Друзі вітання.
Виникла така проблема, придбав миш HATOR Pulsar 2 PRO Wireless, на ноут не встановлюється софт, скачав з офіційного сайту софт для миші, а він даже не запускаєтся, не йде встановлення.
На іншийм комп встановив все без питань, але придбав саме для свій ноут, бо ван потрібна саме там, але не можу встановити.
Може було у кого щось схоже, або таке саме, буду вдячний за допомогу.
Останні статті і огляди
Новини
Проблема з софтом миш HATOR Pulsar 2 PRO Wireless
-
Art_3301
Junior
-
Hells Angels
Member
якщо в ній є вбудована память то налаштувати на другому компі все, та користуватись на ноутіArt_3301: ↑ 11.07.2024 20:54HATOR Pulsar 2 PRO Wireless
-
Art_3301
Junior
Ну це не дуже зручно, а якщо щось змінити, то треба доступ до іншого компу.Hells Angels: ↑ 11.07.2024 21:07якщо в ній є вбудована память то налаштувати на другому компі все, та користуватись на ноутіArt_3301: ↑ 11.07.2024 20:54HATOR Pulsar 2 PRO Wireless
Справа чому не запускаєтся встановлення самої програми, не розумію(((( запуск від адміна також пробував і нічого(((
Відправлено через 34 секунди:
та вбудованної гадаю немає(Hells Angels: ↑ 11.07.2024 21:07якщо в ній є вбудована память то налаштувати на другому компі все, та користуватись на ноутіArt_3301: ↑ 11.07.2024 20:54HATOR Pulsar 2 PRO Wireless
-
DuckRider
Member
Може версія ПЗ не та?
-
Art_3301
Junior
Вона одна на сайті, але вже написав в підтримку, подивимось що скажуть, але це щось в мене і як вирішити поки не розмію(DuckRider: ↑ 11.07.2024 22:07 Може версія ПЗ не та?
-
Reverse_rain
Member
А що за ноут, яка ОС? Бо якщо миша працює на іншому пк, то треба дивитися з чим конфлікт тут.
-
Art_3301
Junior
ноут НР серія NB. ОС 11 ліцензія.Reverse_rain: ↑ 12.07.2024 00:14 А що за ноут, яка ОС? Бо якщо миша працює на іншому пк, то треба дивитися з чим конфлікт тут.
Все питання вирішив, встановив))
Всім дяка, хто писав та намагався допомогти)
Як тему закрити?))
-
DuckRider
Member
Ну раз вирішив, то пиши якArt_3301: ↑ 12.07.2024 10:43ноут НР серія NB. ОС 11 ліцензія.Reverse_rain: ↑ 12.07.2024 00:14 А що за ноут, яка ОС? Бо якщо миша працює на іншому пк, то треба дивитися з чим конфлікт тут.
Все питання вирішив, встановив))
Всім дяка, хто писав та намагався допомогти)
Як тему закрити?))
-
Art_3301
Junior
Що саме допомогло не можу сказати, але скачав додатковий пакет net framework та visual c++ redistributable.
Та перевірив антивірусну політику системи.
Потім рапотом з*явилося оновлення системи, все оновив.
Запускаю знову установщік і зявилося віконця, що типу продукт не відомий і вінда не дає його встановити, нажав далі і все ок, пішло встановлення.
Якось так) Всім дяка.
Та перевірив антивірусну політику системи.
Потім рапотом з*явилося оновлення системи, все оновив.
Запускаю знову установщік і зявилося віконця, що типу продукт не відомий і вінда не дає його встановити, нажав далі і все ок, пішло встановлення.
Якось так) Всім дяка.