murzik
Нет, это обычная белая клавиатура, и металлическим основанием. Я не знаю зачем они для фотографий поставили розовую подсветку. по умолчанию она белая.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
maxn
Member
-
leif
Member
давай обирай скоріше, а то твоя видно вже зовсім скоро кккккккрякккккккнеmurzik: ↑ 05.11.2024 21:15чоловікккків
-
maxn
Member
leif
а скиньте клавы которые вы продаете, а то у вас только писанины что в ней ориентироваться сложно
а скиньте клавы которые вы продаете, а то у вас только писанины что в ней ориентироваться сложно
-
leif
Member
я нічого не продаюmaxn: ↑ 05.11.2024 21:32а скиньте клавы которые вы продаете
-
maxn
Member
leif: ↑ 09.10.2024 20:13 парочку клавіатур, а саме акко та qk75n, найближчим часом, ймовірно, спробую таки продати
-
leif
Member
а, ви про це. там в писаніні трохи нижче є, що qk75n віддав по трейд-іну туди ж, де купував, а акко просто поклав в шафу, вирішив не продавати.maxn: ↑ 05.11.2024 21:34парочку клавіатур, а саме акко та qk75n, найближчим часом, ймовірно, спробую таки продати
-
murzik
Member
вже взагалі не працюють дві кнопки
Відправлено через 5 хвилин 29 секунд:
leif
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/meha ... derIndex=0
а ящо тае
Відправлено через 5 хвилин 29 секунд:
leif
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/meha ... derIndex=0
а ящо тае
-
leif
Member
murzik
1400грн це у нас 31 євро, більше ніж в три рази дешевше нової на оф. сайті? Підозріло трохи, нє?
1400грн це у нас 31 євро, більше ніж в три рази дешевше нової на оф. сайті? Підозріло трохи, нє?
-
Kosdnepr
Member
murzik
Якщо хочеться повнорозмірну та ще й з мультимедіа, то досить непогано виглядає Ajazz AK35i V3. В тренді всіх сучасних фішок: хот-свап, змащені світчі та стаби, гаскет структура, плейт fr4 з вирізами, pcb з вирізами, knob, tft екран, 8000mAh батарея, багатошарова шумка. Скоро на алі розпродаж 11.11, думаю знижки будуть норм. Або взагалі взяти провідну версію цієї клааіатури, вона дещо попростіше, але майже в 2 рази дешевше.
Якщо хочеться повнорозмірну та ще й з мультимедіа, то досить непогано виглядає Ajazz AK35i V3. В тренді всіх сучасних фішок: хот-свап, змащені світчі та стаби, гаскет структура, плейт fr4 з вирізами, pcb з вирізами, knob, tft екран, 8000mAh батарея, багатошарова шумка. Скоро на алі розпродаж 11.11, думаю знижки будуть норм. Або взагалі взяти провідну версію цієї клааіатури, вона дещо попростіше, але майже в 2 рази дешевше.
-
leif
Member
виглядає як цілком норм варіант, якщо в пріорітетах на перших місцях саме лейаут і окремі мультимедійні клавіші, а такі речі як матеріали корпусу і звук не надто важливі.Kosdnepr: ↑ 07.11.2024 00:49Ajazz AK35i V3
мурзік, придивись ти вже нам не можеш, мабуть нічого писати? ну натикай смайліків мишкою принаймні.
-
murzik
Member
leif
там букви не світяться. смисл з такої підствітки?
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
Kosdnepr
я не шарю взагалі, можна і без num клавіатури. аби якісмна була і світилась
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
і він не один продає по такій ціні.
там букви не світяться. смисл з такої підствітки?
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
Kosdnepr
я не шарю взагалі, можна і без num клавіатури. аби якісмна була і світилась
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
я про це одразу запитав продавця. він відповів, щоя можу брати на амазоні))leif: ↑ 06.11.2024 22:48 murzik
-
leif
Member
а який смисл в підсвітках взагалі? ти дивишся на клавіатуру, коли друкуєш? не треба так. навчись сліпому друку, будеш економити купу часу, і забудеш про всі ці підсвітки і гравіювання на кейкапах.murzik: ↑ 07.11.2024 19:31смисл з такої підствітки?
якщо ж тобі чисто естетичний аспект важливий... ну, тоді зрозуміло - шукай з "правильною" підсвіткою.
Відправлено через 4 хвилини 41 секунду:
"якісна" в клавіатурному світі це вкрай відносна категорія. що таке якісна? така, яка не ламається як твоя евга? у мене є клава майкрософт мембранна, якій 15+ років, досі відмінно чухає, а я на ній стільки надрукував всього в свій час. це якісна, чи шо ти маєш на увазі?murzik: ↑ 07.11.2024 19:31якісмна була
так само якась простенька механіка може прослужити фіг знає скільки. а може і зламатись, тут як пощастить. в основному в клавіатурах нічому ламатись, це дуже простий девайс. якщо немає браку, більш-менш нормально зроблена і є хотсвап, то буде служити довгі роки. заглючить якийсь світч - поміняєш. і все, питання вирішено.
Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
ну так візьми десь в києві з перевіркою. є такі продавці там, які готові зустрітись? може дійсно десь була якась партія без браку і приколів по бросовій ціні.murzik: ↑ 07.11.2024 19:31я про це одразу запитав продавця. він відповів, щоя можу брати на амазоні))
-
tablestikus
Member
Гарна ж блін
-
AndP
Member
какая ЕВГА?murzik: ↑ 06.11.2024 20:19 вже взагалі не працюють дві кнопки