Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Bender911
Member

Повідомлення

daesz: 10.04.2025 07:37 Якщо у когось після останнього оновлення видає No DHCP server was found і до перезапуску мережевого адаптера не конектить до інету - видалення мережевої (разом із драйвером) в device manager'і і перезапуск ПК фіксить проблему.
спойлер
Крім цього пробував весь набір із
ipconfig /flushdns
ipconfig /registerdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
netsh int ip reset
netsh winsock reset
Нічого з цього списку не допомогло. Також перевстановлював .net framework з повним анінсталом.
sfc /scannow також не допоміг (хоча знайшов декілька закорапчених файлів лол).
В любому випадку 50 років відсвяткували, але так і залишились криворукими імбіцилами в МС. Жду не дождусь коли налетять фанали Біла УГєйтса і розкажуть яка він чудова людина в купі із 12905129051 криворуких індусів :lick:
Ви діагностували що це якесь оновлення винне чи просто наугад так вирішили? У мене дома на 3-х різних конфігах стоять всі оновлення і ніде немає проблем з DHCP. Я б спочатку подивився що у вас за мережева карта, який драйвер стоїть, можливо новий або старіший встановити.
daesz
Member

Повідомлення

Bender911: 11.04.2025 17:28 Ви діагностували що це якесь оновлення винне чи просто наугад так вирішили? У мене дома на 3-х різних конфігах стоять всі оновлення і ніде немає проблем з DHCP.
Це сталось після самого останнього оновлення.
https://answers.microsoft.com/en-us/win ... 709dbbbf60
В гуглі знаходить теми із схожою пробелмою за весь 2024, тобто у них в коді десь є якась шляпа, яку вони не фіксять весь рік мінімум і яка періодично людям вінду "ламає".
Bender911: 11.04.2025 17:28 Я б спочатку подивився що у вас за мережева карта, який драйвер стоїть, можливо новий або старіший встановити.
Я мережевий драйвер не оновлював 1.5 роки і все було гаразд. І після того як видалив адаптер - поставив той же драйвер, що й був 1.5 роки тому і все працює зараз гаразд.
Bender911
Member

Повідомлення

daesz: 11.04.2025 18:00 Це сталось після самого останнього оновлення.
В гуглі знаходить теми із схожою пробелмою за весь 2024, тобто у них в коді десь є якась шляпа, яку вони не фіксять весь рік мінімум і яка періодично людям вінду "ламає".
Bender911: 11.04.2025 17:28 Я б спочатку подивився що у вас за мережева карта, який драйвер стоїть, можливо новий або старіший встановити.
Я мережевий драйвер не оновлював 1.5 роки і все було гаразд. І після того як видалив адаптер - поставив той же драйвер, що й був 1.5 роки тому і все працює зараз гаразд.
По вашому посиланню обговорення в стилі домогосподарок у який зламалась плита:) Може ці люди не в курсі що разом з апдейтами їм могли приходити оновлення драйверів. Тому встановлення мажорного релізу ОС можливо потребувало оновлення того самого драйверу. Але треба нормально диагностувати або просто піти на сайт виробника мережевої карти і встановити його.
daesz
Member

Повідомлення

Bender911: 11.04.2025 18:09
daesz: 11.04.2025 18:00 Це сталось після самого останнього оновлення.

По вашому посиланню обговорення в стилі домогосподарок у який зламалась плита:) Може ці люди не в курсі що разом з апдейтами їм могли приходити оновлення драйверів. Тому встановлення мажорного релізу ОС можливо потребувало оновлення того самого драйверу. Але треба нормально диагностувати або просто піти на сайт виробника мережевої карти і встановити його.
На форумі МС такі теми в 10 випадках із 10 (бо там працюють індуси в тех саппорті, що вони ще можуть запропонувати окрім перетикнути езернет кабель та переставити вінду?).
Відповісти