Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
mult
Member

Повідомлення

leif
Короче поспілкувався я з продавцем, плгуглив, то і справді ті кейкапи що я вчора називав то якийсь внутрішній китай, але якісний як вони завірили :)
Я відмовився від нього, не купую нічого що нагадує підвальне виробництво.
Може і якісні, але мені стрьомно :)
Все дякуючи вам :) :beer: я навіть не задумався що мені там парять.
Ну вони в принципі виходили щоб не дорого і якісно на їх думку, тому винити їх ні в чому.
Заказав на заміну отаке, в такому ж кольорі як на фото біло з синім чи яке воно там :)
https://novelkeys.com/products/gmk-trackday

Відправлено через 1 хвилину 19 секунд:
Там повний комплект для повнорозмірної клавіатури і ще додатково купа кнопок
Поставлю поки на свою клаву поки приїде нова

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Хто зна де в Києві роблять якісну гравіровку?
leif
Member

Повідомлення

mult
Гмк, канеш, гарні і класні. Але до вашої збірки вони трохи мимо, на мою думку. Я б на вашому місці взяв би саме пбт капи, а не абс. Це практичніше, дешевше і буде краще звучати в вашому конфігу. Я вже зрозумів до кого ви звернулись за клавіатурою) ці кейкапи вони вам мабуть теж напарили, бо вони їх вже фіг зна скільки продати у нас не можуть :laugh: Ну таке. Але справа ваша.
mult
Member

Повідомлення

leif
Та вже купив то хай будуть :)
Я в цьому ділі новачок, мені підуть :)
leif
Member

Повідомлення

Майте на увазі, що гмк доволі швидко набудуть шайну, особливо якщо у вас не дуже суха шкіра і немає звички мити руки буквально кожен раз перед тим як сідати за комп. Може трохи розчарувати враховуючи їхню ціну. Б'юсь об заклад, що продаван вам про це не сказав :)

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
mult
Та як раз новачку гмк взагалі не потрібні. Це преміальні кейкапи для ентузіастів, які багато в чому купують заради звуку і т.д. новачкам набагато доречіше купити ПБТ. Ну ладно, купили то й купили.
mult
Member

Повідомлення

leif
Звісно не сказали :) та хай вже.
Наступний раз перед покупкою буду радитись тут :)
Якщо не шариш в чомусь і лізеш все брати самому, то як правило виходить не дуже, на удачу :)
leif
Member

Повідомлення

mult
Тут два варіанти: або витратити час і розібратись, або сподіватись, що не дуже сильно розведуть на гроші і якось так все складеться, що будеш в цілому задоволений покупкою. Кожен собі обирає, що більше подобається) Сподіваюсь, клавіатура вас влашутє.
mult
Member

Повідомлення

leif
По продавцям, то воно сказали що їх на оверах немає.
Це зі Львову кантора.
Так, я згоден, треба перед покупкою якщо не шариш то розібратись спершу, тут я поспішив.
Буде мені наука :)
Надіюсь хоч з клавіатурою не буде фейлу :)
leif
Member

Повідомлення

mult
Так, я ж кажу, що по тому які вам напарили кейкапи я зрозумів що це за продавець) у нас в Україні саме цей сет гмк продавався аж у двох людей, які займаються клавіатурами.
7mindfields
Member

Повідомлення

VovaII: 27.11.2024 17:08 Вибачаюсь, порадьте похідну клавіатуру/комплект? USB(можливо радіо/блютуз/...), щоб в сумці/рюкзаку мало місця займала, і швидко підключити можливо будо?

Дякую.
Вибачаюсь, якщо не та тема.
Apple Magic Keyboard
Відповісти