Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
artko
Member
krivonos-kolya
це мабуть у випадках коли залили та досить довго клавіатура ще була під живленням, поїло плату? я свою одразу дер із порту, мив та сушив. 5+ років ще жива, окрім свічів деякиїх...
хатор оптичний якось вже трохи обережніже використовувався, жодного разу так і не залив за два роки.
це мабуть у випадках коли залили та досить довго клавіатура ще була під живленням, поїло плату? я свою одразу дер із порту, мив та сушив. 5+ років ще жива, окрім свічів деякиїх...
хатор оптичний якось вже трохи обережніже використовувався, жодного разу так і не залив за два роки.
-
Lamobot
Member
Добре, зайдемо з іншого боку. Блін, не знав, що клави - це така цікава тема, хана…
Де народ купує кейкапи з кирилицею?
Підходить Україна, чи штати (амазон). З алі не мав справи і розбиратися не хочу.
Чи існують в природі pbt double-shot кейкапи з кирилицею не дуже дорого? А такі, щоб ще й просвічувалися і латинські, і кириличні літери?
Де народ купує кейкапи з кирилицею?
Підходить Україна, чи штати (амазон). З алі не мав справи і розбиратися не хочу.
Чи існують в природі pbt double-shot кейкапи з кирилицею не дуже дорого? А такі, щоб ще й просвічувалися і латинські, і кириличні літери?
-
artko
Member
Lamobot
у хатора є пбт з кирілицею та без проблем з підсвічуванням. (хоча як на мене - не відчув різниці між абс та пбт, окрім того що пбт трохи більш шершава з коробки). але якщо бажаєте більш різноманітні варіанти - там кирілиці не буде зовсім. Я пішов по шляху кейкапів без кирілиці, і без неї непогано.
у хатора є пбт з кирілицею та без проблем з підсвічуванням. (хоча як на мене - не відчув різниці між абс та пбт, окрім того що пбт трохи більш шершава з коробки). але якщо бажаєте більш різноманітні варіанти - там кирілиці не буде зовсім. Я пішов по шляху кейкапів без кирілиці, і без неї непогано.
-
7mindfields
Member
Кул сторі
-
artko
Member
7mindfields
вже заборонено висловлювати свою думку? поділиться досвідом, чим саме пбт набагато кращі?
вже заборонено висловлювати свою думку? поділиться досвідом, чим саме пбт набагато кращі?
-
krivonos-kolya
Member
artko
Износоустойчивее, с АБС кейкапов часто слазит краска (особенно в местах лазерной гравировки). С пбт кейкапами такой беды нету.
Износоустойчивее, с АБС кейкапов часто слазит краска (особенно в местах лазерной гравировки). С пбт кейкапами такой беды нету.
-
artko
Member
krivonos-kolya
про яку фарбу мова, у випадку double-shot кейкапів?
про яку фарбу мова, у випадку double-shot кейкапів?
-
krivonos-kolya
Member
artko
Имел ввиду простой АБС, не уточнил. Много попадалось на ремонт с повреждениями краски. За Double-shot ничего не скажу, давно таких в руках не было.
Имел ввиду простой АБС, не уточнил. Много попадалось на ремонт с повреждениями краски. За Double-shot ничего не скажу, давно таких в руках не было.
-
artko
Member
krivonos-kolya
а, ну в мене усі клавіатури що з абс прийшли ( motospeed ck104, нонейм якийсь zero, hator htk-610, набори що сам окремо купляв) - усі даблшот, без фарби...
треба подивитись що там у бладі комплекта
а, ну в мене усі клавіатури що з абс прийшли ( motospeed ck104, нонейм якийсь zero, hator htk-610, набори що сам окремо купляв) - усі даблшот, без фарби...
треба подивитись що там у бладі комплекта
-
Devijack
Member
в мене ці PBT вже через місяц почалось замилювання на шифті та контрол. Також не однорідне підсвічування у клавіш, деякі більш яскраві деякі тускніші. Наприклад ті що йшли в комплекті з ABS почали замилюватись аж через 2 роки та більше подобались якщо честно. Нажаль в нових моделях їх прибрали та використовують це саме PBT незрозумілої якості.
