Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

MobileLord

Вы говорите про древние мембранки которые долго жили но современные мембранки не живут уже так долго как старые и это факт, сейчас купил дешёвую или подороже мембранку она не факт что пять лет протянет, сейчас намного больше экономии в материалах которые в них используются, никому из производителей уже не интересно делать долгоживущие мембранки за копейки, и да поддержу предыдущих ораторов лучше купить механику с хотсвапом, её потом даже продать легче будет когда уже прям надоест, брать без хотсвапа в 24году уже не комильфо и уж тем более через несколько лет.
leif
Member

Повідомлення

поки ви тут з'ясовували, чи потрібен хотсвап, я тим часом запаяв собі світчі Swagkeys х Gateron Pure Sky (змащені вручну 3204) з POM плейтом на другу пцб до свого iron165. одна pcb до нього у мене міл-максшена (для тих, хто не в курсі: це такий спосіб перетворити пцб під пайку на хот-свап пцб), а друга - просто солдер. звісно, що білд без фоамів, ну, і стаби ТХ АР лонгпол, змащені Krytox XHT-BDZ (що не завадить, адже тримається воно значно довше ніж крайтокс 205):
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
якось набирадає користуватись лише ткл клавіатурами.

паяти та випаювати світчі це, авжеж, зовсім проста операція, з якою впорається навіть тотальний рукожоп, який ніколи в житті не тримав паяло. втім, для пересічного юзера воно нафіг не потрібно, і треба брати ХС клавіаутуру навіть, якщо ніякі модифікації і заміни не плануються. різниця в ціні невелика, а там дивись і знадобиться.

ну і фінальний вигляд з кейкапами nicepbt classic beige. беж мені дуже довподоби, але трохи підбішує велика відстань між кейкапами тут, мало не по два міліметри :-/ непорядок. можливо заміню, якщо не перестану звертати увагу. хоча звучання пбт капів вкупі з яскравими лонгпол світчами на пом плейті доставляє, одне гарно доповнює інше, балансує збірку. не гмк єдиним тащємто:
спойлер
Зображення
Відповісти