Windows 11

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
sanya555
Member

Повідомлення

Nazareth: 17.03.2025 23:23После этого выполняю команду для очистки компонентов:
Так команда для очистки вроде такая
dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
mult
Member

Повідомлення

Bender911
На головній сторінці, якщо натиснути домік, там справа зверху шестерня і там page setting і там регіони і інші налаштування.
Може то налаштування суто для новин, чи я не знаю навіщо воно.
Я думав то регіон так би мовити відправна точка для пошуку.
В хромі є мова українська і регіон.
Тут якось воно дивно все влаштовано, як на мене то з ігнором України, за то парашки аж два регіони.
diplo
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 30.03.2025 21:33 Тут пытаешься избавится от региональных ограничений (ncr)
Получается?
0F
Member

Повідомлення

mult: 31.03.2025 10:49 На головній сторінці, якщо натиснути домік, там справа зверху шестерня і там page setting і там регіони і інші налаштування.
Угу, для новин, якщо ти кастомізуєш головну. Можна просто вимкнути контент, та й все.
Nazareth
Junior

Повідомлення

sanya555: 31.03.2025 09:18Так команда для очистки вроде такая
dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup

Код: Виділити все

Dism.exe /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup
После очистки с ключом /StartComponentCleanup оставляет возможность откатиться к предыдущей версии.

Dism.exe /Online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
После очистки с ключом /StartComponentCleanup /ResetBase не оставляет возможности отката.
Bender911
Member

Повідомлення

mult: 31.03.2025 10:49 Bender911
На головній сторінці, якщо натиснути домік, там справа зверху шестерня і там page setting і там регіони і інші налаштування.
Я думав то регіон так би мовити відправна точка для пошуку.
В хромі є мова українська і регіон.
Тут якось воно дивно все влаштовано, як на мене то з ігнором України, за то парашки аж два регіони.
Ніколи цими стартовими сторінками не користувався, тому що це просто збірник шлак-контенту, хоч який ти регіон обираєш. Для пошуку ставиш стартову сторінку своєї улюбленої пошукової системи як домашню сторінку замість того що тобі дають по замовчуванню.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

diplo: 31.03.2025 10:50
_FYA_EXel: 30.03.2025 21:33 Тут пытаешься избавится от региональных ограничений (ncr)
Получается?
Ну это я образно сказал, конечно получается :D
Васильович
Member

Повідомлення

Пишу для себе, на пам'ять :D

Створити локальний обліковий запис для збірки 25H2:
1) На етапі вибору мови натиснути Shift+F10.
2) У командний рядок ввести:

start ms-cxh:localonly
Підходить і для Home, і для Pro.
P.S. Старий спосіб в нових збірках заблокували.
Востаннє редагувалось 01.04.2025 18:04 користувачем Васильович, всього редагувалось 1 раз.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Васильович: 01.04.2025 17:45 Створити локальний обліковий запис для збірки 25H1
А ди ви бачите 25H1? Я бачу тільки 25H2 в розробці.
Васильович
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 01.04.2025 18:02А ди ви бачите 25H1? Я бачу тільки 25H2 в розробці.
Опечатка, виправив :beer:
snapdragon999
Member

Повідомлення

Подскажите как настроить синхронизацию времени ,все методы перепробовал не помогает .Пишет время береться из сmos хоть ты вышибись.
Bender911
Member

Повідомлення

snapdragon999: 02.04.2025 15:50 Подскажите как настроить синхронизацию времени ,все методы перепробовал не помогает .Пишет время береться из сmos хоть ты вышибись.
Якщо це не "хззнаєхто-збірка", то там по замовчуванню стоїть автоматичне налаштування часу: в налаштуваннях дати та часу увімкнено параметр "Set time automatically" і час сінхронізується з time.windows.com. Ну або вона ломана і активатор зарубив всі комунікації з ресурсами МС.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Bender911: 02.04.2025 17:21
snapdragon999: 02.04.2025 15:50 Подскажите как настроить синхронизацию времени ,все методы перепробовал не помогает .Пишет время береться из сmos хоть ты вышибись.
Якщо це не "хззнаєхто-збірка", то там по замовчуванню стоїть автоматичне налаштування часу: в налаштуваннях дати та часу увімкнено параметр "Set time automatically" і час сінхронізується з time.windows.com. Ну або вона ломана і активатор зарубив всі комунікації з ресурсами МС.
Винда с сайта, цифровая лицензия, привязана к плате. Не с 1 сервером не синхронизируется, уже много перебрал. Бранмаузер отключал, не помогло.Может в биосе надо что то или роутере ?Пингуется, сервер видит, но нет синхронизации, пишет что берёт время с cmos в командной строке. Не переставляеться на ntp сервер, в политиках и т.д все по мануалу настроено, все ок.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Bender911: 02.04.2025 17:21
у меня дома стоит автоматически, но пока не зайду на время и не нажму кнопку синхронизировать нифига не синхронизируется.
AndP
Member

Повідомлення

SergiusTheBest
Васильович

вы в Программе предварительной оценки Вин?
Bender911
Member

Повідомлення

Alexsandr: 03.04.2025 15:37 у меня дома стоит автоматически, но пока не зайду на время и не нажму кнопку синхронизировать нифига не синхронизируется.
Тут або ви самі намудрили з налаштуваннями або firewall не штатний юзаєте. В мене що на віртуалці на Макбук (навіть не активована, для різних експериментів) що на окремому ноуті ліцензійна все без проблем сінхронізується з time.windows.com. Це при тому що я взагалі нічого там не чіпав - по замовчуванню.
AndP
Member

Повідомлення

Bender911: 03.04.2025 17:03 Це при тому що я взагалі нічого там не чіпав - по замовчуванню.
ну страну же ты выбирал при установке? вот она и привязывается к часовому поясу.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Bender911: 03.04.2025 17:03
Alexsandr: 03.04.2025 15:37 у меня дома стоит автоматически, но пока не зайду на время и не нажму кнопку синхронизировать нифига не синхронизируется.
Тут або ви самі намудрили з налаштуваннями або firewall не штатний юзаєте. В мене що на віртуалці на Макбук (навіть не активована, для різних експериментів) що на окремому ноуті ліцензійна все без проблем сінхронізується з time.windows.com. Це при тому що я взагалі нічого там не чіпав - по замовчуванню.
В мене в самому роутері ах 23 сінхронізується з вказаним сервером, а на вінді нічого 0 реакції, ліцуха і як встановив не працювало і як дрова оновив те ж саме, причому ставив свіжу 24h2 це не оновлення з 22h2.Я наче не якісь там нуб в компах, але поки не поборов.Багато що перепробував з рекомендованого.Може справа в біосі материнки, вона не дає перейти на ntp.Тільки cmos.
Васильович
Member

Повідомлення

AndP: 03.04.2025 15:47вы в Программе предварительной оценки Вин?
Технічно - так, але наразі не використовую Windows.
Bender911
Member

Повідомлення

AndP: 03.04.2025 17:19
ну страну же ты выбирал при установке? вот она и привязывается к часовому поясу.
до чого тут яку країну я вибирав, якщо це інша людина жаліється що синхронізація не відбувається автоматично. Яку б країну я не вибрав у мене все працює автоматично.
Відповісти