Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

Там Durgod представив tkl-клавіатуру з блекдж хот-свапом, pbt, rgb та модним роликом всього за $36 зараз:
спойлер
IMG_20230714_214331.jpg
Цікавий варіант для тих, хто шукає нормальну клавіатуру за невеликий прайс.
Klon
CG graphikos fan

Народ, а реально найти Logitech K380 з нормальною розкладкою? Де сліва довгий шифт... А то замовляв у двох магазинах - на сайтах фотки норм, а прийшли з коротким шифтом :lamer:
спойлер
ИзображениеИзображение
Або щось порекомендуйте аналогічне в ціну 1,5к, а то є китайська блютусова - засинає кожну секунду, треба натискати по два рази \
Klon
CG graphikos fan

=================
відзвонився з магазинами, та спитав Логитеч підтримку - і офіційно нема зараз K380 з нормальною розкладкою.
Так що подивився на Алі - там навпаки всі нормальні , але тільки з ЕН буквами.

Ще те що бачив в магазінах - УА букви були нанесені дуже коряво - ЕН посередині, УА криво знизу зліва. А у "орков" розташування нанесено адекватно діагонально :-/

Загалом Логітеч чет якто здувся \ :lamer:
7mindfields
Member

Klon: 21.07.2023 20:04 Загалом Логітеч чет якто здувся \ :lamer:
З підключенням :rolleyes:
WSavage
Member

Вітаю панство!
Наскільки реально зібрати кастом до 4,5к?
Хочу 75%, на кшталт такого

Також дивлюсь у бік Glorious GMMK TKL, нещодавно придбав їх мишу і залишилось дуже приємне враження про бренд, також підкупає хотсвап за адекватні гроші, так би мовити напів кастом
Чи варто її розглядати на заміну Msi GK50 Elite?
7mindfields
Member

WSavage: 26.07.2023 00:57 Вітаю панство!

Також дивлюсь у бік Glorious GMMK TKL, нещодавно придбав їх мишу і залишилось дуже приємне враження про бренд, також підкупає хотсвап за адекватні гроші, так би мовити напів кастом
Цілком реально, але капи будуть дешевші (можливо), з таким бюджетом вже тоді краще леопольдів розглядати, ніж всрату мсі
WSavage
Member

7mindfields: 26.07.2023 01:56

Цілком реально, але капи будуть дешевші (можливо), з таким бюджетом вже тоді краще леопольдів розглядати, ніж всрату мсі
Мсай я вже користуюсь 2 роки, перша механіка, тому з нею і порівнюю, кейкапи то така справа

Леопольди максимально не подобаються, наче і класика, але не подобається
WSavage
Member

Поки сподобались 2 моделі, це Glorious GMMK TKL та Keychron V1, хоть користувався, є якісь недоліки?
Melofon
Member

WSavage

MSI точно не стоит, за те деньги что за них просят лучше Кейхрон или Глориус, у них качество будет сильно выше, если вы пользовались только MSI то переход на эти механики будет качественным прыжком.
WalkMan
Member

Klon: 21.07.2023 13:10Народ, а реально найти Logitech K380 з нормальною розкладкою?
універсальний спосіб, це купувати с США, там буде ANSI. Якщо потрібні укрлітери, то можна замовити гравіювання у Bashmac

і до вибору, як на думку людей в темі, клавіатура Keychron K5, low profile, повнорозмірна, нормальний вибір? Пропонують з червоними оптичними світчами, нову за 2500грн
WSavage
Member

Melofon: 26.07.2023 15:11 WSavage

MSI точно не стоит, за те деньги что за них просят лучше Кейхрон или Глориус, у них качество будет сильно выше, если вы пользовались только MSI то переход на эти механики будет качественным прыжком.
как писал ранее, мсай я пользуюсь уже более 2 лет, это та клавиатура, которая у меня сейчас
Захотел что-то новое взять на пробу, сейчас смотрю в сторону глориуса и кихрона, возможно кто-то пользовался и той и другой и может поделится опытом, возможно будут как рекомендации, на что стоит взглянуть :beer:
aaleksandrenko
Member

