RA:http://windows.microsoft.com/ru-RU/windows-8/iso - офіційна
Windows 8 Release Preview на сайті Майкрософт із серійником.
Принесли на перестановку вінди нетбук
Acer Aspire One D255E http://www.notebook-center.ru/catalog_acer_11735.html" target="_blank, вирішив ще раз спробувати новинку ....
1. Для кого і для чого треба було викидати
пускову кнопку?
Дуже не зручно, таке враження ніби відрізали голову, а мозок всунули у зад
2. Інтерфейс
Метро працює при мінімальному розширенні 1024х768, тому на багатьох нетбуках працювати не буде! Для чого таке робити і для якого заліза це було створено?
3. Після закінчення інсталяції перед першим запуском необхідно було
створити профіль та пройти реєстрацію. Під час реєстрації необхідно вводити символи, якщо переключите на звук, то можете не почути, оскільки його не буде, а повернутися назад до символів складно і не завжди спрацьовує... Задавалися непотрібні питання, ще би запиталися мою орієнтацію та розмір члена

На засекречену територію напевно попасти простіше!

Для чого такі незручності. Такі речі можна робити після запуску операційної системи у панелі керування на профілях користувачів (учётные записи). Якщо у мене немає інтернету, то напевно навіть
Windows 8 не поставиш!

А якщо я буду користуватися планшетом суто для перегляду фільмів та прослуховування музики, читати книжки і мені не потрібний інтернет, і я ним не буду користуватися... що мені тоді робити ?
4. Звук на нетбуці (мені так здалося) став суттєво тихішим ніж, на
Windows 7.
5.
Windows 8 трошки підшаманили і вона стала менш ресурсоємкою, але за те додали багато непотрібних процесів із їхніми непотрібними нововеденнями, які їдять ресурси. Для чого це робити? Без них операційка була би ще легшою і кращою на слабеньке залізо...
Мене хватило лише на
30 хвилин користування, після чого переставив назад
Windows 7
Windows завжди славився тим, що операційку можна було настроїти під себе із великим вибором можливостей, що має протилежну концепцію із
МАС OS, де користувач мусить підстроюватися під ситему! Нова операційка нав"зує нам багато непотрібу, до якого ми повинні звикати!
У
Windows 8 є більша база драйверів заліза під операційку, що похвально. Непогані задуми у новинці, які би можна було використовувати далі, на зразок провідника
Windows 8 і ще де-яких корисних опцій...
На перспективу, компанії
"Майкрософт" необхідно створити кілька шаблонів інтерфейсу, вибір якого користувач сам буде вирішувати. І для більш досвітченіших користувачів дати можливість створювати самому інтерфей, шляхом модифікації шаблонів!
На даний момент перспективи та сенсу переходу на
Windows 8. Немає новинок на зразок ДХ11, щоб підтримувала
Windows 8 , а
Windows 7 - ні. Тому крім лишнього танця з бубнами та заморочками нічого суттєво нового нема. Поки що
Windows 7 рулить
Не хочу на потужний комп ставити операційку для слабого заліза та заморочуватися із різним непотрібом на зразок інтерфейсу
Метро та ще іншими непотрібними процесами, які постійно з"їдають ресурс, а ними не користуєшсяі користуватися не будеш!

Для початку хай логічніше продумають інтерфейс та врахують мої побажання1