Останні статті і огляди
Новини
Выбор телевизора
-
fantomrulezz
Member
Сірий LG OLED65C4
-
Ascari
Junior
оледів взагалі немає в такому ціновому сегменті якщо ми офіціалів маємо на увазі. Сам шукаю 65 олед, замовив 769 філіпс, завтра поїду дивитись. але це 75к.Telcontar: ↑ 09.01.2025 16:54 Всім привіт. Батьки хочуть оновити телевізор, шукаю OLED 65".
Бюджет в районі $1-1,5к. Чи є щось достойне у цьому проміжку чи потрібно розширити? Дякую
-
Sanьka
Member
Привіт. Порадьте ТВ
Критичні вимоги :65", до 40к +/- 3к.
Можна сірий, не обов'язково оф. Але не хайсенс і тп сяомі. Може воно непогане, але хай це буде якась Лижа, Самс чи інший Панасонік )))
Що поки придивився сірий QE65Q80D.
Дірект підсвітка, 120гц, безрамочний і по оглядах (правда моделі C за 23рік) то там норм чорний на відміну від 70ки.
Критичні вимоги :65", до 40к +/- 3к.
Можна сірий, не обов'язково оф. Але не хайсенс і тп сяомі. Може воно непогане, але хай це буде якась Лижа, Самс чи інший Панасонік )))
Що поки придивився сірий QE65Q80D.
Дірект підсвітка, 120гц, безрамочний і по оглядах (правда моделі C за 23рік) то там норм чорний на відміну від 70ки.
-
strang
Member
А шо там зараз з "сірістю" для LG (oled)?
вибираю телек, в тому числі дивлюсь на LG і тільки в одному з "сірих" магазинів побачив "ативовано VPN, не скидати, не оновлювати".
які ще ньюанси?
вибираю телек, в тому числі дивлюсь на LG і тільки в одному з "сірих" магазинів побачив "ативовано VPN, не скидати, не оновлювати".
які ще ньюанси?
-
Bogdanish4e
Member
Вітаю!
Допоможіть будь ласка вибрати телевізор, бо вже мозок пухне
Початкові вимоги - вибираю в першу чергу для малого, обіцяв на ДН - грати (ноут, приставка в майбутньому), ну і подивитись фільм або з друзями або сім'єю. Визначився що 55" замалий, вирішив брати 65". Бо враховуючи що під ігри, то всюди в оглядах наголошують що "мінімум 120 Hz" - і за рахунок цього вже дорожче йдуть. тож враховуючи вартість дивився спочатку на Samsung/LG/Sony - але там ціни дуже кусаються, особливо на Sony. Зайшов на rtings.com - і там дуже хороші оцінки в Hisense/TCL. Почав читати, дивитись огляди і коментарі і всі в принципі хвалять, особливо приглянулись Hisense U7, U8. І в принципі вже майже визначився, але вирішив ще сходити і "вживу" глянути і порівняти... Пішов в Епіцентр, так як там в принципі найбільше різноманіття стендових. Поспілкувався з консультантом і весь мій вибір пішов шкереберть Сказав що 120 Гц це маркетинг, 60 вистачить з головою, якщо грати звичайні ігри а не кіберспорт. А також що Hisense тільки виглядають не поганими, а насправді і лагуче ПО, яке буде особливо з часом торзмозити, і що взагалі Hisense це просто агресивний маркетинг а насправді по якості таке... Ну я розумію, що порівнювати не дуже коректно китайця з брендовим корейцем, але я керувався логікою, що краще взяти "елітну" модель, напр. Hisense 65U8NQ чим за ті ж кошти Samsung/LG "нижче середнього"...
Окрім цього, оцінивши вживу і порівнявши, щрозумів що напевно все таки потрібно брати 75", бо все одно ТВ купляється на декілька років, оновлюватись не скоро буде, тому одразу треба по максимуму. Особливо сподобалась зв'язка ТВ + саундбар з сабвуфером - я просто очманів від цього звуку і з великим екраном з'явилось враження що в кінотеатрі
Початкові вимоги - вибираю в першу чергу для малого, обіцяв на ДН - грати (ноут, приставка в майбутньому), ну і подивитись фільм або з друзями або сім'єю. Визначився що 55" замалий, вирішив брати 65". Бо враховуючи що під ігри, то всюди в оглядах наголошують що "мінімум 120 Hz" - і за рахунок цього вже дорожче йдуть. тож враховуючи вартість дивився спочатку на Samsung/LG/Sony - але там ціни дуже кусаються, особливо на Sony. Зайшов на rtings.com - і там дуже хороші оцінки в Hisense/TCL. Почав читати, дивитись огляди і коментарі і всі в принципі хвалять, особливо приглянулись Hisense U7, U8. І в принципі вже майже визначився, але вирішив ще сходити і "вживу" глянути і порівняти... Пішов в Епіцентр, так як там в принципі найбільше різноманіття стендових. Поспілкувався з консультантом і весь мій вибір пішов шкереберть Сказав що 120 Гц це маркетинг, 60 вистачить з головою, якщо грати звичайні ігри а не кіберспорт. А також що Hisense тільки виглядають не поганими, а насправді і лагуче ПО, яке буде особливо з часом торзмозити, і що взагалі Hisense це просто агресивний маркетинг а насправді по якості таке... Ну я розумію, що порівнювати не дуже коректно китайця з брендовим корейцем, але я керувався логікою, що краще взяти "елітну" модель, напр. Hisense 65U8NQ чим за ті ж кошти Samsung/LG "нижче середнього"...
