Ну ты ж не понимаешь как это работает...daesz: ↑ 01.04.2024 18:36То лоу сенс абюзериartko: ↑ 01.04.2024 17:38
а треба більше? (подивився з цікавості, яке DPI ставлять ті ж про гравці в cs2 - частіше усього 400..800. )
олсо (імхо звичайно), краще велика чутливість на миші і низька у вінді, ніж наоборот
Останні статті і огляди
Новини
Мышь для Геймера! На чем остановиться?
-
DuckRider
Member
-
daesz
Member
Так у вас ядро core, а тут звичайна
-
allekss
Member
Добрый день! На чём остановиться Dream Machines DM7 Switch Kailh PA 3370 Black или Asus ROG Keris (90MP01R0-B0UA00) Black?
-
artko
Member
на офіційному сайті це написано. зазвичай це миши з префіксом lightstrike, дивитись щe в опису - там буде картинка про інфрачервоне коліщатко та кнопки.Krovatka: ↑ 02.04.2024 16:06А как понять, в каких именно a4tech оптические кнопки и колёсико?artko: ↑ недороги a4tech з оптичними мікріками та коліщатками, перша вже біля року - теж проблем нема тепер.
-
mertvei
Member
Какая мышка в ценовой категории до 1000 ну 1200 нормальная более менее, посоветуйте если можно хоть пару вариантов,а то вариантов куча ,раньше была v7 бладду ,устраивала с головой но за много лет начала отрубается.
-
Avenger80
Member
mertvei
Как вариант что-то из Hator. Дёшево сердито. Хотя работает без нареканий больше двух лет.
Как вариант что-то из Hator. Дёшево сердито. Хотя работает без нареканий больше двух лет.
-
mkx1234
Member
steelseries rival 3mertvei: ↑ 04.04.2024 16:02 Какая мышка в ценовой категории до 1000 ну 1200 нормальная более менее, посоветуйте если можно хоть пару вариантов,а то вариантов куча ,раньше была v7 бладду ,устраивала с головой но за много лет начала отрубается.
-
Avenger80
Member
mertvei
Ещё сын на Али за 1200грн (по акции) покупал такую - darmoshark m3 ( https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... ry_from%3A ) - очень приятная мышь.
Ещё сын на Али за 1200грн (по акции) покупал такую - darmoshark m3 ( https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... ry_from%3A ) - очень приятная мышь.
-
mertvei
Member
Avenger80
Ну по гарантии,они в два раза , больше бладду значит производитель, уверен в надёжности. Надо попробовать а то чёт о бладду 8 у народа отзывы ,совсем противоречивые о надёжности.
Отправлено спустя 12 минут 39 секунд:
Avenger80
Тут ещё момент может рука,привыкла за много лет,но мне бладду 7 , идеально под руку подходила боюсь не угадать.Во Львове пощупать именно выбор небольшой,а мышку ну по руке выбирать надо.
Отправлено спустя 7 минут 24 секунды:
Avenger80
Всё-таки наверное Hator как ни крути , гарантия 2 года я так понял они оптимальные в этой ценовой категории.
Ну по гарантии,они в два раза , больше бладду значит производитель, уверен в надёжности. Надо попробовать а то чёт о бладду 8 у народа отзывы ,совсем противоречивые о надёжности.
Отправлено спустя 12 минут 39 секунд:
Avenger80
Тут ещё момент может рука,привыкла за много лет,но мне бладду 7 , идеально под руку подходила боюсь не угадать.Во Львове пощупать именно выбор небольшой,а мышку ну по руке выбирать надо.
Отправлено спустя 7 минут 24 секунды:
Avenger80
Всё-таки наверное Hator как ни крути , гарантия 2 года я так понял они оптимальные в этой ценовой категории.
-
Avenger80
Member
mertvei
Ну тут да, дело привычки. Посмотрите обзоры ещё за darmoshark m3 - реально приятная мышь, но это чуток другой уровень от моей дешёвой Pulsar Essential HTM-312 (брал за месяц до войны за 650грн). Но обе мыши, как мне кажется получше блади.
Отправлено спустя 39 минут 28 секунд:
Почитал отзывы на Hator, странно... У одних даблклик через месяц, у других сенсор отказал, у третьих ещё что-то, у четвёртых понос . У меня в пользовании в семье были больше двух лет две одинаковые мыши HTM-312 - работали идеально, у сына только скрол потерял рельеф (стёрся) и чуть свободнее начал вращаться (отсечки стали вялыми) - сын подросток и очень интенсивное использование, причем не очень бережное. С января месяца начал использовать darmoshark m3.
Ну тут да, дело привычки. Посмотрите обзоры ещё за darmoshark m3 - реально приятная мышь, но это чуток другой уровень от моей дешёвой Pulsar Essential HTM-312 (брал за месяц до войны за 650грн). Но обе мыши, как мне кажется получше блади.
Отправлено спустя 39 минут 28 секунд:
Почитал отзывы на Hator, странно... У одних даблклик через месяц, у других сенсор отказал, у третьих ещё что-то, у четвёртых понос . У меня в пользовании в семье были больше двух лет две одинаковые мыши HTM-312 - работали идеально, у сына только скрол потерял рельеф (стёрся) и чуть свободнее начал вращаться (отсечки стали вялыми) - сын подросток и очень интенсивное использование, причем не очень бережное. С января месяца начал использовать darmoshark m3.
-
daesz
Member
Цікаво чи хто знає щось про от цю :
https://www.aliexpress.com/item/1005006589552905.html
Топовий сенсор, легка, безпровідна, хотсвап, симетрична. Єдине що про колесо не написано нічого взагалі.
