Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
DuckRider
Member

Повідомлення

daesz: 01.04.2024 18:36
artko: 01.04.2024 17:38

а треба більше? (подивився з цікавості, яке DPI ставлять ті ж про гравці в cs2 - частіше усього 400..800. )
То лоу сенс абюзери :)
олсо (імхо звичайно), краще велика чутливість на миші і низька у вінді, ніж наоборот :shuffle:
Ну ты ж не понимаешь как это работает...
daesz
Member

Повідомлення

Так у вас ядро core, а тут звичайна :)
allekss
Member

Повідомлення

Добрый день! На чём остановиться Dream Machines DM7 Switch Kailh PA 3370 Black или Asus ROG Keris (90MP01R0-B0UA00) Black?
Krovatka
Member

Повідомлення

artko: недороги a4tech з оптичними мікріками та коліщатками, перша вже біля року - теж проблем нема тепер.
А как понять, в каких именно a4tech оптические кнопки и колёсико?
artko
Member

Повідомлення

Krovatka: 02.04.2024 16:06
artko: недороги a4tech з оптичними мікріками та коліщатками, перша вже біля року - теж проблем нема тепер.
А как понять, в каких именно a4tech оптические кнопки и колёсико?
на офіційному сайті це написано. зазвичай це миши з префіксом lightstrike, дивитись щe в опису - там буде картинка про інфрачервоне коліщатко та кнопки.
mertvei
Member

Повідомлення

Какая мышка в ценовой категории до 1000 ну 1200 нормальная более менее, посоветуйте если можно хоть пару вариантов,а то вариантов куча ,раньше была v7 бладду ,устраивала с головой но за много лет начала отрубается.
Avenger80
Member

Повідомлення

mertvei
Как вариант что-то из Hator. Дёшево сердито. Хотя работает без нареканий больше двух лет.
mkx1234
Member

Повідомлення

mertvei: 04.04.2024 16:02 Какая мышка в ценовой категории до 1000 ну 1200 нормальная более менее, посоветуйте если можно хоть пару вариантов,а то вариантов куча ,раньше была v7 бладду ,устраивала с головой но за много лет начала отрубается.
steelseries rival 3
Avenger80
Member

Повідомлення

mertvei
Ещё сын на Али за 1200грн (по акции) покупал такую - darmoshark m3 ( https://www.aliexpress.com/item/1005005 ... ry_from%3A ) - очень приятная мышь.
mertvei
Member

Повідомлення

Avenger80
Ну по гарантии,они в два раза , больше бладду значит производитель, уверен в надёжности. Надо попробовать а то чёт о бладду 8 у народа отзывы ,совсем противоречивые о надёжности.

Отправлено спустя 12 минут 39 секунд:
Avenger80
Тут ещё момент может рука,привыкла за много лет,но мне бладду 7 , идеально под руку подходила боюсь не угадать.Во Львове пощупать именно выбор небольшой,а мышку ну по руке выбирать надо.

Отправлено спустя 7 минут 24 секунды:
Avenger80
Всё-таки наверное Hator как ни крути , гарантия 2 года я так понял они оптимальные в этой ценовой категории.
Avenger80
Member

Повідомлення

mertvei
Ну тут да, дело привычки. Посмотрите обзоры ещё за darmoshark m3 - реально приятная мышь, но это чуток другой уровень от моей дешёвой Pulsar Essential HTM-312 (брал за месяц до войны за 650грн). Но обе мыши, как мне кажется получше блади.

Отправлено спустя 39 минут 28 секунд:
Почитал отзывы на Hator, странно... У одних даблклик через месяц, у других сенсор отказал, у третьих ещё что-то, у четвёртых понос :gigi: . У меня в пользовании в семье были больше двух лет две одинаковые мыши HTM-312 - работали идеально, у сына только скрол потерял рельеф (стёрся) и чуть свободнее начал вращаться (отсечки стали вялыми) - сын подросток и очень интенсивное использование, причем не очень бережное. С января месяца начал использовать darmoshark m3.
daesz
Member

Повідомлення

Цікаво чи хто знає щось про от цю :
https://www.aliexpress.com/item/1005006589552905.html
Топовий сенсор, легка, безпровідна, хотсвап, симетрична. Єдине що про колесо не написано нічого взагалі.

