Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
tolebamber
Member

Повідомлення

mult: 27.03.2025 17:11 Хто в курсі у g502x є вбудована память для налаштувань мишки?
Там ще є якась альтернатива g hub, як ця прога зветься і чи можна через неї налаштувати мишку в память якщо вона в неї є?
Макроси не потрібні, суто dpi і тп.
То вы на райзере и на Асусе дрова не видели)
creater_ua
Member

Повідомлення

Раніше були жваві дискусії, чи потрібна легка вага миші. Вийшов гарний матеріал на цю тему, почитайте itc.ua/ua/blogs/ultralegki-myshi-ta-yak-rynok-do-nyh-dijshov/ . Єдине, від себе добавлю, проблема нестабільності при надто легкій вазі миші вирішується мяким контрольним килимком на піні (тобто не 2D ковзання, а долучається третя вертикальна вісь для контролю, 3D, тобто при мінімальному притиснені миші відчутно збільшується контроль і стабільність, проте треба звикнути) та, при бажанні - заміні глайдів, що максимально відчувають текстуру килимка і є більш контрольними (наприклад Ultraglide Silencer, MEOW Silver Fox). Я на своїй 35-грамовій миші нарешті побив свій рекорд в Kovaaks
7mindfields
Member

Повідомлення

Що наразі актуального є в бюджеті до 1500-2000грн серед китайських мишей?
daesz
Member

Повідомлення

7mindfields: 14.04.2025 23:04 Що наразі актуального є в бюджеті до 1500-2000грн серед китайських мишей?
zaopin z2 поза конкуренцією (жаопіну пора мені платити гроші за рекламу :D ).
7mindfields
Member

Повідомлення

daesz: 15.04.2025 00:31
7mindfields: 14.04.2025 23:04 Що наразі актуального є в бюджеті до 1500-2000грн серед китайських мишей?
А всі оці darmoshark, attack shark, vxe, mchose?
creater_ua
Member

Повідомлення

Kysona Uranus Pro на думку багатьох значно краща, чим доволі давня zaopin z2. Але в світі мишок немає "найкращої", а є вподобання. Якщо так важливо мати змінні світчі, тоді ще варіант Incott G24 Pro можна розглядати. Але краще взяти легшу на "оптичних", ніж важчу на змінних, а тут варіанти є цікаві, проте більшість за 2000грн. Загалом є десь з 10-ток моделей, котрі актуальні на 2025 в районі 2000грн

Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
7mindfields: 15.04.2025 00:43
Робив коротенький огляд на канал, на днях, MCHOSE A7 Ultra, для любителів великої форми Logitech GPX, теж миша в районі 2000грн, загалом варта своїх грошей, але не під 'кіготь' для середньої руки, чи малої (на цей хват інші рекомендації). MCHOSE L7 Pro\Ultra теж цікаві миші, саме зараз таку тестую, 2000-2500грн, але для руки менше середньої, чи середньої під пальці і агресивний кіготь, проте профіль буде низьким, інколи це краще, інколи ні
daesz
Member

Повідомлення

creater_ua: 15.04.2025 00:52 Kysona Uranus Pro
Як мінімум ні бо ерго :rotate:
7mindfields: 15.04.2025 00:43 А всі оці darmoshark, attack shark, vxe, mchose?
VXE наче хороші, але немає змінних свічів - тому мимо. Mchose навіть чув :)
creater_ua
Member

Повідомлення

Motospeed (Darmoshark) X6 Max дуже крута миша на свій прайс, форма легендарної Endgame Gear XM2w 4k(Ninjutso Sora 4k) вага 45 грам і доволі живуча по батареї, що здивувало. Найкраща з всіх Darmoshark, хіба ще є M5 Pro, але та чисто пальцева міні-миша. Інші Darmoshark наче і не погані, але губляться серед конкурентів. Тестував ще 3 інші Darmoshark, загалом 5 мишей цієї компанії за останній рік, Motospeed X6 Max номер1 серед них

Відправлено через 10 хвилин 31 секунду:
Серед attack shark виділив би R2, як дешевий аналог WLmouse BeastX, з магнієвого сплаву, 'дирява' з дуже гарною ціною як для такого типу, інші миші компанії можна розглядати лише в дешевому сегменті, я тестував X3 і R1, якість корпусу середня, в R1 проблеми із світчами і енкодером бувають, але то вже дуже дешева миша. А ось VXE Mad R дуже вдала лінійка, з оптичними світчами(не даблклікають і не треба ніяких змінних платформ, що добавляють ваги +5г.) і легкою вагою і надиво якісним корпусом, не хрустить при вазі в 36 грам, там є 2 версії з різними батареями. Оптимальна VXE Mad R+, але вона трохи за 2000грн... Але є багато новинок 2025, навіть IPI Float 88, карбонова миша, що намагається бути аналогом FinalMouse (250usd), але ціна в районі 2000грн, на днях тримав в руках. І такі новинки чи не щотижня є, як за всім вслідкувати, неможливо
mult
Member

