GhostManka: ↑
01.09.2023 11:10
Якщо ще актуально.
Вчора приїхало Ergo Chair 2 (Перед цим був у магазині КріслаЛюкс у Львові, щоб спочатку спробувати крісло вживу. Магазин далеченько, але як вже є. Продавець Сергій дуже хороша і приємна людина, все показав та розказав. Навіть оплатив доставку зі Львова до Луцька (300 грн). Невеликий мінус, так це невеликий вибір крісел, є крісла по +- 7 тисяч, далі йде Ergo Chair 2 і після нього вже йдуть крісла 19к+ )
Загалом крісло добротне, важке і зручне.
Ось декілька мінусів, які я помітиив
1. Збірка
Під час прикручування підлокітників можна зірвати різьбу. Мені трішки пощастило і болт вдалось докрутити. Можливо, це я такий косорукий, але краще пильнувати
2. Підлокітники
Вони регулюються вперед-назад та в бік, але
ніяк не фіксуються у вибраному положенні. Це поки не напружує, але якось дивно.
3. Люфт коліщаток
Якщо активно "кататись" на крісло, то регулярно буде металеве бряцання
Додам до цього свої враження. Регулювання по висоті, виїзд сидіння, підтримка поперека - все реалізовано добре і працює відмінно.
Але, мені суб'єктивно не подобається, що сидіння трохи задране догори там, де коліна, тому постійно ноги трохи передавлені, бо доводиться високо підіймати, щоб сидіти за стандартним столом (висота 75). Не виключено, що високим людям буде дуже зручно.
Друге але: підлокітники. Вони обертаються і навколо себе і їздять по рейкам взад-вперед. Все б добре, якби це фіксувалося, але ні, і це дико дратує, бо вони ніколи не залишаються в потрібній позиції.
В цілому, крісло на тверду четвірку, але можна шукати варіанти дешевше.