Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Avenger80
Member

Повідомлення

VovaII
Tesseract: 23.01.2025 01:11Якщо приставка підтримує автофреймрейт, то телевізор зможе правильно застосовувати більшість своїх алгоритмів.
Ролику правда 3 года, не знаю как сейчас в телевизорах. Но, к примеру, мой Самсунг модельный ряд 2020г. не умеет работать с автофреймрейт, как и сказано в видео, он показывает, что переключился, но на самом деле не переключился. :) Но я использую уплавнялку телевизора, на средней настройке и всё компенсируется, в принципе.
спойлер
Tesseract
Member

Повідомлення

Є такі телевізори, у яких панель може працювати лише з частотою 60 Гц. Але завдяки автофреймрейту їхня уплавнялка принаймні може зрозуміти, що відео має 24 Гц. Якщо приставка без автофреймрейту, то телевізору на вхід приходить 60 Гц, і йому треба розпізнавати, що деякі кадри дублюються, і насправді це 24 Гц відео. Таке розпізнавання не завжди правильно працює, і присутнє не всюди.
Avenger80
Member

Повідомлення

Tesseract
Я у себя на Ugoos X3 Pro и телевизоре Samsung 50TU7090 пробовал с автофреймретом, без автофреймрейта - всё равно дёргается и телевизор не проходит тест шахматкой. Плюс в афтофреймрейте не нравится, что перед каждым началом воспроизведения и при завершении воспроизведения происходит перемигивание экрана на полсекунды-секунду где-то, а толку от этого не увидел. Поэтому просто его не использую, хотя в приставке он самый правильный с кучей опций. Просто использую уплавнялку в телевизоре поставленную на значение 4 и всё более-менее нормально.
Tesseract
Member

Повідомлення

По суті 24 Гц і повинні смикатись. Натреноване око сучасного геймера таке легко помітить, навіть не зважаючи на motion blur, яким залив кадр режисер. Через це у мене уплавнялка завжди викручена на максимум.
Nutbar
Member

Повідомлення

Tesseract: 23.01.2025 17:04 По суті 24 Гц і повинні смикатись. Натреноване око сучасного геймера таке легко помітить, навіть не зважаючи на motion blur, яким залив кадр режисер. Через це у мене уплавнялка завжди викручена на максимум.
Додам, що на старих ТВ 24к/с відчувались нормально "завдяки" повільній реакції пікселів. Картинка змінювалась плавно. Зараз на оледах взагалі миттєво вони перемикаються, на ледах вже теж досить швидко. Дивишся слайд шоу :horror: Так, вже позавозили різні згладжувачі цих переходів між кадрами, але все ж дивовижно як щось таке однозначно позитивне як швидкість перемикання стало боком.
walkman3000
Junior

Повідомлення

Чи може хтось знає, де можна придбати Samsung QE55S90D з qd-oled матрицею?
strang
Member

Повідомлення

walkman3000
а такие есть?
гуглом нахожу S90 55 QD-OLED только QN и только в штатах...
walkman3000
Junior

Повідомлення

strang: 29.01.2025 11:18 walkman3000
а такие есть?
гуглом нахожу S90 55 QD-OLED только QN и только в штатах...
Всі 55 це венгерські DAE, 65 вже нормальні але це великий, плюс за ціну s65d я краще візьму 55G4. Мій план був замість G4 самсунг та саундбар. Залишається чекати F серію?
strang
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.01.2025 13:25Залишається чекати F серію?
уявлення не маю :-P я лиш відповідав шо не бачу взагалі тв з тими даними шо ви питали (QE55S90D qd-oled )

на мій смак краще брати молодшу модель в більшій діагоналі 65 С4, С3
walkman3000
Junior

Повідомлення

С-серія має низьку пікову яскравість та велику ціну.
strang
Member

Повідомлення

walkman3000
у порівнянні з G так, яскравість нижче . але.. який зараз ТВ і яка там яскравість?
walkman3000
Junior

Повідомлення

Є звичайна VA-шка 8 серії самсунг, є мініледівська та є LG CX. 2018-2020 модельні роки. Мінілед=блумінг, CX не вистачає яскравості. На мінілед я вже не повернусь. Зараз вибір невеликий, або s90d з qdoled, або на 50% дорожчий G4. S95D та соні не беру до уваги. 95 це мотлох через зовнішній глючний бокс, соні дуже дорого.
heidfeld
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.01.2025 16:00 Є звичайна VA-шка 8 серії самсунг, є мініледівська та є LG CX. 2018-2020 модельні роки. Мінілед=блумінг, CX не вистачає яскравості. На мінілед я вже не повернусь. Зараз вибір невеликий, або s90d з qdoled, або на 50% дорожчий G4. S95D та соні не беру до уваги. 95 це мотлох через зовнішній глючний бокс, соні дуже дорого.
Panasonic Oled смотри, дешевле чем Сони, и не хуже. И лучше всякого мусора вроде лг или сасунга.
Nutbar
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.01.2025 16:00 зовнішній глючний бокс
Давно вже не бачив, щоб на нього хтось жалівся. Ви якісь свіжі відгуки бачили чи це ще з давніх часів інформація?
strang
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.01.2025 16:00CX не вистачає яскравості
якшо на cx прям мало то може і правда одразу на g4
walkman3000
Junior

Повідомлення

Давно вже не бачив, щоб на нього хтось жалівся. Ви якісь свіжі відгуки бачили чи це ще з давніх часів інформація?
З часів коли я намагався перевірити його, підключивши ps5. Зображення тимчасово зникало. Ну і сама ідея цього щітбокса така собі.
якшо на cx прям мало то може і правда одразу на g4
Так я ж хочу пару гривнів зберегти :gigi: , 350$ нормальні гроші
Panasonic Oled смотри, дешевле чем Сони, и не хуже. И лучше всякого мусора вроде лг или сасунга.
Я полистал десяток страниц и заметил что у тебя везде один совет типа берите сани. Особенно когда сани использует самсунговскую панель и я просто уверен что разницу в слепом тесте ты не определишь. С тем что самсунг мусор я согласен. Но у него топовые панели. И s90d мусор с топовым экраном. С панаса поржал, его продается 3,5 штуки.
heidfeld
Member

Повідомлення

walkman3000: 29.01.2025 19:32 Я полистал десяток страниц и заметил что у тебя везде один совет типа берите сани. С панаса поржал, его продается 3,5 штуки.
ну да. советую только качественные японские бренды, а не мусор как делают здесь другие и проплаченные боты.
Відповісти