Повідомлення

Проблема сучасних мишей, що вони масово робляться мабуть для китайців з маленькими ручками :)
У мене в принципі не велька лапа, десь 19 на 9.5 см.
Але все одно більшість цих нових мишей малувата і вони всі як під копірку, виробники різні, а розмір один.
Хоча може варто перевчитись під пальцевих хват для різноманіття :)
Купив g502x, звісно по сучасним міркам це цеглина, але для моєї руки мені комфортно.
А не маленька ламзу мая х вже через годину-дві починала боліти кисть.
Мабуть не підходить форма просто.
Але мишка сподобалась, шкода продавати, але нічого не поробиш.
Отой страшний джі хаб яким всі лякають, типу глючний і т.п, щось мені не доставив ніяких проблем.
Налаштував мишу на внутрішню память і вимкнув автозавантаження в самій прозі, плюс ще в Bulk Crap Uninstaller.
daesz
Member

Повідомлення

mult: 15.04.2025 08:47 Проблема сучасних мишей, що вони масово робляться мабуть для китайців з маленькими ручками :)
У мене в принципі не велька лапа, десь 19 на 9.5 см.
Але все одно більшість цих нових мишей малувата і вони всі як під копірку, виробники різні, а розмір один.
Маю кігтехват і проблем із малими/середніми мишами немає :D
feniks_tm
Member

Повідомлення

daesz: 15.04.2025 00:55
creater_ua: 15.04.2025 00:52 Kysona Uranus Pro
Як мінімум ні бо ерго :rotate:
Zaopin Z2 так то теж ерго, хоч і максимально злизаний до амбі.
Загалом за 2 тищі багато чого є, треба лише визначитись, що хочеться за формою. Якщо не парить вага, то, імхо, Incott G23/G24 найбільш цікаві варіанти, завдяки топовій збірці, толкових стокових глайдах і, звісно ж, хотсвапу. І все це за 40$.

Якщо хочеться копію суперлайта, то новий ATK A9 найбільш цікавий варіант. Список можна продовжувати, аби тільки були чітко сформовані вимоги.
mult
Member

Повідомлення

daesz
У мене історично склався долонний хват, бо я починав грати ще за часів динозаврів і тоді всі мишки були під долоню :)
Але про кіготь чи пальцевий теж подумую повчитись.
Воно мабуть корисно для руки мати різні хвати, щоб не навантажувати весь час одні і ті ж мязи.
feniks_tm
Member

Повідомлення

mult: 15.04.2025 09:03 daesz
У мене історично склався долонний хват, бо я починав грати ще за часів динозаврів і тоді всі мишки були під долоню :)
Але про кіготь чи пальцевий теж подумую повчитись.
Воно мабуть корисно для руки мати різні хвати, щоб не навантажувати весь час одні і ті ж мязи.
З долоні одразу на пальцевий це дуже сміливо. Relaxed Claw прямо напрошується, якщо звикли до долонного.

Відправлено через 26 хвилин 38 секунд:
Отримав нарешті довгоочікуваного "нащадка" G703. Будемо щупати :super:
спойлер
Зображення
Wahoo
Member

Повідомлення

Attack Shark X6 мне не подошла. (Так то получше того, что была на работе, так что упёр туда)
Купил себе ATK Z1 Ultra, оранжевенькую.
И вот тут я вам скажу, прямо как родная в ладонь села. Прям те же самые формы, что в моей любимой Zowie EC2-b.
Пока мышОй доволен аки слон. Не скрипит, не дребезжит. Клики сочные и плотные. Боковые кнопки тоже ничего. Возможно, колесо слишком легко крутится и не так им удобно кликать не прокрутив, но в остальном отличная крыса.
daesz
Member

Повідомлення

feniks_tm: 15.04.2025 09:03 Zaopin Z2 так то теж ерго, хоч і максимально злизаний до амбі.
У нього немає вигину, тільки невеличкий перекос, який при кігтехваті не відчувається ніяк.
creater_ua
Member

Повідомлення

Zaopin ZPW, на мою думку, їх миша номер 1
Відповісти