Та это всё понятно, но когда это предприятие со старыми компами, у которого нет денег на новое - типа работайте на чем есть. Word работает и то типа хорошо, что вам ещё нужно.

Держава - поганий власник. Плюс наші північні сусіді допомагали нищити промисловість, ось відео на цю тему:Avenger80: ↑ 03.01.2023 11:22 Найди в Google, на youtube - ХГАПП, ХАЗ, ХДАВП. Компы в основном времён 2003г. - именно тогда закупалась техника. Та и вообще за судьбу этого предприятия почитай. Что это предприятие выпускало, как Укрооборонпром к нему относился.
Просто подивіться на заводи і фабрики, що побудувала держава при СРСР (нагадаю, що більшість великих заводів в СРСР будували приватні західні компанії до холодної війни) - і те, що зараз мають розвинуті капіталістичні країни. Капіталізація однієї Apple більше, ніж весь ВВП Росії з її нафтою, газом, золотом, алмазами, алюмінієм і т.д.MSI-PC User: ↑ 03.01.2023 11:45
И кто же построил все эти заводы и фабрики, которые 30 лет и особенно сейчас активно добивают? Частник - фуфло. Ему лишь бы бабло срубить, поэтому экономит даже на спичках для своего предприятия. Работал на государственных предприятиях, работаю на частном - небо и земля. Много буржуи построили за последние 30 лет?На всё готовое пришли и салом обросли. Нашим салом. В одну харю обросли.
SergiusTheBest: ↑ 03.01.2023 11:55що більшість великих заводів в СРСР будували приватні західні компанії до холодної війни
Тоже такое есть, интересно как это побороть, тоже отключал всегда тут вот думаю, оно же влияет наверно на стабильную работу, а тут наоборот ставлю обнову Винде хуже и проблемы ?shatun: ↑ 15.03.2020 15:58При встановлені Win7 завжди одразу апдейти вимикав, і скільки пробував оновлювати, стілки разів і мав проблеми.Shandor1982: Вирішилося банальним оновленням системи, 2 години і все добре.
Роби як Crossbow пропонував - встановлюй в ручному режимі лише декілька обнов: viewtopic.php?p=3321064#p3321064Evgen88: ↑ 02.06.2023 11:58 Тоже такое есть, интересно как это побороть, тоже отключал всегда тут вот думаю, оно же влияет наверно на стабильную работу, а тут наоборот ставлю обнову Винде хуже и проблемы ?
Ок гляну. Дякую.shatun: ↑ 02.06.2023 12:04Роби як Crossbow пропонував - встановлюй в ручному режимі лише декілька обнов: viewtopic.php?p=3321064#p3321064Evgen88: ↑ 02.06.2023 11:58 Тоже такое есть, интересно как это побороть, тоже отключал всегда тут вот думаю, оно же влияет наверно на стабильную работу, а тут наоборот ставлю обнову Винде хуже и проблемы ?
Вот это 100 %, только есть и наверно плюсы, это и безопасность и сертефикаты и те де значит ставить только в ручном, но знать бы конкретно какие и когда. Но страно должно лучше на авто обнове через Центра обновления, а оно хуже удивительно . Или тут в другом дело ?Crossbow: ↑ 13.01.2022 21:45 Жизнь еще не научила? - что обновы на любой винде - затягивают её "на ручник".
Оновлення Windows реалізовані жахливо, встановлюються довго і з поступово засмічують систему. Як перейшов на Linux - у мене щелепа до підлоги відвисла, на скільки оновлення можуть бути швидкими і в більшості випадків не потребують перезавантаження. На Windows завжди тримаю автоматичні оновлення вимкнені, встановлюю вручну тільки коли є потреба і час.Evgen88: ↑ 02.06.2023 12:07 Вот это 100 %, только есть и наверно плюсы, это и безопасность и сертефикаты и те де значит ставить только в ручном, но знать бы конкретно какие и когда. Но страно должно лучше на авто обнове через Центра обновления, а оно хуже удивительно . Или тут в другом дело ?
Win7 вже досить давно не оновлюється майками. Але про неї все більш-менш відомо. Що конкретно оновити - тобі написали.Evgen88: ↑ 02.06.2023 12:07Вот это 100 %, только есть и наверно плюсы, это и безопасность и сертефикаты и те де значит ставить только в ручном, но знать бы конкретно какие и когда. Но страно должно лучше на авто обнове через Центра обновления, а оно хуже удивительно . Или тут в другом дело ?Crossbow: ↑ 13.01.2022 21:45 Жизнь еще не научила? - что обновы на любой винде - затягивают её "на ручник".
Тобто останнє оновлення від 9 травня це вже дуже "давно"shatun: ↑ 02.06.2023 18:29 Win7 вже досить давно не оновлюється майками. Але про неї все більш-менш відомо. Що конкретно оновити - тобі написали.
Заходиш на https://catalog.update.microsoft.com/Home.aspxshatun: ↑ 02.06.2023 18:29 Інша справа, що самі майки вже з свого сайту все прибрали і шукати/качати прийдеться де попало.
Можливо плутаєм з SSU, який також доступний в каталозі.shatun: ↑ 02.06.2023 18:29 Плюс досить часто сімка вже не дає себе оновити і доводиться додатково встановлювати windowsupdateagent.
Вони одне і те саме з січня 2021 року пишуть перставляючи дати:RockSan: ↑ 02.06.2023 19:47Тобто останнє оновлення від 9 травня це вже дуже "давно"shatun: ↑ 02.06.2023 18:29 Win7 вже досить давно не оновлюється майками. Але про неї все більш-менш відомо. Що конкретно оновити - тобі написали.
https://support.microsoft.com/en-us/top ... 7c566d34a0
Ти ж не думаєш, що я повинен перевіряти їх на чесність кожен місяць - чи припинили, чи передумали?ВАЖЛИВО З ХХ січня 202Х року корпорація Майкрософт більше не надає оновлення безпеки та не надає технічну підтримку для Windows 7 із пакетом оновлень 1 (SP1)
Я про те, що вже неодноразово доводилось робити на ліцензійних win7:RockSan: ↑ 02.06.2023 19:47Можливо плутаєм з SSU, який також доступний в каталозі.shatun: ↑ 02.06.2023 18:29 Плюс досить часто сімка вже не дає себе оновити і доводиться додатково встановлювати windowsupdateagent.
Я не думаю, що людина з верхнього посту взагалі ліцуху має.RockSan: ↑ 02.06.2023 19:47 Для встановлення нових оновлень на 7 потрібен лише Bypass ESU, або купити додатково оновлення на рік у майків.
PS платна підписка дає втановити оновлення тільки по січень 2023, так як далі тільки embedded, але з байпас все ставиться.