Які ж капи чері профілю гівняні на вигляд (за формою), xda / dsa набагато кращеPiter Cantrope: ↑ 23.11.2023 18:11 На Keychron сайті сьогодні почались знижки. Собі там дещо замовлю.
Не знаю які кейкапи вибрати.

Які ж капи чері профілю гівняні на вигляд (за формою), xda / dsa набагато кращеPiter Cantrope: ↑ 23.11.2023 18:11 На Keychron сайті сьогодні почались знижки. Собі там дещо замовлю.
Не знаю які кейкапи вибрати.
В мене dsa, так, вони однакової висоти, з приводу зручності - це все індивідуально, мова скоріше була про естетичну складову, коли немає гострих кутів на капахPiter Cantrope: ↑ 23.11.2023 21:19 7mindfields
А вони всі однакової висоти, правда? Мені цікаво чи буде зручно друкувати насліпо якщо всі ряди однакового профілю.
Да, я же говорил что они корпусами не отличаются, можете поставить и гетерон оптикал 2.0 которые у меня например сейчас стоят, у них тоже нет проблемы с воблингом да и в целом у них оценка выше т.к. уже себя зарекомендовали, жаль что сейчас на нашем рынке очень мало выбора именно оптических свитчей, имею ввиду если сами свитчи покупать отдельно.daesz: ↑ 23.11.2023 18:34чи всі оптомеханічні свічі взаємозаміняємі
https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... 1keychron/divinity: ↑ 23.11.2023 18:46 Є щось низкопрофільне з механіки? Блок нумпад не потрібен, але клавіши Ins - Delete - Home - End - PgUp - PgDwn треба класичні зі стрілками, бо що не подивлюсь якісь обрубки.
Что значит массивное? полноразмерное что ли? так то все механики обычно немало весят, если полноразмерное не обязательно то вот к примеру в вашем бюджете хорошие варианты https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... k-htk-730/ , https://hotline.ua/ua/computer-myshi-kl ... e-htk-731/Radicals_V: ↑ 23.11.2023 09:26 Посоветуйте механическую клавиатуру хорошего качества для игр, больше шутеры, набора текста. Хотелось бы что то массивное с подсветкой RGB, или белой. Спасибо. Если возможно - не за все деньги мира.
Hator Rockfall EVO Kailh OpticalRadicals_V: ↑ 23.11.2023 09:26 Посоветуйте механическую клавиатуру хорошего качества для игр, больше шутеры, набора текста. Хотелось бы что то массивное с подсветкой RGB, или белой. Спасибо. Если возможно - не за все деньги мира.
Спасибо, наверное эту и возьмуtolebamber: ↑ 24.11.2023 23:13Hator Rockfall EVO Kailh OpticalRadicals_V: ↑ 23.11.2023 09:26 Посоветуйте механическую клавиатуру хорошего качества для игр, больше шутеры, набора текста. Хотелось бы что то массивное с подсветкой RGB, или белой. Спасибо. Если возможно - не за все деньги мира.
Пощастило в плані її живучості. Мені це гівно чудо інженерії Razer колись подарували, перше приїхало одразу дефектне, замінили по гарантії, друге рік пропрацювало і вмерло через кілька місяців після закінчення гарантії само по собі. В один чудовий почався chatter на одній з кнопок, потім ще на кількох, і невдовзі клава повністю вмерла. І це при тому що не було жодних пошкоджень, ніколи нічого не розливалось на неї.IrosLAV: ↑ 30.11.2023 12:19 Багато років маю Razer BlackWidow Ultimate 2016
Дякую! Сам не додумався. Проблеми з залипанням зникли, можу нормально користуватись клавіатурою
Дякую. Може ще хтось кине декілька варіантів, які варто розглянути
Типовий сценарій для будь-якого гівна від рейзерPiter Cantrope: ↑ 30.11.2023 13:05Пощастило в плані її живучості. Мені це гівно чудо інженерії Razer колись подарували, перше приїхало одразу дефектне, замінили по гарантії, друге рік пропрацювало і вмерло через кілька місяців після закінчення гарантії само по собі. В один чудовий почався chatter на одній з кнопок, потім ще на кількох, і невдовзі клава повністю вмерла. І це при тому що не було жодних пошкоджень, ніколи нічого не розливалось на неї.IrosLAV: ↑ 30.11.2023 12:19 Багато років маю Razer BlackWidow Ultimate 2016
Мав колись мишу від рейзера, дуже-дуже давно (ось таку), прослужила "вірою і правдою" 8-9 років, після того купив їй на заміну рейзер ебісус. Справи з таким лайном немав ін лайфтайм : оригінальні світчі від'їхали за рік використання, поверхня миші затерлася за стільки ж, глайди стерлись за пів року, і докуплений оригінальний комплект таких же глайдів стерся ще за пів року, кабель мінявся оскільки перебився при доволі бережному використанні, кнопка (саме кнопка) знизу зламалась над світчем, прийшлось робити колхозний ремонт. Поміняти кабель іще раз змоги немаю, бо шурупи в ній пластилінові, після двох викручувань - хрестовина повністю стерлась. То була моя остання покупка від рейзера, це лайно можна взяти тільки за безплатно та й то - краще перестарухватись і мати вдома заміну вразу чого.7mindfields: ↑ 30.11.2023 15:49Типовий сценарій для будь-якого гівна від рейзерPiter Cantrope: ↑ 30.11.2023 13:05
Пощастило в плані її живучості. Мені це гівно чудо інженерії Razer колись подарували, перше приїхало одразу дефектне, замінили по гарантії, друге рік пропрацювало і вмерло через кілька місяців після закінчення гарантії само по собі. В один чудовий почався chatter на одній з кнопок, потім ще на кількох, і невдовзі клава повністю вмерла. І це при тому що не було жодних пошкоджень, ніколи нічого не розливалось на неї.![]()
Это я конкретно за клавы говорил, а кулера как могут быть не масс-маркет? Или бывают геймерские и не геймерские кулера?IrosLAV: ↑ 30.11.2023 15:50 Melofon Так ви ж теж любитель геймерського масс-хлама: лед-підсвітки в корпусі, ЕКРАНЧИК на куллері![]()
У мене теж абісус 2014 був зі зломаною кнопкою лівою по всій шириніdaesz: ↑ 30.11.2023 15:57Мав колись мишу від рейзера, дуже-дуже давно (ось таку), прослужила "вірою і правдою" 8-9 років, після того купив їй на заміну рейзер ебісус. Справи з таким лайном немав ін лайфтайм : оригінальні світчі від'їхали за рік використання, поверхня миші затерлася за стільки ж, глайди стерлись за пів року, і докуплений оригінальний комплект таких же глайдів стерся ще за пів року, кабель мінявся оскільки перебився при доволі бережному використанні, кнопка (саме кнопка) знизу зламалась над світчем, прийшлось робити колхозний ремонт. Поміняти кабель іще раз змоги немаю, бо шурупи в ній пластилінові, після двох викручувань - хрестовина повністю стерлась. То була моя остання покупка від рейзера, це лайно можна взяти тільки за безплатно та й то - краще перестарухватись і мати вдома заміну вразу чого.