WSavage: 26.07.2023 15:04
Поки сподобались 2 моделі, це Glorious GMMK TKL та Keychron V1, хоть користувався, є якісь недоліки?
Glorious GMMK TKL - нічим цікавим не виділяється. звичайний скелетон формфактор, з абс кейкапами. Ніякої шумової прослойки там нема. Чисто корпус і плата. Такі клави робили років 10 назад, типу хайперХ))
Keychron V1 - має кращі стаби (PCB mount), піну між плейтом та PCB, знизу силіконова прослойка. По звуку буде набагато благородніша. Мінус тільки вехній плейт пластик, а в GMMK TKL алюмінька. Через те, як на мене, клава виглядає дешевенько. Як варіант взяти Keychron K8 Pro . У нас не бачу таку, але на аліку в оф. магазині є, ціна не сильно дорожче чим V1.
WSavage
Member

aaleksandrenko: 26.07.2023 16:35
WSavage: 26.07.2023 15:04
Glorious GMMK TKL - нічим цікавим не виділяється. звичайний скелетон формфактор, з абс кейкапами. Ніякої шумової прослойки там нема. Чисто корпус і плата. Такі клави робили років 10 назад, типу хайперХ))
Keychron V1 - має кращі стаби (PCB mount), піну між плейтом та PCB, знизу силіконова прослойка. По звуку буде набагато благородніша. Мінус тільки вехній плейт пластик, а в GMMK TKL алюмінька. Через те, як на мене, клава виглядає дешевенько. Як варіант взяти Keychron K8 Pro . У нас не бачу таку, але на аліку в оф. магазині є, ціна не сильно дорожче чим V1.
Клавиатура нужна на «завтра» ждать с Али не вариант + есть возможность взять именно V1 за приятную цену
aaleksandrenko
Member

WSavage: 26.07.2023 16:49
aaleksandrenko: 26.07.2023 16:35

Клавиатура нужна на «завтра» ждать с Али не вариант + есть возможность взять именно V1 за приятную цену
ну значить V1 :up:
Єдине, що вона високопрофільна. Може знадобитись підставка для рук. Бо я особисто не зміг без неї користуватись. Кість руки сильно викручується, не комфортно. Хоча багато й так користуються.
WSavage
Member

aaleksandrenko: 26.07.2023 16:55
WSavage: 26.07.2023 16:49

ну значить V1 :up:
Єдине, що вона високопрофільна. Може знадобитись підставка для рук. Бо я особисто не зміг без неї користуватись. Кість руки сильно викручується, не комфортно. Хоча багато й так користуються.
Підставка для рук є) коли купував мсай, вона йшла у подарунок
aaleksandrenko
Member

З приводу кастому то до 4.5к можна зібрати, так. Наприклад в мене є Idobao ID80 V1 з цієї теми viewtopic.php?f=26&t=267695
Гарна фулл метал база з хот спап, єдине що підсвітки немає. Але враховуючи що нормальні пбт кейкапи не просвічуються то не є сильною проблемою.
WSavage
Member

Еще интересует мнение про Monsgeek M1W, стоит она того?
7mindfields
Member

WSavage: 26.07.2023 02:02
Мсай я вже користуюсь 2 роки, перша механіка, тому з нею і порівнюю, кейкапи то така справа

Леопольди максимально не подобаються, наче і класика, але не подобається
Ні, не користувався, але якщо не помиляюсь, на базі gmmk можна свій непоганий білд за недорого зібрати, запитай краще у grimm, він не один кастом зібрав і допоможе з вибором, або навіть зі зборкою
Melofon
Member

WSavage: 26.07.2023 16:02как писал ранее, мсай я пользуюсь уже более 2 лет, это та клавиатура, которая у меня сейчас
Поэтому я так и написал про то что для вас это будет качественный прыжок бо мси делают так себе клавы.
BagbKa_fIN
Member

WSavage: 26.07.2023 19:15 Еще интересует мнение про Monsgeek M1W, стоит она того?
Просто бездротова версія доволі популярної Monsgeek M1, алюмінієва база, південний діод, 3/5 пін хотсвап, ще й з аккумом на 6000мАН, на ютубі просто тонна відосів з різними комбінаціями кейкапів\світчів\стабів. Усілякі ігрові бренди і поруч з такими клавами не стоять.
Ответить