Окрім цього, оцінивши вживу і порівнявши, щрозумів що напевно все таки потрібно брати 75", бо все одно ТВ купляється на декілька років, оновлюватись не скоро буде, тому одразу треба по максимуму. Особливо сподобалась зв'язка ТВ + саундбар з сабвуфером - я просто очманів від цього звуку і з великим екраном з'явилось враження що в кінотеатрі
-
Alexsandr
Member
KIVI, HANLOS что там еще попадалось, не понравились. Приставка/комп или что там, 120фпс выдает?
Если в кратце по KIVI, HANLOS, похоже там матрица о 6-ти бит, даже если HDR поддерживается (6 bit + 4 FRC?). Ниже яркость и еще порезаны местами на уровне софта. По крайней мере те модели что чуток крутил. В общем диагональ и качество стоят денег и очень не малых. Точно не хватает 55-65 дюймов? Еще для приставок версия HDMI смотреть помнится. И смотреть какой входной сигнал принимает, а то вдруг будет фуллХД и не больше
-
Filabatya
Member
Там нові С5 представили цікаво які покращення крім яскравості ну і ціна звісно?
-
Bogdanish4e
Member
Ні, дякую, всілякі аля KIVI не розглядаю... 65 дюймів ще не відкинув, як варіант якщо буде хороша пропозиція. Але дивлюсь на Samsung/LG/Sony і ще все таки Hisense. Ще як варіант наче не поганий Philips - хвалять за картинку, але кажуть що ПО проблемне, забаговане і по суті їх мало пропозицій в оф магазинахAlexsandr: ↑ 19.01.2025 23:39KIVI, HANLOS что там еще попадалось, не понравились. Приставка/комп или что там, 120фпс выдает?
Если в кратце по KIVI, HANLOS, похоже там матрица о 6-ти бит, даже если HDR поддерживается (6 bit + 4 FRC?). Ниже яркость и еще порезаны местами на уровне софта. По крайней мере те модели что чуток крутил. В общем диагональ и качество стоят денег и очень не малых. Точно не хватает 55-65 дюймов? Еще для приставок версия HDMI смотреть помнится. И смотреть какой входной сигнал принимает, а то вдруг будет фуллХД и не больше
-
Alexsandr
Member
помнится по цене Hisense та же категория. Чудес не будет, никто не поставит что-то намного лучшее на бюджетном сегменте чем остальные.Bogdanish4e: ↑ 20.01.2025 10:33 Ні, дякую, всілякі аля KIVI не розглядаю... 65 дюймів ще не відкинув, як варіант якщо буде хороша пропозиція. Але дивлюсь на Samsung/LG/Sony і ще все таки Hisense. Ще як варіант наче не поганий Philips - хвалять за картинку, але кажуть що ПО проблемне, забаговане і по суті їх мало пропозицій в оф магазинах
На Hisense когда-то смотрел, отзывы все ок вроде бы. А потом что-то нашел такого что как лучший выбор по цена/картинка стало под вопросом. И в магазине при прямом сравнении тоже пришлось мимо смотреть. Скажем так, при сравнении с лыжей среднего ценового диапазона картинка у всех этих бюджетников сильно заметно "отстает". Поэтому надо определиться дешево и большая диагональ или меньше но лучше. Добавлю что если это будет еще и для фильмов/телевизора, то нужна уплавнялка картинки.
-
den55den
Member
Я собі взяв TCL 75 і після мене знайомий на 98, довольні що слони, приставку поки ще не підключав, + тут гуглТВ. в ці кошти брендові гірші напорядок, або олед брати від ЛЖ, но там ціна.Bogdanish4e: ↑ 19.01.2025 23:05 Вітаю!
-
fantomrulezz
Member
Поменше слухайте некомпетентних консультантів в епіцентрах.Bogdanish4e: ↑ 19.01.2025 23:05Поспілкувався з консультантом і весь мій вибір пішов шкереберть Сказав що 120 Гц це маркетинг, 60 вистачить з головою, якщо грати звичайні ігри а не кіберспорт.
Якщо буде приставка, то наявність в ТВ підтримки 120 Гц, VRR та hdmi 2.1 для консольного геймінгу - абсолютний мастхев.
