Останні статті і огляди
Новини
Logitech G515 LIGHTSPEED / Миша g703 / g pro
-
To4kaU
Junior
Можливо проскакувала колись тема, але хочеться думку людей, які щупали даний товар ручками, варто воно своїх грошей, чи пластиковий риплящий кал. Мав багато різної продукції від лоджітека, чудова периферія(була), а ось з останнього(клавіатура g-якась там провідна з підсвіткою і миш g102), то що одне, що друге повне лайно(рипить, скрипить, пердить і т.д.).
Відгуки читав на сайтах магазинах, техноблогерів - одні хвалять, другі ганять.
Буду вдячний за відгуки.
Буду вдячний за відгуки.
-
Eduard1980
Member
Достав вже, шукай профільну тему. Чи ти по кожному питанню будеш заїзжену тему створювати?
-
To4kaU
Junior
А ну дай посилання, а то я щось не найшов пошуком, наприклад по g515. Чи, що ти пропонуєш, танкіст?
-
alumem
Member
В разделе переферия есть тема про ГЕЙмерские мышки)
-
To4kaU
Junior
Ти так пожартувати вирішив, умнік мамин?alumem: ↑ 19.03.2025 14:06 В разделе переферия есть тема про ГЕЙмерские мышки)
-
alumem
Member
Что тебя так зацепило? Я тебе вроде показал, где тема находится общаяTo4kaU: ↑ 19.03.2025 14:08Ти так пожартувати вирішив, умнік мамин?alumem: ↑ 19.03.2025 14:06 В разделе переферия есть тема про ГЕЙмерские мышки)
-
To4kaU
Junior
Якщо в когось є що написати, по конкретних екземплярах користування після пари місяців, чи щось своє, якісь зауваження буду вдячний.To4kaU: ↑ 19.03.2025 12:41 Можливо проскакувала колись тема, але хочеться думку людей, які щупали даний товар ручками, варто воно своїх грошей, чи пластиковий риплящий кал. Мав багато різної продукції від лоджітека, чудова периферія(була), а ось з останнього(клавіатура g-якась там провідна з підсвіткою і миш g102), то що одне, що друге повне лайно(рипить, скрипить, пердить і т.д.).
Буду вдячний за відгуки.
Маминих царапок, обіженок прохання не турбувати і проходити мимо.
П.с. Клава g 515 Lightsperd. Миша g 703 Хєро, Миша g pro wireless.
Відправлено через 4 хвилини 46 секунд:
В розділі геймерскі миші я заглядав, по пошуку мені нічого не видало, а після 30 сторінок ще 400, чи скільки там я не осилю.
А ГЕЙмерський я такого не найшов, може там ексклюзивний доступ потрібен, мені не відомо і не цікаво.
-
Hells Angels
Member
человеку надо персональное внимание, тема с покупкой компа как бы намекает, а последний пост в ней ставит все на свои места, думать будет еще пару месяцев до покупки ... и пофиг на курс валюты, наличие и тд тпalumem: ↑ 19.03.2025 14:06В разделе переферия есть тема

-
To4kaU
Junior
Майже вгадав.Hells Angels: ↑ 19.03.2025 14:26человеку надо персональное внимание, тема с покупкой компа как бы намекает, а последний пост в ней ставит все на свои места, думать будет еще пару месяцев до покупки ... и пофиг на курс валюты, наличие и тд тпalumem: ↑ 19.03.2025 14:06В разделе переферия есть тема![]()
Тільки мене цікавить 3 конкретні моделі, і не думки, гадалки, а той, хто справді користувався, чи хоч мацав.
Що з вами не так, кожен "мембер" рахує за потрібне свої п'ять копійок вставити. Кажеш їм, що шукав, через пошук шукав, взагалі навіть згадки не найшов... Ні, в них є своя думка, яка 100% рравильна.
Просив же мимо проходити. Ех...
Відправлено через 2 хвилини 12 секунд:
Мені не потрібен, він весь твій. Я так розумію ти там свій!

-
oh_boy
Member
Логітеч вже нє фонтан. Та й брати безпровідну клаву під ігри, нуууууу таке
Хочу звернути також увагу на магнітні та оптичні варіанти клавіатур. Порадити конкретний девайс не хочу і не буду. Бо це така штука... Індивідуальна. Оптичні мені сподобались більше за магнітні, правда і магнітка усього лише одна в житті була
Ця думка не є авторитетною
Просто світ клавіатур дуже багатий і таким брендам, як логі чи разори важче утримувати конкуренцію. Є правда люди, які віддані одному конкретному бренду чи може бояться спробувати щось інше

Хочу звернути також увагу на магнітні та оптичні варіанти клавіатур. Порадити конкретний девайс не хочу і не буду. Бо це така штука... Індивідуальна. Оптичні мені сподобались більше за магнітні, правда і магнітка усього лише одна в житті була

Ця думка не є авторитетною

Просто світ клавіатур дуже багатий і таким брендам, як логі чи разори важче утримувати конкуренцію. Є правда люди, які віддані одному конкретному бренду чи може бояться спробувати щось інше

