Привіт, впав зі столу сабж - https://rozetka.com.ua/ua/razer-rz01-03 ... 411552327/ .
Відломався виступ на верхній частині кнопкі (shell) мишки, який власне натискає саму кнопку в схемі. Шукаю spare parts або моделі для 3д друку, то саме на цю модель немає.
Можливо хтось має досвід схожого ремонту чи хтось може напаяти цей виступ за гроші звичайно, або інші рекомендації .
Буду дуже вдячний.
Останні статті і огляди
Новини
Ремонт Razer Basilisk X HyperSpeed
-
Kimonoy
Member
-
ddO
Member
Kimonoy
Я так і не зрозумів, що саме відломалося, однак пластик можна поклеяти секретними ноутбучними технологіями ремонту вирваних петель (сода + клей із ціанікрилатом (типу момент чи ще якийсь - там варто читати вміст)) Особливо якщо відломалось щось не на видному місці і не має потреби в ідеальному зовнішньому вигляді. Можете погуглити цю тему, якщо цікаво.
Я так і не зрозумів, що саме відломалося, однак пластик можна поклеяти секретними ноутбучними технологіями ремонту вирваних петель (сода + клей із ціанікрилатом (типу момент чи ще якийсь - там варто читати вміст)) Особливо якщо відломалось щось не на видному місці і не має потреби в ідеальному зовнішньому вигляді. Можете погуглити цю тему, якщо цікаво.
-
Kimonoy
Member
ddO, є кусок пластику, куди лягає палець, тобто кнопка як для користувача. (Фронтенд). Так от на ньому є внизу виступ у вигляді стовпчика, який натискає власне саме електронну кнопку. (Бекенд). Той виступ і відламався.ddO: ↑ 11.11.2024 10:51 Kimonoy
Востаннє редагувалось 11.11.2024 11:14 користувачем Kimonoy, всього редагувалось 1 раз.
-
The_Rusik
Member
А не проще просто фото показать, а то так пальцем в небо.
На олх не продают нерабочие? Взять донора как вариант
Ну либо приклеить на место.
На олх не продают нерабочие? Взять донора как вариант
Ну либо приклеить на место.