-
Patruletz
Member
да вони якість прям дешман по якості, простіше вже на аліку купувати окремо нормальні ковпачки, котрі будуть кочувати з клави на клавуDevijack: ↑ 16.04.2024 16:00в мене ці PBT вже через місяц почалось замилювання на шифті та контрол
-
Lamobot
Member
Ну добре, хай на аліку…
Можна там купити не дуже дорогі але якісні pbt double-shot кейкапи з кирилицею? Хай навіть непрозорі? Чи на hator вибір закінчується?
Можна там купити не дуже дорогі але якісні pbt double-shot кейкапи з кирилицею? Хай навіть непрозорі? Чи на hator вибір закінчується?
-
Patruletz
Member
простіше купити лише з латинецею щоб був потрібний профіль(чері, хда, оем) та колір і зробити гравіювання.Lamobot: ↑ 16.04.2024 16:24не дуже дорогі але якісні pbt double-shot кейкапи з кирилицею?
-
artko
Member
що значить "замилювання"? не дуже зрозумів.Devijack: ↑ 16.04.2024 16:00 в мене ці PBT вже через місяц почалось замилювання на шифті та контрол.
-
Devijack
Member
artko
блискуче пятно через те що полірується поверхня
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
блискуче пятно через те що полірується поверхня
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
Це мабудь єдині ковпачки що цілком на україньскій без кацапских літер. На аліку таких точно немаLamobot: ↑ 16.04.2024 16:24 Чи на hator вибір закінчується?
-
artko
Member
Devijack
а... не знаю, з чого треба робити їх, щоб ніколи не полірувались. зате видно, які кнопки найчастіше використовуються
а... не знаю, з чого треба робити їх, щоб ніколи не полірувались. зате видно, які кнопки найчастіше використовуються
-
Devijack
Member
artko
ну наприклад ті що йшли у комплекті з клавою wasd 1234 з ПБТ були зовсім іншої якості. Ті за 3 роки не замилились зовсім. А тут була надія що один той самий виробник і якість буде як тоді. Але нажаль.
ну наприклад ті що йшли у комплекті з клавою wasd 1234 з ПБТ були зовсім іншої якості. Ті за 3 роки не замилились зовсім. А тут була надія що один той самий виробник і якість буде як тоді. Але нажаль.
-
Kosdnepr
Member
Такого поки ще не існує. Потрібно від якогось з пунктів відмовитись.Lamobot: ↑ 16.04.2024 16:24 не дуже дорогі але якісні pbt double-shot кейкапи з кирилицею?
Якщо посередної якості, то hator, або навіть dark project (але це для дуже невибагливих).
Якщо якісний double-shot, то це наприклад GMK Cyrillic Keycap Set, але, так як це gmk, то це буде ABS (високої якості) з ціною під $200 і тільки русский.
Якщо відійти від double-shot і розглянути сублімацію, то на алі пишете в пошуку "cyrillic pbt keycaps", і обираєте. Варіантів не багато, хороших ще менше, з українською взагалі одиниці.
Тому найкраще не прив'язуватись до кирилиці, а обрати ті, що найбільше сподобаються та влаштують по ціні, і зробити гравіювання.
-
7mindfields
Member
artko: ↑ 16.04.2024 12:09 чим саме пбт набагато кращі?
Сам відповів на своє запитання, з якісного пбт, замість чергової кулсторі, що на усіляких дешевих китайських бордах за 30-40уо, типу мотоспіду, використовують нормальні кейкапи з пбтartko: ↑ 16.04.2024 17:07 а... не знаю, з чого треба робити їх, щоб ніколи не полірувались. зате видно, які кнопки найчастіше використовуються
-
artko
Member
7mindfields
дядьку, дайте цитату, де я писав про пбт кейкапи на мотоспіді?
тобто відповісти вам нічого. добре, зрозумів.
дядьку, дайте цитату, де я писав про пбт кейкапи на мотоспіді?
тобто відповісти вам нічого. добре, зрозумів.