На роботі придбали монітор із роздільною здатністю 5к.
Для того щоб запустити в нативній роздільній здатності, потрібно два кабелі дисплей порт. Вони в нас є. Але у 1050ti, є лише один дисплей порт, а другий - HDMI.
Питання - чи можна отримати 5к, підєднавши через перехідник hdmi-displayport другий роз'єм? Читав, ніби розробник монітора не забороняв подібні маніпуляції.
Бо на нормальну нову відеокарту грошей не буде ще довго, і так бюджет роздули.
Останні статті і огляди
Новини
5K монітор підключення через перехідник hdmi-displayport
-
Kashtan
Member
-
yurre
Member
Quadro P400, на eBay прямо зараз є пару аукціонів. Думаю, підуть в районі $50-60.
Хоча якщо монітор вміє DP 1.4, то 5К мало б піти і по одному кабелю.
-
Kashtan
Member
Тут питання про перехідник, чи вирішить він ситуацію - і який саме з них?yurre:Quadro P400, на eBay прямо зараз є пару аукціонів. Думаю, підуть в районі $50-60.
-
EvgeniyK86
Member
Візьміть на тест провід dp - hdmi, тут на форумі навіть продають. Взагалі повинно запрацювати, адже це одне й те саме, просто різне на вигляд. DP не вимагає ліцензійних відрахувань от і вся різниця.Kashtan:Тут питання про перехідник, чи вирішить він ситуацію - і який саме з них?yurre:Quadro P400, на eBay прямо зараз є пару аукціонів. Думаю, підуть в районі $50-60.
-
Kashtan
Member
Дякую. Так і зроблю.EvgeniyK86:Візьміть на тест провід dp - hdmi, тут на форумі навіть продають. Взагалі повинно запрацювати, адже це одне й те саме, просто різне на вигляд. DP не вимагає ліцензійних відрахувань от і вся різниця.Kashtan: Тут питання про перехідник, чи вирішить він ситуацію - і який саме з них?
-
EvgeniyK86
Member
Тільки навпаки, HDMI-DP вам потрібно, я недогледів.Kashtan:Дякую. Так і зроблю.EvgeniyK86: Візьміть на тест провід dp - hdmi, тут на форумі навіть продають. Взагалі повинно запрацювати, адже це одне й те саме, просто різне на вигляд. DP не вимагає ліцензійних відрахувань от і вся різниця.
-
Kashtan
Member
Якраз такі знайшов лише активні за 50 доларів.EvgeniyK86:Тільки навпаки, HDMI-DP вам потрібно, я недогледів.Kashtan: Дякую. Так і зроблю.
Краще вже відповідну відеокарту взяти у майнерів, доплатити до 570 або 1060 доларів 30.
-
murzik
Member
Що за робота така де є необхідність в 5к якщо не секрет і без хдмі
-
Kashtan
Member
ITmurzik:Що за робота така де є необхідність в 5к якщо не секрет і без хдмі
-
DEVES
Member
Дожили, IT`шники не знают как монитор подключить к пк