artko
Той світч, що там використовують, по фотках і опису виглядає добре, та і це ж гатерон, у них все пристойно з якістю. Всі їхні світчі, що у мене є (ink v2, summertime, irene, pure sky, oil king, може ще щось не згадав) — класні в плані якості. Але, якщо нічого не плутаю, то там якийсь пропрієтарний формат, тобто купити якісь НЕ-геони на заміну тим гатам не вийде. В чому сенс такого ходу з боку кейкрон я щось не зроз.
З Алі вам видно пощастило не потрапити та того самого проблемного перевізника
Kosdnepr
Нічого не брати?
Ні, це точно не варіант. ще не достатньо клавіатур, ще стільки всього цікаво потицяти. експеримент
"скільки потрібно купити клавіатур, щоб дружина почала погрожувати розлученням" має бути продовжено
Що стосується мишок, то мені направду ця тема на разі не виглядає так цікаво і доставяюче. Єдиний виняток це кіберкотлетна компонента, коли робляться під себе екстремально легкі миші, друкують корпуси на 3-д принтері і так далі. Але час, що я раніше міг виділити на змагальний мультиплеєр, нині повністю з'їдає клавіатурне хоббі, і тому друкувати мишки на 3-принтері якось не бачу сенсу.
Хоча стормбрейкер виглядає цілком привабливо, особливо по частині матеріалу, я щось не спокушаюсь до того рівня щоб захотіти купити. У мене є intellimouse pro, практично еталон ергономіки для мене досі, але дуже важка. є легка асус Keris II wl ace, з приємним (для мене) на дотик пластиком, непоганої зручної форми, легка і до того ж без отворів в корпусі, що естетично мені до вподоби.
Зміна мишок, а у мене їх теж було деяка кількість, ніколи не викликала у мене стільки ж емоцій скільки викликають клавіатури. А хоббі потрібні такі, щоб реально чіпляли і захоплювали, інакше навіщо вони взагалі потрібні. У мене менталка на клавіатурах тримається
Що стосується естетики килимків і відповідності кольорових нас між мишкою-клавою-килимом, то це може бути непогано, мені подобається, але заради цього купувати окрему мишу, тим паче дорогу, я наразі не готовий, якби було трохи дешевше — можливо. Краще ці гроші кинути в якийсь бербоун)
Килимки мені найбільше подобаються з різних гмк-сетів, але поки не було шансів якийсь класний для себе купити. Як буде нагода — обов'язково нею скористаюсь.
Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
Kosdnepr: ↑
21.01.2025 21:15Якщо доставку пропонує через CAINIAO_STANDART_HEAVY, то відразу відмовлятись. Womier з розпродажу 11.11 спочатку майже 3 тижні їхав до аеропорту, трекнувся там 1 грудня і все..
Пррблема з цим HEAVY масова і не тільки для України.
халепа
А коли можна буде повернути кошти?