Є сенс міняти монітор?

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alexsandre93
Member

Повідомлення

Добрий день, чую постійно що 120-144-240 це небо і земля порівняно з 60, і дойшов до того що хочу спробувати, но напрягає те що в ту ціну яку я можу взяти це 7-9к це VA, а іпс коштують раза в 2 більше... Зараз сижу на HP25er, з іпс.
Раніше буд вау ефект після переходу зі старого VA на іпс, і повертатись на галіму картинку не хочу. Хоча і герци манять...
Поглядую на SAMSUNG LC27RG50F FHD VA 240HZ або його варіант на 144 но на 1к дешевше.
Варто воно того?
Відеокарта 3080, по ідеї тянути зможе.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Alexsandre93
120+гц это мастхев, но не стоит ждать чудес от монитора за 9к грн.
SergN
Member

Повідомлення

Alexsandre93: 26.08.2023 14:11і повертатись на галіму картинку не хочу.
Тож поки не треба, краще підзбирати кошти. Тим більше:
- зовсім не те, до чого варто прагнути.
Donate
Member

Повідомлення

Alexsandre93: 26.08.2023 14:11 Добрий день, чую постійно що 120-144-240 це небо і земля порівняно з 60, і дойшов до того що хочу спробувати, но напрягає те що в ту ціну яку я можу взяти це 7-9к це VA, а іпс коштують раза в 2 більше... Зараз сижу на HP25er, з іпс.
Раніше буд вау ефект після переходу зі старого VA на іпс, і повертатись на галіму картинку не хочу. Хоча і герци манять...
Поглядую на SAMSUNG LC27RG50F FHD VA 240HZ або його варіант на 144 но на 1к дешевше.
Варто воно того?
Відеокарта 3080, по ідеї тянути зможе.
Тільки якщо є лишні кошти :gigi: Ну прям такі які ти думаеш на бухло і дівчат чи на новенький монітор. Профіту май на увазі ти отримаеш мінімум :laugh: Для мене 2 монітора взагалі більш краще підняття експіренсу чим оці всі 240 Гц.

27 та FullHD буде вже мыло

Зображення

Насчёт дешёвого самса всё как всегда.
Востаннє редагувалось 26.08.2023 14:28 користувачем Donate, всього редагувалось 2 разів.
temporar
Member

Повідомлення

если брать, то 2к 32" ипс, а иначе лучше повременить, как по мне
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

На форумі періодично бувають моніки 27-32 дюйми 2к 144-165грц іпс по 9-10к. Це золота середина
Сенс є.
Навіть без ігор різниця відчувається по плавності
Filya12
Member

Повідомлення

Брав монітор Монітор Dell G3223Q, і хоча там був зазначений час реакції 1 мс, ніфіга не відчув великих змін у CS GO, порівняно з 60 гц. Потім повернув його, взяв для ігор LG C2 тв, і був вражений, яка велика різниця. Не знаю, з чим це пов'язано, але на ntktdspjhs дійсно плавніше скролінг і відчуття присутності. Хоча там лише 120 гц, а не 240. Може це особливості OLED екранів
DuckRider
Member

Повідомлення

Filya12: 02.09.2023 23:49 Брав монітор Монітор Dell G3223Q, і хоча там був зазначений час реакції 1 мс, ніфіга не відчув великих змін у CS GO, порівняно з 60 гц. Потім повернув його, взяв для ігор LG C2 тв, і був вражений, яка велика різниця. Не знаю, з чим це пов'язано, але на ntktdspjhs дійсно плавніше скролінг і відчуття присутності. Хоча там лише 120 гц, а не 240. Може це особливості OLED екранів
Час зміни пікселей не 1мс. Повільні дешеві матриці можуть мати й 20мс. 1мс - це маркетингове значення. На rtings можно подивитись справжню швидкість зміни пікселей
deserteagle777
Member

Повідомлення

Дивіться огляди і шукайте монітори 1440р на вторинному ринку , або тут , або територіально :beer:

Все що вище 100гц це абсолютний мастхев , якщо сумніваєтесь , зайдіть в якийсь шоу рум та спробуйте особисто :beer:
Sh3ry
Junior

Повідомлення

Я например продал за 10к 24.5 Alienware 240 hz IPS, с украинской гарантией около 1.5 года. Так что можно найти по нормальной цене.

Смотря для каких задач нужен монитор.

Видюхи с головой хватит раскрыть 240 hz во многих шутерах, роялях и т.д.

Для рабочих задач у меня ноут 165 hz IPS, плавности с головой хватает для работы. Но вот в CS GO я разницу уже существенную чувствую по сравнению с 240 hz, не говоря уже о 360 hz :D

Все это нужно если вы относительный задрот с 3к+ часов в шутерах.

У меня 10к+ точно есть, поэтому для меня это критично, как и норм мех клава и мышка.

По моникам у меня были 60 -> 144 -> 240 -> 360. Я бы сказал 240 оптимально будет. Те кто покупают 360 не задают такой вопрос на форуме :)

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
p.s. После 60 герц вам и 144 будет казаться небо и земля
Відповісти