MqM: ↑
14.10.2023 19:52
На щастя принаймні я не відчуваю, що він у мене є, але загальну втому інколи маю. Якраз хочу наперед запобігти цьому. Чому ж не можна запобігти? просто руки мають лежати у природньому положенні. Загалом по свідченням людей, які вже мають проблеми з тим синдромом їм стає легше після таких мишей, а в деяких навіть проходить біль
Ви напевно плутаєте трохи різні речі, біль в зап'ястку не є ознакою карпального синдрому, боліти може по різних причинах, а те що ви описали вище лікується тільки хірургічно, в 2012 році мав таку операцію, рука терпла досить сильно, це тривало десь 8 років, я отримав травму, сухожилля від травми гіпертрофувалось і почало перетискати нерв, операція зменшила сухожилля і нерв звільнився, десь за 6 міс. по операції пройшли всі болі, вже багато років немає ні дискомфорту ні онімінь. Я оперую реальними фактами, тому відношусь скептично до ортопедичних мишок. Якщо є компресія нерва, то запобігти цьому вже не можна. А якщо проблем немає, це не означає що вони будуть.
Спробувати таку мишку звісно можна, але я думаю це буде не більше як новий експіріенс.