Останні статті і огляди
Новини
Фрізить курсор миші
-
daesz
Member
Маю g302 logi мишу, після того як перейшов на він11 помітив що курсор миші часто фрізить на одному місці (на пів секунди буквально), деколи це супроводжується тим що підсвітка миші гасне>потім включається ргб з динамічною зміною кольору (стандартний варіант підсвітки)>включається статичний колір який вибраний в налаштуваннях.
Проблема була на 1660super, 2070 i зараз на 7800 xt, так що проблема не з ВК. В іграх буває повертаю камеру і воно просто підфріжує напрямок в якому дивлюсь, але гра при тмоу йде плавно і ніяких з нею проблем.
Пробував виключити енергозберігайки для юсб портів, переставляти драйвер, міняти юсб роз'єм - результату ніякого.
Мб хтось зустрічав подібну проблему або читав/чув про аналогічну проблему і має рішення
Проблема була на 1660super, 2070 i зараз на 7800 xt, так що проблема не з ВК. В іграх буває повертаю камеру і воно просто підфріжує напрямок в якому дивлюсь, але гра при тмоу йде плавно і ніяких з нею проблем.
Пробував виключити енергозберігайки для юсб портів, переставляти драйвер, міняти юсб роз'єм - результату ніякого.
Мб хтось зустрічав подібну проблему або читав/чув про аналогічну проблему і має рішення
-
arkadiilem0n
Member
Привіт.
Саме банальне питання: на інших компах чи ноутах така поведінка зберігається? Якшо так, то тут явно не в твоєму ПК справа, а в самій мишці.
На моїй 305-ій така фігня була до поки ближче до мишки не підніс її свисток, завдяки хабу, але 302 це ж дротова, наскільки я бачу, тому цей метод, напевно не підійде.
Між іншим, на "православній" 10-ці така поведінка теж зберігається чи не пробував?
Саме банальне питання: на інших компах чи ноутах така поведінка зберігається? Якшо так, то тут явно не в твоєму ПК справа, а в самій мишці.
На моїй 305-ій така фігня була до поки ближче до мишки не підніс її свисток, завдяки хабу, але 302 це ж дротова, наскільки я бачу, тому цей метод, напевно не підійде.
Між іншим, на "православній" 10-ці така поведінка теж зберігається чи не пробував?
-
daesz
Member
Десятки немаю більше, нетбук неробочий (і ніяк не дійдуть руки замінити в ньому накопичувач, який власне і не працює), опробувати хіба в племінника, але то далекувато йти, для того щоб просто опробуватиarkadiilem0n: ↑ 28.10.2023 00:27 Привіт.
-
DuckRider
Member
У тебя ж пиксель? В коробке переходник на юсб был? Вставь в телефон свисток и проверь
-
daesz
Member
Я, чесно кажучи, навіть не знав, що можна підключити клаву чи мишку до пікселів (в мене всього навсього 4 ексель, навіть не зовсім розумію навіщо це може бути потрібно ), сьогодні спробував - наче проблем немає. Але можливо я не достатньо часу поюзав і прост оне встиг отримати фріз. Спробую ще пізнішеDuckRider: ↑ 28.10.2023 02:42 У тебя ж пиксель? В коробке переходник на юсб был? Вставь в телефон свисток и проверь
-
Васильович
Member
Та до любого девайса на Андроїд можна.daesz: ↑ 28.10.2023 13:23не знав, що можна підключити клаву чи мишку до пікселів
В темі про вибір смартфона збочинці навіть вінчестери портативні підключають, щоб фотки скидати.
-
7mindfields
Member
чому одразу збоченці? типовий кейс для використання замість мікро сд карткиВасильович: ↑ 28.10.2023 13:30Та до любого девайса на Андроїд можна.daesz: ↑ 28.10.2023 13:23не знав, що можна підключити клаву чи мишку до пікселів
В темі про вибір смартфона збочинці навіть вінчестери портативні підключають, щоб фотки скидати.