Відправлено через 59 хвилин 18 секунд:
Бачив ось цей огляд, але думав мб хто на форумі мав у користуванні :)
mertvei
Member

Повідомлення

Avenger80
Я так ,про отказы ,про все бренды начитался,Hator все таки два года гарантии ,не год все таки,если что выплывет поменяют или отремонтируют,я просто про эту фирму не знал .

Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
Essential HTM-312 конечно соблазняет но подойдёт ли под руку .
allekss
Member

Повідомлення

На чём остановиться Dream Machines DM7 Switch Kailh PA 3370 Black или Asus ROG Keris (90MP01R0-B0UA00) Black?

Отправлено спустя 17 минут 2 секунды:
daesz
Не пользовался, зашёл по ссылке посмотреть. Честно говоря, по такой цене кота в мешке я бы покупать не стал. За такие деньги можно и в Украине купить официально с гарантией.

Отправлено спустя 14 минут 13 секунд:
daesz
https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... ?rdt=61438
daesz
Member

Повідомлення

daesz
читав той огляд, в принципі все те саме що й на відео.
За 1750 в Україні точно немає миші зі схожими вхідними, а якщо попадеться ще й якась акція хоча б на 200-300 грн, то тим більше :/
creater_ua
Member

Повідомлення

А хіба Delux M800 ultra не краща за всякі RAWM SA-MH01 і тому подібні клони Viper? Вага 49-54г, якісь збірки топ і т.д., компанія шліфувала 2 роки модель М800 перед тим як випуститb версію Ultra. На скільки я знайомився із китай-мишами це самий кращий варіант Вайпера
daesz
Member

Повідомлення

creater_ua: 04.04.2024 23:38 А хіба Delux M800 ultra не краща за всякі RAWM SA-MH01 і тому подібні клони Viper? Вага 49-54г, якісь збірки топ і т.д., компанія шліфувала 2 роки модель М800 перед тим як випуститb версію Ultra. На скільки я знайомився із китай-мишами це самий кращий варіант Вайпера
Не хот свап, ще й омрони. З вигляду "ущербніша", хоча мені на неї не дивитись. Розміри не знайшов, але наче довша також.
creater_ua
Member

Повідомлення

huano blue shell pink dot - одні з найкращих кнопок на ринку, як це може бути недоліком?) Миші по 150 баксів мають ці кнопки і я зараз про новинки 2024. А для чого хот-свайп, для +5 грам ваги? Більше мінус аніж плюс. Виробник за кожний грам бореться і не даремно, мені 50 грамова миш особисто краща ніж 55 грамова, я навіть готовий робити мод батареї щоб полегшити її. Я перед тим як привезти таких пару, перечитав і передивився обзори на кращий Вайпер клон кінця 2023 року, її реально хвалять більше за інші варіанти.
daesz
Member

Повідомлення

creater_ua: 04.04.2024 23:54 huano blue shell pink dot - одні з найкращих кнопок на ринку, як це може бути недоліком?) Миші по 150 баксів мають ці кнопки і я зараз про новинки 2024. А для чого хот-свайп, для +5 грам ваги? Більше мінус аніж плюс. Виробник за кожний грам бореться і не даремно, мені 50 грамова миш особисто краща ніж 55 грамова, я навіть готовий робити мод батареї щоб полегшити її. Я перед тим як привезти таких пару, перечитав і передивився обзори на кращий Вайпер клон кінця 2023 року, її реально хвалять більше за інші варіанти.
Бігло читав, але там справді не омрони. Хотвап для того, щоб через рік не сидіти знову і паяти свічі коли ці задаблклікають. Це для мене пункт який навіть не обговорюється - або оптичні, або хотсвап. Якщо б хотів сидіти і займатись пайкою - то користувався би тим що зараз є далі, міняючи свічі кожні 6-12 місяців.
До того ж - я шукаю не клон вайпера, я шукаю симетричну, легку мишу з хотсвапом/оптикою. Безпровідна "+" але не обов'язково.
creater_ua
Member

Повідомлення

думаю huano blue shell pink dot можуть прожити без дабкліку 2 роки, особливо якщо в драйвері не ставити "дебоунс" час на 0-1мс, по відгуках вони більш живучі за ТТЦ чи Каілх. Але оптичні омрони це ТОП. Якщо ерго миша під лодонь то Ламзу Торн оптимальна, якщо симетрія під пальці чи кіготь - тут найкраща Сора в2 взагалі без варіантів. Можна ще згадати ВЛмаус БістХ, правда вона ще дороща, форма типу ФайналМаус, або народної Хейст. Це ті що з оптичними омронами
Відповісти