Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Yurius
Member

Повідомлення

7mindfields: 02.12.2024 01:52 leif що ти можеш сказати з приводу tkd cycle7 з алю плейтом та трі мод pcb? На фанкіс читав якась додаткова плата йде в комплекті, що захищає від статики, і взагалі десь читав, що дуже багато проблемних pcb плат було.

Також, можливо хтось знає де можна пофарбувати анодований люмінієвий кейс під замовлення?
1.Проблема тільки з проводною псб були;2.Після перших партій вони замінили юсб дата боард на захищений від короткого.

Юзав таку з травня,0 проблем,зараз продаю (три мод cream wkl,повний комплект) за 5500грн,замовив ТКЛ QK80V2. :beer:
Востаннє редагувалось 02.12.2024 14:51 користувачем Yurius, всього редагувалось 3 разів.
leif
Member

Повідомлення

Сайкл7 сильний тим, що він реально справляє враження якісного продукту, не по своїй ціні: збірка, матеріали, їх обробка, коатінг, вага, бол-кетч фіксація — все окрім пцб прям дуже добре. Не преміум, звичайно, але дуже міцний середнячок. При порівнянні з qk75n, скажімо, сайкл зроблений в цілому краще, як на мене, а qk75n це більш дорога клавіатура. А порівняти з gmmk pro, то це взагалі смішно. Якщо уявити, що не знаєш цін і поставити їх поруч, то чисто навскідку глоріус має коштувати рази в 3-4 дешевше ніж сайкл. Отака у сайклу потужна value пропозиція, на мій погляд.

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Барбарис: 02.12.2024 14:40 leif, і анод можливо, і церакот. Тільки який клієнт погодиться заплатити 150-200 баксів за клаву? Інша справа, коли це буде партія.
Якщо це буде реально якісний анод, то за 150 точно можу підігнати клієнтів та і сам би пофарбував. Якщо прям дуже дуже якісний, то і за 200 пофарбував би.
Відповісти