90L у HDR буде помітно яскравіше, у звичайному SDR різниця така собі. Ну і наче новий проц обробки зображень. LG C4 за ціну соні буде краще, попри те що соні має дещо більшу яскравість у звичайному (sdr) контенті. Вибір за вамиRaikonen: ↑ 19.03.2025 15:19 Доброго дня!
Може хтось має досвід використання чи вивчав тему. Наскільки Sony X90K гірше X90L?
Як я розумію, це та сама серія різних років виробництва. Дивився на Rtings.com ніби не сказати, що є якась разюча різниця в характеристиках. А різниця в ціні 7-8 тис грн. Дякую за відповіді.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор телевизора
-
walkman3000
Member
-
vilio_
Junior
Мужики, всім дякую. На скільки зрозумів, треба брати TCL QLED 55C655, або шукати якийсь класний динозавр. Самсунг 55 q60 не підходить так зрозумів? Якщо фільм в долбі віжн, а Самсунги цього не підтримують, то якісь не альо буде?
і LG OLED55B1 динозавр, але не з найшов в комфі, алло і т.д. Щоб потім з гарантією не було проблем
і LG OLED55B1 динозавр, але не з найшов в комфі, алло і т.д. Щоб потім з гарантією не було проблем
-
strang
Member
vilio_
55c655 то в бюджет до 18-20к.
В 30к можна щось краще.
55c655 то в бюджет до 18-20к.
В 30к можна щось краще.
-
vilio_
Junior
strang
Я в оф. магазинах дивився. Він там 25к. Що до 30к то брати?
Я в оф. магазинах дивився. Він там 25к. Що до 30к то брати?
-
mult
Member
vilio_
По магазинам ще можна глянути на smartshop.kr.ua.
Я в них вже два телевізори брав, олед який у мене зараз і тещі теж.
Вроді як відповідально відносяться до покупців, вичерпні консультації, продають офіційні моделі, може є і не офіційні я не вникав.
Не реклама, просто як альтернатива комфі і тп
Вроді як відповідально відносяться до покупців, вичерпні консультації, продають офіційні моделі, може є і не офіційні я не вникав.
Не реклама, просто як альтернатива комфі і тп

-
vilio_
Junior
mult
Дякую. Я просто чому не дуже хочу з інтернета замовляти, так як може приїхати з битими пікселями чи засвітами і потім цілий квест його повернути. Це бамбула на 55 дюймів, а не смартфон )
Дякую. Я просто чому не дуже хочу з інтернета замовляти, так як може приїхати з битими пікселями чи засвітами і потім цілий квест його повернути. Це бамбула на 55 дюймів, а не смартфон )
-
Tesseract
Member
Домовляйтеся, щоб кур'єр почекав 20 хв, поки ви проженете тести. Якщо брати в якогось місцевого сіровоза, то можна легко про таке домовитись.
-
mult
Member
vilio_
Саме в цьому магазині якраз перевіряють на биті пікселі і все остальне.
Мені присилали відео звіт по засвітам.
Я ж кажу там підхід до клієнта просто незрівнянний з тим же комфі чи йому схожому.
Саме в цьому магазині якраз перевіряють на биті пікселі і все остальне.
Мені присилали відео звіт по засвітам.
Я ж кажу там підхід до клієнта просто незрівнянний з тим же комфі чи йому схожому.
-
vilio_
Junior
mult
Бачу в тому магазині ціни такі, як в Алло) тому сенсу не має
Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Побачив TCL 55C805 за 31к в коюмпютерному всесвіті. Не погана ціна, як для мінілед.
Бачу в тому магазині ціни такі, як в Алло) тому сенсу не має
Відправлено через 3 хвилини 11 секунд:
Побачив TCL 55C805 за 31к в коюмпютерному всесвіті. Не погана ціна, як для мінілед.
-
mult
Member
vilio_
Мабуть тому що офіційні телевізори, тому не дешево
До речі мене вони і підкупили тестуванням телевізора на пікселі, засвіти і все інше перед відправкою клієнту
Я як купляв свій олед lg c1 то теж попадалось багато їх по відчутно нижчій ціні, але я чомусь вирішив все ж переплатити і взяти офіційний та ще й з попередньою перевіркою а не грати в рулетку
Нічого не навязую, просто свій досвід.
Звісно якщо можна зекономити і є де то краще зекономити.
Мабуть тому що офіційні телевізори, тому не дешево

До речі мене вони і підкупили тестуванням телевізора на пікселі, засвіти і все інше перед відправкою клієнту

Я як купляв свій олед lg c1 то теж попадалось багато їх по відчутно нижчій ціні, але я чомусь вирішив все ж переплатити і взяти офіційний та ще й з попередньою перевіркою а не грати в рулетку

Нічого не навязую, просто свій досвід.
Звісно якщо можна зекономити і є де то краще зекономити.
-
walkman3000
Member
Мужик, для тебе нормально переплатити за 60Hz лайно майже пів ціни за 'офиційного' китайця? 9 тисяч при ціні 16?! 9 тисяч за щоб потім з гарантією не було проблем? Подобаються китайці? TCL 55MQLED85vilio_: ↑ 19.03.2025 21:00 Мужики, всім дякую. На скільки зрозумів, треба брати TCL QLED 55C655, або шукати якийсь класний динозавр. Самсунг 55 q60 не підходить так зрозумів? Якщо фільм в долбі віжн, а Самсунги цього не підтримують, то якісь не альо буде?
-
strang
Member
walkman3000: ↑ 19.03.2025 22:589 тисяч при ціні 16?! 9 тисяч за щоб потім з гарантією не було проблем? Подобаються китайці? TCL 55MQLED85

-
vilio_
Junior
Та я взагалі на самсунг дивився. Якщо брати с655 то так. к раще за 17к взяти сірий. А той, який Ви порадили то спробуй знайди ще)walkman3000: ↑ 19.03.2025 22:58Мужик, для тебе нормально переплатити за 60
-
Valdey377
Member
официальные модели брендовых производителей по цене не отличаются, разве что особая акция какая то, спецом для конкретной торговой сетиmult: ↑ 19.03.2025 21:40 vilio_
Не реклама, просто як альтернатива комфі і тп![]()