Після якогось з останніх оновлень Він10, принтера ОКІ почали друкувати якусь єрєсь на 4 листках.
Хто з цим стикався і як поборов? Видалення оновлень Віндовс 10 не допомагає
Останні статті і огляди
Новини
МФУ OKI MB472 друкує 4 аркуші при увімкненні
-
Alabaster
Junior
-
x0taby4
Member
Звісно не допомагає бо це налаштування мфу, а не вінди. Дивіться мануал.
Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Хоча б під спойлер що там друкується скиньте.
-
moonlight49
Member
Так при вмиканні - це він друкує з черги друку. Тобто черга не очищається? В моєму розумінні черга складається в OC.
Можливо простіше буде видалити принтер з ОС (PowerShell Remove-Printer -Name <String[]>) та додати наново?
Можливо простіше буде видалити принтер з ОС (PowerShell Remove-Printer -Name <String[]>) та додати наново?
-
Alabaster
Junior
схиляюсь до думки, що це таке криве оновлення вінди, т.я. синхронно на всіх МФУшках з'явився глюк.x0taby4: ↑ 24.02.2025 17:22 Звісно не допомагає бо це налаштування мфу, а не вінди. Дивіться мануал.
-
Alexsandr
Member
Думаю такие принтера не только у вас же стоят, в инете вроде бы тихо.Alabaster: ↑ 24.02.2025 21:53 схиляюсь до думки, що це таке криве оновлення вінди, т.я. синхронно на всіх МФУшках з'явився глюк.
-
Alabaster
Junior
та отож, і це дивуєAlexsandr: ↑ 25.02.2025 13:31Думаю такие принтера не только у вас же стоят, в инете вроде бы тихо.Alabaster: ↑ 24.02.2025 21:53 схиляюсь до думки, що це таке криве оновлення вінди, т.я. синхронно на всіх МФУшках з'явився глюк.
-
ColdeR
Member
Вітаю. Маю таку саму проблему з OKI 472, canon 251 і т.д. З'явилося після одного з оновлень він 10, поки не зрозумів якого саме, робив відкат системи на контрольну точку десь на тиждень-два, проблема усунулась.
-
Alabaster
Junior
добре би ще заборонити вінді тягнути оновлення, це відтермінує проблему із ОКІColdeR: ↑ 26.02.2025 11:18 Вітаю. Маю таку саму проблему з OKI 472, canon 251 і т.д. З'явилося після одного з оновлень він 10, поки не зрозумів якого саме, робив відкат системи на контрольну точку десь на тиждень-два, проблема усунулась.