Выбор геймпада / манипулятора / джойстика и прочие вопросы

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

Metroa: 24.06.2023 23:25 Здох мій Xbox 360, cлужив багато років. Хотів купити такий самий, але не тут, то було, одна китайщина підробна, навіть не знаю, що взяти з провідних.
А в безпровідних взагалі не розбираюсь. Який, як довго живе батарея і тд...
Бери останній від майків. В мене ось старенький від One S перший який в них вийшов с блютузом.
З АКБ все просто купуешь 2 або 4 батарейки які перезаряжаються та заряжалку до них та міняеш. В мене десь 20 годин тримає пара.
Metroa
Member

Повідомлення

Взяв Xbox Elite Series 2 Core Wireless, приїде подивлюсь.
big_bang
Member

Повідомлення

панове, на геймпаді граю близько півроку і дійшов до шутанів...
враження такі собі)

в star wars jedi fallen order, horizon. відьмак і платформери прямо топчик, а в шутанах я лажаю.
в кого як ?
звикли, чи на клавоМишку переходите ?
Ostin
Member

Повідомлення

big_bang
Якщо грати на ПК, навіщо себе мучити. Я з падами вже років 10 як на "ти" у відповідних для цього іграх - платформери та екшени. А стрілялки\стратегії тільки за мишкою. Навіщо робити життя гіршим?
big_bang
Member

Повідомлення

Ostin: 04.07.2023 11:31 big_bang
Якщо грати на ПК, навіщо себе мучити. Я з падами вже років 10 як на "ти" у відповідних для цього іграх - платформери та екшени. А стрілялки\стратегії тільки за мишкою. Навіщо робити життя гіршим?
а, як же не розвалитися в кріслі ?

хоча, я маю зручне крісло і сидіти зручно і лежати.
але лежати прямо топчик)
Ostin
Member

Повідомлення

big_bang
Якось погано мені в стратегії розвалившись) Та і стріляти здалеку зір уже не той, за столом краще бачу)
big_bang
Member

Повідомлення

просто гра з геймпадом - це відпочинок в комфортному креслі за екраном тв, а клавоМишка - продовження робочого дня
Ostin
Member

Повідомлення

big_bang
Тоді тренуйтесь)
big_bang
Member

Повідомлення

Ostin: 04.07.2023 11:36 big_bang
Якось погано мені в стратегії розвалившись) Та і стріляти здалеку зір уже не той, за столом краще бачу)
а в мене спина почала боліти - в офісі 8-10 годин сиджу

гемпад дозволяє розслабитись і відпочити
Dremjke
Member

Повідомлення

big_bang: 04.07.2023 11:26а в шутанах я лажаю.
в кого як ?
Уже очень давно почти во всё играю на геймпаде. Исключение - сессионки и те игры, которые на геймпаде ну совсем никак, а в такое я играю довольно редко. Сейчас разве что в киберпанк играю на клавомыши, на геймпаде там как-то совсем туго получается.
Вот на днях прошел Bulletstorm, шутер от первого лица, но идеально играется на геймпаде, хотя эта игра во всех смыслах пародия на Gears Of War и разработана теми же людьми. А в Doom и Doometernal, например, играл на клавомыши, даже не представляю, как там играть на геймпаде. Но в Call Of Duty на геймпаде играется шикарно.
В принципе, в том и прелесть ПК-гейминга, что есть ВЫБОР.

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Metroa: 26.06.2023 23:04Взяв Xbox Elite Series 2 Core Wireless, приїде подивлюсь.
В комплекте есть оригинальный безпроводной донгл? Если нету, то обязательно обзаведитесь, именно оригинальным.
big_bang
Member

Повідомлення

спойлер
Dremjke: 04.07.2023 12:57
в кого як ?
Уже очень давно почти во всё играю на геймпаде. Исключение - сессионки и те игры, которые на геймпаде ну совсем никак, а в такое я играю довольно редко. Сейчас разве что в киберпанк играю на клавомыши, на геймпаде там как-то совсем туго получается.
Вот на днях прошел Bulletstorm, шутер от первого лица, но идеально играется на геймпаде, хотя эта игра во всех смыслах пародия на Gears Of War и разработана теми же людьми. А в Doom и Doometernal, например, играл на клавомыши, даже не представляю, как там играть на геймпаде. Но в Call Of Duty на геймпаде играется шикарно.

Metroa: 26.06.2023 23:04Взяв Xbox Elite Series 2 Core Wireless, приїде подивлюсь.
В комплекте есть оригинальный безпроводной донгл? Если нету, то обязательно обзаведитесь, именно оригинальным.
в мене завтик на кіберпвнку зараз якраз :gigi:
думав шо шось не зрозумів, а тут таке)

Відправлено через 1 хвилину :
спойлер
Dremjke: 04.07.2023 12:57
в кого як ?
[/quote]

Який профіт ?
Dremjke
Member

Повідомлення

big_bang: 04.07.2023 13:00в мене завтик на кіберпвнку зараз якраз
Вже по власним відчуттям сопстерігайте. Я спочатку в КП77 також на геймпаді грав, але не витримав і перейшов на клавомиш. Транспортом керувати зручніше з геймпаду ,а все, що стосується мувменту та стрільби в цій грі зручніше на клавомиші.
big_bang: 04.07.2023 13:00Який профіт ?
З оригінальним адаптером зв'язок через радіоканал абсолютно бездоганний і без перешкод, наче через кабель. Ніяких затримок, зникнення зв'язку і т.д. Через Bluetooth можливі затримки та "відвал" з'єднання, із-за чого починаються лаги керування та може навіть fps різко падати. Плюнув та купив як раз перед Пасхою б/в оригінальний адаптер на OLX, але довелося посидіти пошукати, бо дуже багато копій продають під виглядом оригіналу. У підсумку не пожалкував.
big_bang
Member

