Windows 8

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Martix
Member

Повідомлення

Wihar
про дисетчер задач и окно копирования файлов могли бы пару словечек замолвить :-/
т.к. для мнея там кроме них ничего интересного нету :D
Akseleys
Junior

Повідомлення

А у меня 8ка 64 бита, устанавливается и когда перед первым запуском идет настройка зависает и все. ОбломайХтунг... Печаль.

Вообще у меня сложилось мнение что мелкософт делает каличные версии винды через одну. Вспомним историю 95 - Г*но, 98 - доделали до ума. 2000 - г*но, ХР - довели до ума. Vista - все матюкались куча проблем. 7ка - довели до ума. А теперь 8ка. Соответственно не самое удочное произведение. Что же это? ждем девятую версию?
GIM49
Member

Повідомлення

Akseleys
Устанавливай на чистый винт и пусть сама win 8 -делает раздел!
Ar2r
Advanced Member

Повідомлення

Akseleys:у меня сложилось мнение
Это мнение сложилось, наверное, у половины пользователей интернета, а то это пророчество можно встретить на каждом сайте. :laugh:
Хотя, я и сам жду вин 9. Зачем мне та же семерка, только с напрягающим метро.
Исаланд
Member

Повідомлення

Ar2r:Зачем мне та же семерка, только с напрягающим метро.

Чтоб страдать. Неужели не ясно? :-/
Akseleys
Junior

Повідомлення

Ar2r:
Akseleys:у меня сложилось мнение
Это мнение сложилось, наверное, у половины пользователей интернета, а то это пророчество можно встретить на каждом сайте. :laugh:
Хотя, я и сам жду вин 9. Зачем мне та же семерка, только с напрягающим метро.
Поддерживаю!
archibalt
Member

Повідомлення

крім візуального оформлення є якісь інші новшества у вигляді оптимізації, збільшення фпс в іграх?
archibalt
Member

Повідомлення

Heaven DX11 Benchmark 3.0
Win7
Зображення
Win8
Зображення

3DMark 11
Win7
Зображення
Win8
Зображення

3DMark Vantage
Win7
Зображення
Win8
Зображення
RA
Member

Повідомлення

http://windows.microsoft.com/ru-RU/windows-8/iso" target="_blank - офіційна Windows 8 Release Preview на сайті Майкрософт із серійником.
Принесли на перестановку вінди нетбук Acer Aspire One D255E http://www.notebook-center.ru/catalog_acer_11735.html" target="_blank, вирішив ще раз спробувати новинку ....
1. Для кого і для чого треба було викидати пускову кнопку? Дуже не зручно, таке враження ніби відрізали голову, а мозок всунули у зад :lol: :puke:
2. Інтерфейс Метро працює при мінімальному розширенні 1024х768, тому на багатьох нетбуках працювати не буде! Для чого таке робити і для якого заліза це було створено?
3. Після закінчення інсталяції перед першим запуском необхідно було створити профіль та пройти реєстрацію. Під час реєстрації необхідно вводити символи, якщо переключите на звук, то можете не почути, оскільки його не буде, а повернутися назад до символів складно і не завжди спрацьовує... Задавалися непотрібні питання, ще би запиталися мою орієнтацію та розмір члена :lol: На засекречену територію напевно попасти простіше! :mad: Для чого такі незручності. Такі речі можна робити після запуску операційної системи у панелі керування на профілях користувачів (учётные записи). Якщо у мене немає інтернету, то напевно навіть Windows 8 не поставиш! :weep: А якщо я буду користуватися планшетом суто для перегляду фільмів та прослуховування музики, читати книжки і мені не потрібний інтернет, і я ним не буду користуватися... що мені тоді робити ? :mad:
4. Звук на нетбуці (мені так здалося) став суттєво тихішим ніж, на Windows 7.
5. Windows 8 трошки підшаманили і вона стала менш ресурсоємкою, але за те додали багато непотрібних процесів із їхніми непотрібними нововеденнями, які їдять ресурси. Для чого це робити? Без них операційка була би ще легшою і кращою на слабеньке залізо...
Мене хватило лише на 30 хвилин користування, після чого переставив назад Windows 7 :jump:
Windows завжди славився тим, що операційку можна було настроїти під себе із великим вибором можливостей, що має протилежну концепцію із МАС OS, де користувач мусить підстроюватися під ситему! Нова операційка нав"зує нам багато непотрібу, до якого ми повинні звикати! :facepalm:
У Windows 8 є більша база драйверів заліза під операційку, що похвально. Непогані задуми у новинці, які би можна було використовувати далі, на зразок провідника Windows 8 і ще де-яких корисних опцій...
На перспективу, компанії "Майкрософт" необхідно створити кілька шаблонів інтерфейсу, вибір якого користувач сам буде вирішувати. І для більш досвітченіших користувачів дати можливість створювати самому інтерфей, шляхом модифікації шаблонів! :learn:
На даний момент перспективи та сенсу переходу на Windows 8. Немає новинок на зразок ДХ11, щоб підтримувала Windows 8 , а Windows 7 - ні. Тому крім лишнього танця з бубнами та заморочками нічого суттєво нового нема. Поки що Windows 7 рулить :super:
Не хочу на потужний комп ставити операційку для слабого заліза та заморочуватися із різним непотрібом на зразок інтерфейсу Метро та ще іншими непотрібними процесами, які постійно з"їдають ресурс, а ними не користуєшсяі користуватися не будеш! :puke:
Для початку хай логічніше продумають інтерфейс та врахують мої побажання1
RA
Member