Відправлено через 59 хвилин 18 секунд:
Бачив ось цей огляд, але думав мб хто на форумі мав у користуванні
https://www.aliexpress.com/item/1005006589552905.html
Топовий сенсор, легка, безпровідна, хотсвап, симетрична. Єдине що про колесо не написано нічого взагалі.
Відправлено через 59 хвилин 18 секунд:
Бачив ось цей огляд, але думав мб хто на форумі мав у користуванні
-
mertvei
Member
Avenger80
Я так ,про отказы ,про все бренды начитался,Hator все таки два года гарантии ,не год все таки,если что выплывет поменяют или отремонтируют,я просто про эту фирму не знал .
Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
Essential HTM-312 конечно соблазняет но подойдёт ли под руку .
Я так ,про отказы ,про все бренды начитался,Hator все таки два года гарантии ,не год все таки,если что выплывет поменяют или отремонтируют,я просто про эту фирму не знал .
Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
Essential HTM-312 конечно соблазняет но подойдёт ли под руку .
-
allekss
Member
На чём остановиться Dream Machines DM7 Switch Kailh PA 3370 Black или Asus ROG Keris (90MP01R0-B0UA00) Black?
Отправлено спустя 17 минут 2 секунды:
daesz
Не пользовался, зашёл по ссылке посмотреть. Честно говоря, по такой цене кота в мешке я бы покупать не стал. За такие деньги можно и в Украине купить официально с гарантией.
Отправлено спустя 14 минут 13 секунд:
daesz
https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... ?rdt=61438
Отправлено спустя 17 минут 2 секунды:
daesz
Не пользовался, зашёл по ссылке посмотреть. Честно говоря, по такой цене кота в мешке я бы покупать не стал. За такие деньги можно и в Украине купить официально с гарантией.
Отправлено спустя 14 минут 13 секунд:
daesz
https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... ?rdt=61438
-
daesz
Member
daesz
читав той огляд, в принципі все те саме що й на відео.
За 1750 в Україні точно немає миші зі схожими вхідними, а якщо попадеться ще й якась акція хоча б на 200-300 грн, то тим більше
читав той огляд, в принципі все те саме що й на відео.
За 1750 в Україні точно немає миші зі схожими вхідними, а якщо попадеться ще й якась акція хоча б на 200-300 грн, то тим більше
-
creater_ua
Member
А хіба Delux M800 ultra не краща за всякі RAWM SA-MH01 і тому подібні клони Viper? Вага 49-54г, якісь збірки топ і т.д., компанія шліфувала 2 роки модель М800 перед тим як випуститb версію Ultra. На скільки я знайомився із китай-мишами це самий кращий варіант Вайпера
-
daesz
Member
Не хот свап, ще й омрони. З вигляду "ущербніша", хоча мені на неї не дивитись. Розміри не знайшов, але наче довша також.creater_ua: ↑ 04.04.2024 23:38 А хіба Delux M800 ultra не краща за всякі RAWM SA-MH01 і тому подібні клони Viper? Вага 49-54г, якісь збірки топ і т.д., компанія шліфувала 2 роки модель М800 перед тим як випуститb версію Ultra. На скільки я знайомився із китай-мишами це самий кращий варіант Вайпера
-
creater_ua
Member
huano blue shell pink dot - одні з найкращих кнопок на ринку, як це може бути недоліком?) Миші по 150 баксів мають ці кнопки і я зараз про новинки 2024. А для чого хот-свайп, для +5 грам ваги? Більше мінус аніж плюс. Виробник за кожний грам бореться і не даремно, мені 50 грамова миш особисто краща ніж 55 грамова, я навіть готовий робити мод батареї щоб полегшити її. Я перед тим як привезти таких пару, перечитав і передивився обзори на кращий Вайпер клон кінця 2023 року, її реально хвалять більше за інші варіанти.
-
daesz
Member
Бігло читав, але там справді не омрони. Хотвап для того, щоб через рік не сидіти знову і паяти свічі коли ці задаблклікають. Це для мене пункт який навіть не обговорюється - або оптичні, або хотсвап. Якщо б хотів сидіти і займатись пайкою - то користувався би тим що зараз є далі, міняючи свічі кожні 6-12 місяців.creater_ua: ↑ 04.04.2024 23:54 huano blue shell pink dot - одні з найкращих кнопок на ринку, як це може бути недоліком?) Миші по 150 баксів мають ці кнопки і я зараз про новинки 2024. А для чого хот-свайп, для +5 грам ваги? Більше мінус аніж плюс. Виробник за кожний грам бореться і не даремно, мені 50 грамова миш особисто краща ніж 55 грамова, я навіть готовий робити мод батареї щоб полегшити її. Я перед тим як привезти таких пару, перечитав і передивився обзори на кращий Вайпер клон кінця 2023 року, її реально хвалять більше за інші варіанти.
До того ж - я шукаю не клон вайпера, я шукаю симетричну, легку мишу з хотсвапом/оптикою. Безпровідна "+" але не обов'язково.
-
creater_ua
Member
думаю huano blue shell pink dot можуть прожити без дабкліку 2 роки, особливо якщо в драйвері не ставити "дебоунс" час на 0-1мс, по відгуках вони більш живучі за ТТЦ чи Каілх. Але оптичні омрони це ТОП. Якщо ерго миша під лодонь то Ламзу Торн оптимальна, якщо симетрія під пальці чи кіготь - тут найкраща Сора в2 взагалі без варіантів. Можна ще згадати ВЛмаус БістХ, правда вона ще дороща, форма типу ФайналМаус, або народної Хейст. Це ті що з оптичними омронами