Windows 10 вилітають ігри

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Доброго ранку. Підкажіть можливо є рішення - при Alt+Tab або Win вилітають ігри, тобто вікно гри взагалі закривається без помилки ... Можливо можна якось вирішити це?
Прочитав що це була хвороба превью версії вінди, де можна глянути яка в мене зборка вінди?
drum-n-bass
Member

Пуск - Выполнить - Winver.exe
Igor_1974
Member

А якщо таке стається (виліт) лише з однією грою, то це означає що гра кривувата? Ставив її 2 рази, все одно одне й те саме, то вилітає взагалі навіть без альтабу, то не вилітає... Стім ігри не вилітають (тестував на одній)
Sergey771
Member

Igor_1974:А якщо таке стається (виліт) лише з однією грою,
само собой * есть достаточно игр - плохо реагирующих на данное сочетание клавиш ( в "любой" версии Win)
Igor_1974
Member

Короче якась дивина.. гра Star Wars The old republic, на ноуті він7, все працює рівно, а тут якась барабашка. Коли захожу в стартове меню - то все супер, і альтаб і він, все працює, а от тільки загружаюсь на локацію - тоді починаються глюки ... Деколи викидає навіть без альтабу... просто гра закривається сама собою без всяких меседжів.
Я все ж таки трошки грішу на оптимізацію гри під встройку інтела, буду надіятись що на дискретній відясі глюків небуде

Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
Sergey771:
Igor_1974:А якщо таке стається (виліт) лише з однією грою,
само собой * есть достаточно игр - плохо реагирующих на данное сочетание клавиш ( в "любой" версии Win)
Чесно, скільки всього грав - перший раз з таким стикнувся, взагалі в мене ніколи небуло проблем ні з іграми ні з віндами ні з супутніми прогами, раз поставив і забув, все завжди працювало...
Igor_1974
Member

Даунгрейданув драйвери інтела на дуже ранню версію - все пішло нормально і проблема зникла. Також на форумах нарив що купа людей мають саме цю проблему з найновішими драйверами інтела і змушені відкатувати дрова.
Scoffer
Member

Igor_1974
Якщо гра вміє в налаштуваннях режим "у вікні без рамки" перемкни на нього, повинно вирішити проблему.
Igor_1974
Member

Перемикав - не вирішило. Лише перестановка драйверів на більш ранні.
Ответить