Повідомлення

спойлер
Dremjke: 04.07.2023 13:06
big_bang: 04.07.2023 13:00в мене завтик на кіберпвнку зараз якраз
Вже по власним відчуттям сопстерігайте. Я спочатку в КП77 також на геймпаді грав, але не витримав і перейшов на клавомиш. Транспортом керувати зручніше з геймпаду ,а все, що стосується мувменту та стрільби в цій грі зручніше на клавомиші.
big_bang: 04.07.2023 13:00Який профіт ?
З оригінальним адаптером зв'язок через радіоканал абсолютно бездоганний і без перешкод, наче через кабель. Ніяких затримок, зникнення зв'язку і т.д. Через Bluetooth можливі затримки та "відвал" з'єднання, із-за чого починаються лаги керування та може навіть fps різко падати. Плюнув та купив як раз перед Пасхою б/в оригінальний адаптер на OLX, але довелося посидіти пошукати, бо дуже багато копій продають під виглядом оригіналу. У підсумку не пожалкував.
я сиджу на синьому зубі 5ї версії і жодних відвалів
може на старих версіях будуть проблеми

ага, і гарнітура в мене по синьому зубу !

ОДНОЧАСНО !

Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
BLUETOOTH 5.1 на мамці)
поправочка
Балтазар
Member

Повідомлення

big_bang
Если есть большое желание играть с геймпада в шутаны присмотритесь к геймпадам с гироскопом, в пределах 2.5-3к грн можно купить геймпады с широкой возможностью настроек программно(макросы и т.д)
Васильович
Member

Повідомлення

big_bang: 04.07.2023 11:26а в шутанах я лажаю
Тільки більше тренуватися, інших способів нема :dontknow:
Колись почув в якомусь відео, що в деяких шутерах легше навчитися нормально грати на геймпаді.
В списку таких ігор була Destiny 2 - в принципі, на ній і вчився.
Не можу сказати, що я тепер сильно круто граю (хоча, я і на мишці не про), але в який Overwatch хоч не соромно зайти :gigi:
Тут головне, що вже інтуїтивно можеш геймпадом користуватися в шутерах. Відчуваєш свої можливості, так би мовити.

Ну і заради можливості валятися на диванчику - воно все того варте :D
Donate
Member

Повідомлення

big_bang: 04.07.2023 13:12 я сиджу на синьому зубі 5ї версії і жодних відвалів
може на старих версіях будуть проблеми
https://rozetka.com.ua/trust_18187/p22120372/ (BT 4.0)
+ гейпад 1708 Xbox ніяких відвалів взагалі небачив :gigi:
big_bang
Member

Повідомлення

короче, як все - тренуватися треба)
Dremjke
Member

Повідомлення

Donate: 04.07.2023 13:48https://rozetka.com.ua/trust_18187/p22120372/ (BT 4.0)
+ гейпад 1708 Xbox ніяких відвалів взагалі небачив
Я что-то типа такого же покупал год назад. Первое время было всё ок, потом начались приколы приходящие и уходящие. До этого адаптера покупал дешманский на али, там было еще хуже, но терпимо. Купил оригинальный донгл и работает как по маслу, подключается с первого раза идеально ВСЕГДА. BT при подключении очень часто выделывался, иногда приходилось по новой сопряжение делать.
Понимаю, что каждый случай уникальный и зависит от адаптера к адаптеру. Еще перед покупкой BT читал отзывы на самые разные адаптеры и везде 50/50, кому повезло с подключением без проблем, кому нет. Я на своём опыте пришел к выводу, что в плане беспроводного соединения лучше оригинального донгла ничего нет, сопоставимо с проводом по стабильности и надёжности.
big_bang
Member

Повідомлення

Dremjke: 04.07.2023 14:14
Donate: 04.07.2023 13:48https://rozetka.com.ua/trust_18187/p22120372/ (BT 4.0)
+ гейпад 1708 Xbox ніяких відвалів взагалі небачив
Я что-то типа такого же покупал год назад. Первое время было всё ок, потом начались приколы приходящие и уходящие. До этого адаптера покупал дешманский на али, там было еще хуже, но терпимо. Купил оригинальный донгл и работает как по маслу, подключается с первого раза идеально ВСЕГДА. BT при подключении очень часто выделывался, иногда приходилось по новой сопряжение делать.
Понимаю, что каждый случай уникальный и зависит от адаптера к адаптеру. Еще перед покупкой BT читал отзывы на самые разные адаптеры и везде 50/50, кому повезло с подключением без проблем, кому нет. Я на своём опыте пришел к выводу, что в плане беспроводного соединения лучше оригинального донгла ничего нет, сопоставимо с проводом по стабильности и надёжности.
оригінал є оригінил !
плюс гніздо для навушників працює на паді)

я б не радив брати ноунейми взагалі !!!

є ж baseus, ugreen, essager і з ними все ок)
Dremjke
Member

Повідомлення

big_bang: 04.07.2023 14:29я б не радив брати ноунейми взагалі !!!

є ж baseus, ugreen, essager і з ними все ок)
Якщо з BT працює норм, то чому б і ні :beer: Воно як пощастить. Оригінальний донгл буде 99% безпроблемний.
Відповісти