СВО на RX 470. Kraken G10 + Maelstrom 120/240

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Доброго вечора, камради. Таке питання:
Є в наявності rx 470 gaming x 8gb 1 шт, maelstrom 240 на проці 1 шт. Питання наступне: якщо придбати nzxt kraken g10, чи буде вона сумісна з 470 і в подальшому з якою небуть 580?А також чи буде сумісна з deepcool maelstrom 120/240? На оф сайтах сумісність не вказана, проте на американських і британських оверах хтось якось причепляє. Тільки мальстром ніхто не чіпляє, хоча це ніби такий ж самий асетек клон, як сумісні corsair/nzxt.
Muttabor
Member

Повідомлення

С рамкой NZXT Kraken G10/G12 будут совместимы только те "водянки", у которых стандартное крепление Asetek:
спойлер
1.jpg
g10.jpg
g12.jpg
У Deepcool MaelStrom оно отличается:
спойлер
2.jpg
Востаннє редагувалось 03.02.2019 22:24 користувачем Muttabor, всього редагувалось 1 раз.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Muttabor
Дякую, тепер зрозуміло :beer: . Залишилось визначити, чи причіпиться g10 до rx 470. Можливо має хтось на форумі таку штуку

Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Muttabor
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kronsh ... BCtLj.html
Знайшов в свому місті кракен + асетек. Але в цього асетека підошва 1 в 1 як в мого діпкула :-/
Романчег
Member

Повідомлення

https://support.nzxt.com/hc/en-us/artic ... ible-with-

Список совместимых видеокарт/СЖО для ознакомления.
Muttabor
Member

Повідомлення

ackstarvinta:https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/kronsh ... BCtLj.html
Знайшов в свому місті кракен + асетек. Але в цього асетека підошва 1 в 1 як в мого діпкула :-/
Дело не в медной подошве, а в креплении, с помощью которого помпа удерживается на рамке.
спойлер
KRG10_06.jpg
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

В чем проблема сделать крепежную рамку на 3Д принтере за 100грн? Можно приспособить почти любую готовую процессорную СВО.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Ray2000gt
Підкажіть будь ласка людину, яка зможе це зробити. Немає в наявності ні 3д прінтера, ні прямих рук
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

ackstarvinta:Підкажіть будь ласка людину, яка зможе це зробити.
"3D печать *свой город*" это нужно вбить в Гугл.
Freem-freem
Member

Повідомлення

ackstarvinta
Я должен спросить: а зачем вам кракен городить? Карта греется до 90 градусов? Или у вас просто охлад без дела лежит и вы решили все пустить в расход?
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Freem-freem
з збільшенням частоти rx дико росте жор і відповідно шум. Так як в мене копрус bitfenix prodigy m, то при водядці на проці є два варіанти: або проц сидить під 60градусів і відяха під 70 з дикими оборотами 2000-2400, або відяха 1200рпм 60 градусів, але тоді вже тепло йде на проц і він сидить під 70. Ну і вентилі ноктуа під 1500 крутять. Хочеться зробити видув відяхи наверх, проца назад. Або, відповідно навпаки, проца на верх, від відяхи назад. Місце під воду 240 є зверху, і на 120/240 ззаду. Знизу дві 120тки(240 водоблок не влізає, я пробував), або один 200/230. Поставив б якийсь 200-230мм вентиль 800рпм і душа була б спокійна)
лінк на корпус:
https://can.ua/bitfenix-prodigy-m-midni ... cteristics

Якщо це має значення, то конфіг:
r7 1700x 3.6 (виділяє в районі 120-130вт)
rx 470 з лімітом в дтп 110 і в планах rx 580
b350m bazooka
ssd

Отправлено спустя 52 секунды:
Freem-freem
хочу 50-60 градусів і там і там й шуму поменше :laugh:
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

ackstarvinta:з збільшенням частоти rx дико росте жор і відповідно шум.
А если, вот эти все средства вкинуть в более производительную карту, более эффективно. Оно понятно, что опять по кругу, разгон то се, но даже без разгона, карта выше уровнем даст большую производительность и тишину, чем разогнанная 470. Разве что для эстетики.
Freem-freem
Member

Повідомлення

ackstarvinta:хочу 50-60 градусів і там і там й шуму поменше
Если ты хочешь так, то тебе надо минимум 2 секции охлаждение, а не то, что на олх тут показывали.

У меня был кракен на 980ти с односекционной водой Corsair, сомнительное удовольствие, лучше всего - полноценная вода, ведь все равно память на твоей карте кракен не охладит, как и цепь питания.

И да, прислушайся к Романчег твоей карты там нет. Но может и подойдет https://www.reddit.com/r/Amd/comments/4 ... raken_g10/
Ray2000gt:В чем проблема сделать крепежную рамку на 3Д принтере за 100грн?
Наверно проблема в том, что нужен чертеж детали, не по фотографии ж делать будут.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Феном Феномыч
хіба в якесь 3 кулерне чудо. Чекати наві довго й нудно :)
а з гтх хіба 1066 3 кулерну
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

ackstarvinta
1070 например, с даунвольт. Стоимость Кракена, и всего остального + потраченное время+470. Например.
ackstarvinta
Member

Повідомлення

Феном Феномыч
10-х лінійка вже шиється?
Раніше мав pny 1063 xlr8 oc, там була відсутня реалізація fan stop. Хотів зробити андервольт, але nvflash не шило. В році 17
Феном Феномыч
Member

Повідомлення

ackstarvinta
Бывает 1060, почти все. 1070 тоже. Просто смотреть.

Отправлено спустя 22 секунды:
На счёт прошивки не селен
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Freem-freem:Наверно проблема в том, что нужен чертеж детали, не по фотографии ж делать будут.
Скорее 3D модель. Она очень простая.
Азы автокада не помешает знать оверу. Всегда можно заказать на 3D принтер, лазерную резку.
Freem-freem
Member

Повідомлення

Ray2000gt
Ну это лишь твое мнение, я вот считаю он нафиг никому не нужен тот автокад, чтобы раз в 10 лет заказать какую-то деталь... Проще и дешевле купить ее ;)
Dimentoza
Member

Повідомлення

Ray2000gt:Азы автокада не помешает знать оверу.
А зачем мне это знать? Для этого есть спецы, которые хавают в этой программе.
А, блин, яж не овер. Всё правильно тогда :gigi:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Dimentoza:А зачем мне это знать? Для этого есть спецы, которые хавают в этой программе.
Да что вы накинулись? Я же не говорю, что все должны уметь проэктировать в кадах. Для того чтобы нарисовать такую простую штуку, достататочно потратить 1-2 часа на обучение в ютубе.
Не хотите, не рисуйте.
Відповісти