Выбор компьютерного кресла, стола и тп

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
j3s0n
Member

Повідомлення

KENNTOL: 06.09.2023 13:13 до нього прикупив підголівник для авто.
Цікаво, а в курсі шо підголовник в авто суто для ДТП щоб водію голову не відірвало?! Тобто ніхто їм не користується весь час, це не зручно і небезпечно.
Намагався я на маркусі щось городити - мертві бджоли не гудуть, нове ергономічне за 20К купив крісло і так само не користуюсь підголовником.
tablestikus
Member

Повідомлення

-Tex-: 08.10.2023 15:28 Пишут что в нем очень агрессивная поддержка поясницы и нужно постоянно держать осанку, полулёжа на нем не посидеть
Я спокійно як хочу лежу на ньому.
Vader
Member

Повідомлення

Придбав собi крiсло..Нарештi то,шо шукав..Дуже зручне..До цього було Barsky Team Black/Grey TBG-01 думав зручне,але DX виявилось на порядок яскравiше)
ЗображенняЗображення :rotate:
hotr1de
Member

Повідомлення

frame: 27.06.2023 21:36 Всім привіт, https://kreslamag.com.ua/product/ergono ... ergohuman/
Мб хтось знає за ціни на ринку, 18200 це зараз нормальна ціна за ergohuman project? Я свій десь рік назад купував за 14000 грн. Заходив якось дивився на них то були десь в такому ж диапазоні, а зараз потрібно взяти ще одне та 18200 здається завеликою ціною.
Вибирав між ergo chair 2 та enjoy budget, але нажаль ergohuman виявився суттєво зручнішим. Зараз ціна усюди 20К, хоча ще декілька тижнів тому була 18, а декілька місяців тому по 15. Трохи жаба жме, думаю почекати передноворічних знижок якщо взагалі будуть.
andre_k
Junior

Повідомлення

GhostManka: 01.09.2023 11:10
KENNTOL: 24.07.2023 13:09
https://krislalux.lviv.ua/ergonomichni- ... ichne.html

Хочу ще вашу думку почути. У кого які стільці є.
Якщо ще актуально.

Вчора приїхало Ergo Chair 2 (Перед цим був у магазині КріслаЛюкс у Львові, щоб спочатку спробувати крісло вживу. Магазин далеченько, але як вже є. Продавець Сергій дуже хороша і приємна людина, все показав та розказав. Навіть оплатив доставку зі Львова до Луцька (300 грн). Невеликий мінус, так це невеликий вибір крісел, є крісла по +- 7 тисяч, далі йде Ergo Chair 2 і після нього вже йдуть крісла 19к+ )

Загалом крісло добротне, важке і зручне.

Ось декілька мінусів, які я помітиив

1. Збірка
Під час прикручування підлокітників можна зірвати різьбу. Мені трішки пощастило і болт вдалось докрутити. Можливо, це я такий косорукий, але краще пильнувати :D
2. Підлокітники
Вони регулюються вперед-назад та в бік, але ніяк не фіксуються у вибраному положенні. Це поки не напружує, але якось дивно.
3. Люфт коліщаток
Якщо активно "кататись" на крісло, то регулярно буде металеве бряцання
Додам до цього свої враження. Регулювання по висоті, виїзд сидіння, підтримка поперека - все реалізовано добре і працює відмінно.
Але, мені суб'єктивно не подобається, що сидіння трохи задране догори там, де коліна, тому постійно ноги трохи передавлені, бо доводиться високо підіймати, щоб сидіти за стандартним столом (висота 75). Не виключено, що високим людям буде дуже зручно.
Друге але: підлокітники. Вони обертаються і навколо себе і їздять по рейкам взад-вперед. Все б добре, якби це фіксувалося, але ні, і це дико дратує, бо вони ніколи не залишаються в потрібній позиції.
В цілому, крісло на тверду четвірку, але можна шукати варіанти дешевше.
KVM
Member

Повідомлення

Що скажете про крісло Mirus, як воно в порівнянні з стандартним Ergohuman?
Polaris
Member