Повідомлення

Для мажорного покоління Айпєдів та Айпоців (які не вилазять із Фейсбуків та Твітерів ...) Windows 8 можливо буде хороша та модна :puke: , але не будемо уподобадится до них, оскільки наші вимоги до ОС є набагато вищі та інтелектуальніші!
SERGBILL
Member

Повідомлення

ну да, нам еще на оверах торчать нужно.
RA
Member

Повідомлення

SERGBILL:ну да, нам еще на оверах торчать нужно.
:facepalm:
овери - це в першу чергу обмін досвідом та допомога у вирішенні проблем!
Досвід у Фейсбуках та Твіттерах не набереш!
bayta
Member

Повідомлення

Ну не так все плохо как пишите, сейчас пользуюсь длительное время вин8. никаких неудобство не испытываю, а без кнопки пуск уже даже легче стало :)
RA
Member

Повідомлення

bayta:Ну не так все плохо как пишите, сейчас пользуюсь длительное время вин8. никаких неудобство не испытываю, а без кнопки пуск уже даже легче стало :)
Ставив на нетбук і описав проблеми. Також описав недоліки, те що мені не сподобалося.
Уважно читати треба!

Добавлено через 7 минут 26 секунд:
А от немає у мене інтернету, як я поставлю дану операційку? :facepalm:
bayta
Member

Повідомлення

нормально она ставиться без интернета, только профиль пользователя локальный создается.
babrich
Member

Повідомлення

Akseleys:А у меня 8ка 64 бита, устанавливается и когда перед первым запуском идет настройка зависает и все. ОбломайХтунг... Печаль.

Вообще у меня сложилось мнение что мелкософт делает каличные версии винды через одну. Вспомним историю 95 - Г*но, 98 - доделали до ума. 2000 - г*но, ХР - довели до ума. Vista - все матюкались куча проблем. 7ка - довели до ума. А теперь 8ка. Соответственно не самое удочное произведение. Что же это? ждем девятую версию?
Вы немного не правы 2000 не говно а вполне хорошая ОС даже получше была первое время ХР, вот милениум был ггг что между 98 и ХР, Виста тоже нормальная только медленоватая даже если сравнивать с ХР, 8 ку не ставил не знаю..
Alexey1977
Member

Повідомлення

RA
вы ставили версию release preview основанные на версии Windows 8 Pro ,
для нетбуков у них будет просто - Windows 8, думаю указанных проблем с разрешением там не будет.
Foxgl
Member

Повідомлення

+ Быстрая, есть приятные фишки типа монтирования образов
- Нету "Пуск", глюки с дровами, иногда зависает намертво на CP такого не было.
Буду ждать финальную версию.
RA
Member

Повідомлення

Вісту ставив, оскільки була підтримка ДХ11, чого не було на ХР. Дуже був незадоволений, поставив бетку Windows 7 , як тільки вона з"явилася... Переваг над Вістою дуже багато!
Які плюси Windows 8 над попередньою?
Навіть менше споживання ресурсів є незначним, оскільки напхали у процеси багато непотрібних служб!
Обгрунтуйте свої відповіді так я обгрунтував свої!

Добавлено через 11 минут 18 секунд:
Якщо хтось хвалить Вісту, то це наштовхує на думку, що людина чайник та профан! Після того такі некомпетентні люди починають говорити про проблеми у Windows 7... Нісенітниця та сміх :lol: , коли чайники починають вчити та розповідати про речі, від яких далекі! :lol:
Те що має проблеми у роботі на Windows 7, буде мати ще більші проблеми на Windows 8.
Особливої різниці у швидкодії не відчув, навчіться правильно користуватися Windows 7, вміти її настроювати під себе, а потім будете розповідати байки про Windows 8!
Foxgl
Member

Повідомлення

Особливої різниці у швидкодії не відчув, навчіться правильно користуватися Windows 7, вміти її настроювати під себе
Могу тоже самое сказать про Висту :)
Відповісти