от який недолік присутній у мого айрона165, так це те, що мої обидві пцб для нього стоково мають флекскати
виглядає це отак:
- спойлер

не те щоб ці флекскати прям робили звучання клавіатури жахливим, але все ж вони не можуть на звук негативно не впливати. навіщо це було зроблено дизайнером я взагалі не в'їхав, адже ніякого флексу вони не додають, як на мене. власне, для айрону пропонується нова пцб (runic), на якій ніяких флекс-катів немає, але це знову таки це баксів 85-90 з усіма доставками, що недешево, мені останнім часом вистачає покупок пцб до матріксу, які коштують шо вживаний авіаносець
надихаючись рішеннями дизайнерів cycle7, за допомогою смєкалочкі і підручних матеріалів я виправив цей прикрий недолік пцб айрону легко, просто і дешево наступним чином:
- спойлер

підібрав канцелярську резинку потрібної товщини, яка досить достатньо щільно входила в флекс-кати сама по собі, а потім, вставивши її, ще й залив цю резинку з обох боків плати силіконовим клеєм
Жан Ліда B7000 і дав час добряче засохнути
щоб протестувати, що з цього вийшло було взято рідний алю плейт, жодних фоамів, добре знайомі постійним читачам замодифіковані мною черрі брауни (L 3204 + F Deskeys + SS 62g 2-stage + B-in 800k), стаби ТХ крім пробілу, де було знову використано франкен стаб з ТХ хаузінгів та стемів дюрок, тому що останні краще підходять для холі моду (який, відповідно, було проведено) і вільніше себе почувають в хаузінгу, що дозволяє нівелювати потенційну кривизну гмк-пробілів, якщо така трапляється:
- спойлер

а також кейкапи гмк дракула в2 з новелтіс/акцентами:
- спойлер

а, так, для айрону у мене є 2 ваги з відповідними бейджами-блокерами для фронтальної сторони: латунні і SS. я використовую латунну вагу і бейдж:
- спойлер

наскільки покращився звук відносно пцб з флекс катами, я, якщо чесно, і не скажу, бо вже забув як воно було до, а збирати два рази було лінь, тим паче що я використовую солдер пцб. але, так чи інакше, модифікація ця сильно навряд була марною і мала би щось там покращити. результат мені сподобався, прям конфіг по кайфу. відкладаю ф2 з лонг-полл гатеронами і пересідаю за айрон