-
To4kaU
Junior
:oh_boy: ↑ 19.03.2025 14:42 Логітеч вже нє фонтан. Та й брати безпровідну клаву під ігри, нуууууу таке![]()
Ця думка не є авторитетною![]()
Просто світ клавіатур дуже багатий і таким брендам, як логі чи разори важче утримувати конкуренцію. Є правда люди, які віддані одному конкретному бренду чи може бояться спробувати щось інше![]()
Я не беру суто під ігри, але то також буде, хочу універсальне, щоб заплатив, навіть 100 баксів і на пару років забути. Провідна не цікавить, не миш, не клава, зараз є і те, і те. Я не задрот, думаю, якщо якість буде норм мені того добра на роки хватить, якщо зі злості не розіб'ю, таке теж можливо.
-
oh_boy
Member
Тоді купуйте, 14 днів на повернення ніхто не відміняв. За цей час Ви точно зрозумієте чи подобається вона Вам.
А з приводу надійності, то час покаже. Тим паче, що гарантія повинна покривати такі моменти. Тільки клавіатуру не бийте
А з приводу надійності, то час покаже. Тим паче, що гарантія повинна покривати такі моменти. Тільки клавіатуру не бийте

-
Donate
Member
До покупки логітеку потрібно одразу номер майстра який тобі буде фіксити проблеми. Так як даблкліки на мишах логітеку це вже давно база. Г102 миша як миша але хвалені омрони на мільйони нажать протягнули рік і усе...
Added in 4 minutes 11 seconds:
Років 10 назад купував x-738k і там 3 комплекта глайдів були в комплекті і це за 20 баксів то...
Added in 4 minutes 11 seconds:
Гарантія в 2 роки це сміх для товару за 100+ у.е. п'ять років повинно бути мінімум. Я вже не говорю за конструкції які у 99% мишей не дозволяють її просто обслужити гвинти спеціально сховані за глайдами. В комплекті змінних нема, тому користуйся мишкою в якої тонни мотлоху всередині..oh_boy: ↑ 19.03.2025 15:13 Тоді купуйте, 14 днів на повернення ніхто не відміняв. За цей час Ви точно зрозумієте чи подобається вона Вам.
А з приводу надійності, то час покаже. Тим паче, що гарантія повинна покривати такі моменти. Тільки клавіатуру не бийте![]()
Років 10 назад купував x-738k і там 3 комплекта глайдів були в комплекті і це за 20 баксів то...

-
Patruletz
Member
да вилізьте ви вже з печериDonate: ↑ 19.03.2025 15:27До покупки логітеку потрібно одразу номер майстра який тобі буде фіксити проблеми.
-
alumem
Member
Купи мышуу за 6к купи до нее плату и тд. + гарантия отваливается за которую ты тоже платишь. Зачем?Patruletz: ↑ 19.03.2025 15:30да вилізьте ви вже з печериDonate: ↑ 19.03.2025 15:27До покупки логітеку потрібно одразу номер майстра який тобі буде фіксити проблеми.
Если можно купить с хотсвапом сразу за 2к условных
-
Donate
Member
Плата гроші коштує, зробити перепайку на платі теж з бонусом поставити собі можливо більш цікаві клікалки, плюс потрібні глайди нові так як старі після відриву вже не те. І ось рахуй гроші, враховуючи доставку НП мінімум в 100 гривеньPatruletz: ↑ 19.03.2025 15:30да вилізьте ви вже з печериDonate: ↑ 19.03.2025 15:27До покупки логітеку потрібно одразу номер майстра який тобі буде фіксити проблеми.

Напевно не те що ти очікуеш від того що коштує вагон грошей.
Востаннє редагувалось 19.03.2025 15:41 користувачем Donate, всього редагувалось 1 раз.
-
To4kaU
Junior
По мишах найшов на форумі пару сторінок, але нічого конкретного, єдине, що зрозумів, треба йти в магазин і пробувати ручками, або послухати рекомендацію і по гарантії купувати
(не мій варіант, але ідея цікава!). Ну дабл кліків в мене ще на жодній не було від лоджітека, але я не кажу, що то не можливо.
По клавіатурі так нічого не знайшов.

-
Donate
Member
В тебе під конкретну мишу буде набиватися рука це тупий варіант піти поклацатиTo4kaU: ↑ 19.03.2025 15:40 По мишах найшов на форумі пару сторінок, але нічого конкретного, єдине, що зрозумів, треба йти в магазин і пробувати ручками, або послухати рекомендацію і по гарантії купувати(не мій варіант, але ідея цікава!). Ну дабл кліків в мене ще на жодній не було від лоджітека, але я не кажу, що то не можливо.

-
feniks_tm
Member
703 морально застаріла, на суперлайт достатньо китайських клонів не гірше по якості за третину ціни. Якщо був досвід з 403/603/703 і закохались у форму - порекомендував би "записатись" на Teevolution Terra. Сам власне і замовив, тепер в режимі ждуна, коли почнуть відправляти...
Клави від логів я б взагалі не розглядав на фоні величезної кількості китайців, чи навіть того ж хатора на худий кінець.
Клави від логів я б взагалі не розглядав на фоні величезної кількості китайців, чи навіть того ж хатора на худий кінець.