Повідомлення

Порадьте бюджетне, "ігрове" крісло. С категорії "топ за свої гроші"
Зараз придивляюсь до GT RACER X-2323 , але відгуки на розетці не дуже добрі
Tesseract
Member

Повідомлення

Polaris
Який у вас бюджет?
Polaris
Member

Повідомлення

Tesseract
в загалі до 5к, але прям якщо прям перевірене і гарне, то можу дещо підвищити, але дуже дороге не хочу

Отправлено спустя 19 минут 7 секунд:
Ще зараз таке крісло по знижці йде, але знову не дуже гарні відгуки https://rozetka.com.ua/396529389/p396529389/ Але ціна
Tesseract
Member

Повідомлення

За такі гроші важко знайти щось довговічне і надійне, та ще й щоб не шкодило спині. Варто пошукати вживане Ikea Jarvfjallet або Markus. Здасте його в хімчистку і буде як нове.
tablestikus
Member

Повідомлення

Polaris: 26.10.2023 14:00 Tesseract
в загалі до 5к,
Або ті що з ікеї сказали або тільки аля ігровий шлак є
Hotspur
Member

Повідомлення

Tesseract: 26.10.2023 22:14Варто пошукати вживане Ikea Jarvfjallet або Markus.
підтримую
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Є хтось хто користується автомобільним сидінням переробленим під офісне крісло?
Вже доволі давно я сидів в такому (здається то було сидіння старої Хонди CR-V кінця 90-х), і мені дуже сподобалось, воно відчувалось набагато якіснішим від усіх крісел, які були в нас в офісі. Шкода що я тоді не купив, але був ще малий і було не до того.
Мій тато важить вже десь центнер, і купує собі щокілька років якесь дешеве крісло за 2-3 тисячі, яке під ним розвалюється. Я хочу зробити йому подарунок, і думаю що таке йому б сподобалось.

Є якісь недоліки? Де купували?
Podyrio
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 27.10.2023 00:14Я хочу зробити йому подарунок, і думаю що таке йому б сподобалось
Є такі, але ціни вас не потішать
спойлер
https://www.carbo.com.ua/chairs/
Dark Knight
Member

Повідомлення

Vader: 20.10.2023 17:23 Придбав собi крiсло..Нарештi то,шо шукав..Дуже зручне..До цього було Barsky Team Black/Grey TBG-01 думав зручне,але DX виявилось на порядок яскравiше)
ЗображенняЗображення :rotate:

я шукаю ось де придбати таку подушку під спину, з такими ж пасками вертикально.?
не можу знайти
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Podyrio
Так, це воно. Але ціни справді не тішать. І кумедно, що вони роблять крісла з сидінь Lamborghini, BWM i8. В них же не буде зручно сидіти по 8 годин з прямою спиною, мабуть)
От щось таке би, але простіше.
Podyrio
Member

Повідомлення

Piter Cantrope: 28.10.2023 11:59От щось таке би, але простіше.
Так у них є на замовлення, від 700$ хоч з сандеро замовляй будь яке зроблять.
Smok
Member

Повідомлення

я так розумію вони беруть звичайну (на вид по фото) хрестовину і на неї просто ставлять фейкове крісло, зроблене під ламбу і т.д.
сумніваюсь що крісла на ламбу так дешево стоять
Tesseract
Member

Повідомлення

Smok: 28.10.2023 20:15я так розумію вони беруть звичайну (на вид по фото) хрестовину і на неї просто ставлять фейкове крісло, зроблене під ламбу і т.д.
сумніваюсь що крісла на ламбу так дешево стоять
Якщо вдається швидко відмити кров з гівном, то не такі вже вони й дорогі :gigi:
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

Podyrio: 28.10.2023 15:02 Так у них є на замовлення, від 700$ хоч з сандеро замовляй будь яке зроблять.
В тому то і справа, що сидіння він сандеро, та й навіть набагато кращі стільки не коштують. Можна купити два передні передні сидіння від хорошої машини за 100$, 150$, хрестовину окремо, і віддати комусь нехай зварить. І буде навіть 2 крісла за хорошою ціною.
Хм, може так і зроблю.
Відповісти