Genius Speed Wheel 5 Pro проблема з вібровіддачею

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
nickmade
Member

Повідомлення

Купив цей девайс недавно, руль всім підходить, але є прблема.
В комплекті йде драйвер для XP коли я встановлюю драйвер то появляється вібровіддача, але всі ігри починають тормозити, йдуть мікроривками, це є пряма вина драйвера, провірено) Встановив Windows 7 64bit віндовс сам поставив драйвера, тільки от вібраціїї теж нема( от і думаю як можна її заставити працювати? Можливо є якісь альтернативні драйвера?
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

nickmade
7-ка ставит дефолтные драйвера на гейм устройства, таких фишек как -кабро, обратная тяга, на стандартных драйверах не будет.
Лезь на сайт Джениуса и качай дрова для 7-ки , авось поможет ... Вот ссылку нарыл , там на сайте вообще дурдом(пол часа искал дрова для планша) - http://www.geniusnet.com/geniusOnline/p" target="_blank ... indows%207
И сразу - поставь сразу на дровах - запускать от администратора, потому что у меня на планшетке только с разрешением пашет "нажим", а как известно Джениус по суровости "техники" очень злой . :beer:
nickmade
Member

Повідомлення

Дякую, але саме ці дрова я ставив( вони датуються 02-19-2008) геніуси просто його переіменували.
SoulOfONYX
Advanced Member

Повідомлення

Ну тогда вариантов нет, нужно ждать нового релиза дровишек,или самому дровишка написать) :D
nickmade
Member

Повідомлення

я от думав може хтось ставив дрова від іншого руля геніусів.
Відповісти