-
Васильович
Member
Нє, вони ж для бекапів - то кейс замість автоматизованого софту навіть7mindfields: ↑ 28.10.2023 13:32чому одразу збоченці? типовий кейс для використання замість мікро сд картки
-
DuckRider
Member
Дивись на відключення, також на пк тикався в материнку чи у морду? На морді може живлення не вистачати, а з материнки може сигнал бути слабким через розташування. Також поруч розташований роутер може викликати проблемиdaesz: ↑ 28.10.2023 13:23Я, чесно кажучи, навіть не знав, що можна підключити клаву чи мишку до пікселів (в мене всього навсього 4 ексель, навіть не зовсім розумію навіщо це може бути потрібно ), сьогодні спробував - наче проблем немає. Але можливо я не достатньо часу поюзав і прост оне встиг отримати фріз. Спробую ще пізнішеDuckRider: ↑ 28.10.2023 02:42 У тебя ж пиксель? В коробке переходник на юсб был? Вставь в телефон свисток и проверь
-
daesz
Member
Ні, поставив і мишу, і клаву в 2.0 роз'єми ззаді. Пробував міняти місцями - результату не було.DuckRider: ↑ 28.10.2023 13:42 Дивись на відключення, також на пк тикався в материнку чи у морду? На морді може живлення не вистачати, а з материнки може сигнал бути слабким через розташування. Також поруч розташований роутер може викликати проблеми
Миша провідна, не блутус. Ось така
Васильович: ↑ 28.10.2023 13:30Та до любого девайса на Андроїд можна.daesz: ↑ 28.10.2023 13:23не знав, що можна підключити клаву чи мишку до пікселів
Я ще можу зрозуміти з флешкою чи вінчестером, але миша з клавою кому може бути потрібна на телефоні
-
DuckRider
Member
З 305 перепутав. Тоді кабель перевір, почни його випрямляти в районі де виходить з миші і аж до юсб, можливо десь вже перегнувсяdaesz: ↑ 28.10.2023 13:47Ні, поставив і мишу, і клаву в 2.0 роз'єми ззаді. Пробував міняти місцями - результату не було.DuckRider: ↑ 28.10.2023 13:42 Дивись на відключення, також на пк тикався в материнку чи у морду? На морді може живлення не вистачати, а з материнки може сигнал бути слабким через розташування. Також поруч розташований роутер може викликати проблеми
Миша провідна, не блутус. Ось така
-
daesz
Member
Сьогодні повністю перекладав на окремий стіл, поки "грався" з телефоном - після того як перепідключив і от декілька годин користувався на ПК, то, начебто, проблем не зустрчав більше. Або збіг, або справді десь проблема в кабелі вже є і вона пофіксилась переукладанням кабелю. Якщо б знати "напевно" - то просто замовив би новий кабель з алі, щоб не морочити собі головуDuckRider: ↑ 28.10.2023 13:55 З 305 перепутав. Тоді кабель перевір, почни його випрямляти в районі де виходить з миші і аж до юсб, можливо десь вже перегнувся
Ще попробую пізніше перепідключити до телефону й потестити довше.
-
Васильович
Member
Так андроїд - штука універсальна. На телефоні може й не треба, а на який TV box вже комусь знадобиться.daesz: ↑ 28.10.2023 13:47але миша з клавою кому може бути потрібна на телефоні
Драйвери всеодно в ядрі, тому працюватиме кругом.
-
daesz
Member
Незнаю чому мені не стало мізків попробуватий цей варіант з самого початку, але ткнув сьогодні гризуна в роз'єм юсб3.0 і фрізів як і не було
До цього миш стояла в 2.0 на попередньому ПК (двох по суті, платформа на 8320 і на 2600) і в обох проблем не виникало
До цього миш стояла в 2.0 на попередньому ПК (двох по суті, платформа на 8320 і на 2600) і в обох проблем не виникало
-
0kie
Member
daesz
Софт от Logitech установлен? Глянь через него актуальность прошивки для мышки.
-
Shultz
Member
Вчора також лікував цю проблему. Як і daesz виключав енергозберігайки, в біосі відключав підтримку старих юсб пристроїв, нічого не допомогало. Поки не встановив замість стандартного драйверу, фірмовий драйвер для миши і все, тепер цих фрізів нема - миша bloody v8. Спочатку гадав що все через відеокарту 7700хт, до неї була 1070 і ніяких фрізів не було.
-
daesz
Member
Так, мені чомусь здається, що ця проблема почалась саме після того як встановив g hub.0kie: ↑ 12.11.2023 07:26 daesz
-
0kie
Member
daesz
Проверь актуальность прошивки, обнови при наличии оной, а затем удали это недоразумение g-hub. Оно глючное и бестолковое. Прошлая версия их ПО под названием Logitech Gaming Software было куда функциональней и приятней.
Проверь актуальность прошивки, обнови при наличии оной, а затем удали это недоразумение g-hub. Оно глючное и бестолковое. Прошлая версия их ПО под названием Logitech Gaming Software было куда функциональней и приятней.
-
daesz
Member
Сам g hub каже0kie: ↑ 12.11.2023 13:09 daesz
В мене ще й інший стояв від лоджитека, але наскільки я розумію, то був типу хаб управління rgb і спец клавішами, оскільки, нічого путнього там знайти я не зміг (і видалив), назву не запам'ятав.
-
0kie
Member
daesz
Кроме LGS от Лоджитека больше ничего быть не могло. Там кроме шикарной подсветки для поддерживаемых игр (особенно для клавиатур типа G910), были возможности создавать макросы, присваивать кнопкам другие функции и много всего интересного. Это если клавиатура тоже от них. Для просто мышки вообще нет смысла от их ПО.
Кроме LGS от Лоджитека больше ничего быть не могло. Там кроме шикарной подсветки для поддерживаемых игр (особенно для клавиатур типа G910), были возможности создавать макросы, присваивать кнопкам другие функции и много всего интересного. Это если клавиатура тоже от них. Для просто мышки вообще нет смысла от их ПО.