MobileLord
Вы говорите про древние мембранки которые долго жили но современные мембранки не живут уже так долго как старые и это факт, сейчас купил дешёвую или подороже мембранку она не факт что пять лет протянет, сейчас намного больше экономии в материалах которые в них используются, никому из производителей уже не интересно делать долгоживущие мембранки за копейки, и да поддержу предыдущих ораторов лучше купить механику с хотсвапом, её потом даже продать легче будет когда уже прям надоест, брать без хотсвапа в 24году уже не комильфо и уж тем более через несколько лет.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Melofon
Member
-
leif
Member
поки ви тут з'ясовували, чи потрібен хотсвап, я тим часом запаяв собі світчі Swagkeys х Gateron Pure Sky (змащені вручну 3204) з POM плейтом на другу пцб до свого iron165. одна pcb до нього у мене міл-максшена (для тих, хто не в курсі: це такий спосіб перетворити пцб під пайку на хот-свап пцб), а друга - просто солдер. звісно, що білд без фоамів, ну, і стаби ТХ АР лонгпол, змащені Krytox XHT-BDZ (що не завадить, адже тримається воно значно довше ніж крайтокс 205):
якось набирадає користуватись лише ткл клавіатурами.
паяти та випаювати світчі це, авжеж, зовсім проста операція, з якою впорається навіть тотальний рукожоп, який ніколи в житті не тримав паяло. втім, для пересічного юзера воно нафіг не потрібно, і треба брати ХС клавіаутуру навіть, якщо ніякі модифікації і заміни не плануються. різниця в ціні невелика, а там дивись і знадобиться.
ну і фінальний вигляд з кейкапами nicepbt classic beige. беж мені дуже довподоби, але трохи підбішує велика відстань між кейкапами тут, мало не по два міліметри непорядок. можливо заміню, якщо не перестану звертати увагу. хоча звучання пбт капів вкупі з яскравими лонгпол світчами на пом плейті доставляє, одне гарно доповнює інше, балансує збірку. не гмк єдиним тащємто:
паяти та випаювати світчі це, авжеж, зовсім проста операція, з якою впорається навіть тотальний рукожоп, який ніколи в житті не тримав паяло. втім, для пересічного юзера воно нафіг не потрібно, і треба брати ХС клавіаутуру навіть, якщо ніякі модифікації і заміни не плануються. різниця в ціні невелика, а там дивись і знадобиться.
ну і фінальний вигляд з кейкапами nicepbt classic beige. беж мені дуже довподоби, але трохи підбішує велика відстань між кейкапами тут, мало не по два міліметри непорядок. можливо заміню, якщо не перестану звертати увагу. хоча звучання пбт капів вкупі з яскравими лонгпол світчами на пом плейті доставляє, одне гарно доповнює інше, балансує збірку. не гмк єдиним тащємто: