Повідомлення

Поддержу РА, 7ки достаточно для ВСЕГО что есть на данный момент!
ХР достаточна для всего, что не нуждается в последних ДХ и большого количества оперативки.
Всё остальное устанавливать от болезни рук или здорового интереса.
П.С. "общаюсь" с компами с 96 года пробовал ВСЕ виндовсы, линуксы и тд. устанавливал и переустанавливал тысячи раз. Сейчас обслуживаю больше 50 машин.
Yorcfild
Member

Повідомлення

RA:ПС. Перед тупими відповідями, щоб не позоритися і не показувати те, що ти чайник - раджу переверірити самостійно і переконатися у сказаному! :lol: :tomat:
но опция то находиться там же, или ОС должна быть для блондинки которая неспособна думать что удалить? Хоть чайник хоть кипятильник, виста лучше ХР, 7-ка лучше висты, было бы удивительно если наоборот, но это же глупо, 7-ка = допиленная виста гламурными блондинками, ничего нового по сравнению с вистой, 7-ка не принесла. А оперативки что виста что сейчас 7-ка жрет 1гб постоянно, ХР метров 600-700, все вполне закономерно, разницы в производительности почти нет, с современным то железом
RA
Member

Повідомлення

Yorcfild:
RA:ПС. Перед тупими відповідями, щоб не позоритися і не показувати те, що ти чайник - раджу переверірити самостійно і переконатися у сказаному! :lol: :tomat:
но опция то находиться там же, или ОС должна быть для блондинки которая неспособна думать что удалить? Хоть чайник хоть кипятильник, виста лучше ХР, 7-ка лучше висты, было бы удивительно если наоборот, но это же глупо, 7-ка = допиленная виста гламурными блондинками, ничего нового по сравнению с вистой, 7-ка не принесла. А оперативки что виста что сейчас 7-ка жрет 1гб постоянно, ХР метров 600-700, все вполне закономерно, разницы в производительности почти нет, с современным то железом
Такі речі можка сказати лише повний НУЛЬ!
Раджу вчити матчастину! :tomat:
:lol:
Ось одне із підтверджень моїх слів: http://support.microsoft.com/kb/942132/ru" target="_blank
а ось на Сімці:
Зображення

На все можу навести приклади...
Ти - людина, яка далека від даної теми, шкода, що на форумах такі чайники ще хочуть та стараються повчати інших! :learn:

Добавлено через 2 минуты 51 секунду:
Віста була зроблена через зад і Вісімка також до того прямує...
Скільки лишніх рухів та напряга викликає меню та його налаштування... :mad:
xe-xe
Member

Повідомлення

грядет вендекапец. :laugh:
c0013r
Member

Повідомлення

а взор молчит, все кошечками играется :facepalm:
Відповісти