Були стрибки напруги після яких тв перестав подавати ознаки життя) діоди на адаптері та та не світяться. Підозрюю що адаптер міг не справитися з перепадами(200 -240 на ньому пише). Я думаю спробувати купити новий(або бу) адаптер і затестити чи не здох сам тв. Тільки не знаю який брати, якщо не знайду з ідентичними характеристиками.
Що скажете мені зробити?
Останні статті і огляди
Новини
Можливо помер телевізор
-
dicer46
Member
-
S
Member
Там написано output: 12В 2,6А. Можно купить такой же или на то же напряжение но мощнее. Например 12В 3А. Только смотреть что бы разъем совместимый был.
-
Enjoy
Member
Что то не понятно, на ТВ судя по фото - внутренний блок питания. Откуда взялся внешний ?
для этого не обязательно покупать, если есть кто то рядом с мультиметром, то достаточно померять, выдает ли блок питания напряжение.dicer46: ↑ 25.06.2024 12:51і затестити чи не здох сам тв.
-
S
Member
Обычно светится просто если в розетку включен.dicer46: ↑ 25.06.2024 12:51діоди на адаптері та та не світяться
Отправлено спустя 28 секунд:
Если светодиод на нем не светится то обычно нет.Enjoy: ↑ 25.06.2024 12:58для этого не обязательно покупать, если есть кто то рядом с мультиметром, то достаточно померять, выдает ли блок питания напряжение.
Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Внешний там.Enjoy: ↑ 25.06.2024 12:58Что то не понятно, на ТВ судя по фото - внутренний блок питания. Откуда взялся внешний ?
https://ireland.apollo.olxcdn.com/v1/fi ... s=1000x700
-
Enjoy
Member
Интересно конечно, обычно ведь на потребителе с внешним блоком пишут характеристики входного постоянного напряжения.
Невнимательно читалS: ↑ 25.06.2024 13:01Если светодиод на нем не светится то обычно нет.
-
AFU_power
Member
Подкинь хоть якесь 12в джерело, навіть підійде 12в 0.5А бп від роутера, глянь чи піднімається дежурка і світиться діод режиму очікуванняна тв, або якщо маєш пк, блок у тебе всеодно вмер, заживи з молекс роз'єма на пк бп жовтий чорний провід до зрізаного провода від бп тв
-
n+gibat[]r
Member
На майбутнє купіть якесь реле напруги в щиток або на розетку, наприклад Зубр, я раніше теж так безтурботно жив без захисту від стрибків напруги, поки не згорів ноутбук, ремонт якого обійшовся в 5000+ грн за вартості самого ноутбука в б/у стані не більше 10000 грн. Ще й поремонтувати довго не могли, бо всі рукасті ремонтники вже у ЗСУ або звалили, а залишилися криворукі бариги.
-
fan-zp
Junior
Enjoy
да,еще желательно проверять БП под нагрузкой,
хотя бы в половину от заявленной,
но тут на форуме, у большинства вопрошающих банально нет самого обычного китайского мультиметра.
да,еще желательно проверять БП под нагрузкой,
хотя бы в половину от заявленной,
но тут на форуме, у большинства вопрошающих банально нет самого обычного китайского мультиметра.
-
dicer46
Member
Зроблю апдейт: купив новий адаптер і реле/відсікач напруги в розетку
-
Reverse_rain
Member
А в такі штуки запобіжники хіба не ставлять? Колись розбирав старий ТВ, так там три запобіжники інстальовано було на платах.
-
S
Member
заработало?dicer46: ↑ 06.07.2024 17:08Зроблю апдейт: купив новий адаптер і реле/відсікач напруги в розетку
-
dicer46
Member
Так тепер все нормально і проблема була в адаптері, який здох від низької напругиS: ↑ 06.07.2024 19:24заработало?dicer46: ↑ 06.07.2024 17:08Зроблю апдейт: купив новий адаптер і реле/відсікач напруги в розетку