Не тому що є багато ігор, в яких консоль видає 120 фпс (таких серед ААА немає), а тому що лише за наявності підтримки 120 ГЦ ігри дають вмикати режим розблокованого фпс, в якому зазвичай десь ~40-50 фпс, що з VRR відчувається досить непогано, приблизно як заблоковані 60 фпс в режимі perfomance, при цьому графон майже як в режимі quality.
-
strang
Member
- у хайсенса "там" гугл, а "тут" - відаBogdanish4e: ↑ 19.01.2025 23:05 і там дуже хороші оцінки в Hisense/TCL
- обидва мають погану заводську калібровку, треба крутити ручками
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
які моделі?den55den: ↑ 20.01.2025 10:44TCL 75 і після мене знайомий на 98
-
Rucha
Member
Дзеркальність екрану не бентежить?den55den: ↑ 20.01.2025 10:44 Я собі взяв TCL 75 і після мене знайомий на 98, довольні що слони
-
den55den
Member
Телевізор TCL MiniLED 75C805strang: ↑ 20.01.2025 11:29- у хайсенса "там" гугл, а "тут" - відаBogdanish4e: ↑ 19.01.2025 23:05 і там дуже хороші оцінки в Hisense/TCL
- обидва мають погану заводську калібровку, треба крутити ручками
Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:які моделі?den55den: ↑ 20.01.2025 10:44TCL 75 і після мене знайомий на 98
Телевізор TCL 98P745
Отправлено спустя 5 минут 6 секунд:
ні, це можна вирішити, відзеркалювання є, но за 56 000 грн. підеRucha: ↑ 20.01.2025 11:40Дзеркальність екрану не бентежить?den55den: ↑ 20.01.2025 10:44 Я собі взяв TCL 75 і після мене знайомий на 98, довольні що слони
вікно можна шторою закрити, а від лампи вимкнути ту люстру яка біля телевізора, в мене дві люстри , + споживання контенту ввечері, а днем працювати може як фон
-
Avenger80
Member
И ещё прикол, если смотришь в крупном магазине (торговом зале) телевизор, где расставлены все диагонали и метров так на двадцать и более по длине. То 43, 50, 55 дюймов кажутся маленькими мониторами, по сравнению с БОльшими диагоналями и т.к. торговый зал большой, то вот эти и БОльшие диагонали кажутся идеалами. Хотя в домашних всё не так как кажется. Плюс надо определиться с бюджетом - это первоочередное. Если дешёвые телевизоры и большая диагональ - а как там с равномерностью подсветки, тип подсветки (Edge?), яркостью? Но это так, в общем... Может и отстал от жизни и от ценовых категорий выбираемых людьми и там уже всё в порядке во всём.
Востаннє редагувалось 20.01.2025 11:51 користувачем Avenger80, всього редагувалось 1 раз.
-
Rucha
Member
Звісно, зі всім можна смірітися, до всього звикнути. Але, я б таке рекомендувати не став.den55den: ↑ 20.01.2025 11:46 ні, це можна вирішити, відзеркалювання є, но за 56 000 грн. піде
вікно можна шторою закрити, а від лампи вимкнути ту люстру яка біля телевізора, в мене дві люстри , + споживання контенту ввечері, а днем працювати може як фон
-
Nutbar
Member
Американські і євпропейські версії відрізняються дуже сильно, тож в цьому випадку rtings вам ніяк не допоможе. Як мінімум, там хайсенс на Google TV, а у нас на VIDAA.Bogdanish4e: ↑ 19.01.2025 23:05 Зайшов на rtings.com - і там дуже хороші оцінки в Hisense/TCL
Це брехня. З 60Гц на PS5 у вас буде відсутній режим "баланс" з фіксованими 40к/с. Це не кажучи вже про VRR і таке інше. В тому ж гран туризмо 90+ к/с видає приставка. Ну і всі варті уваги телевізори вже так і так 120Гц.Bogdanish4e: ↑ 19.01.2025 23:05Сказав що 120 Гц це маркетинг, 60 вистачить з головою, якщо грати звичайні ігри.
-
Bogdanish4e
Member
наскільки я зрозумів переглянувши багато оглядів, то різниця велика - у Hisense/TCL своє виробництво, а всілякі Ківі і тп просто клепають - добавляють свій лого на дешеві китайські ТВ. але можу помилятись...Alexsandr: ↑ 20.01.2025 10:40помнится по цене Hisense та же категория. Чудес не будет, никто не поставит что-то намного лучшее на бюджетном сегменте чем остальные.Bogdanish4e: ↑ 20.01.2025 10:33 Ні, дякую, всілякі аля KIVI не розглядаю... 65 дюймів ще не відкинув, як варіант якщо буде хороша пропозиція. Але дивлюсь на Samsung/LG/Sony і ще все таки Hisense. Ще як варіант наче не поганий Philips - хвалять за картинку, але кажуть що ПО проблемне, забаговане і по суті їх мало пропозицій в оф магазинах
На Hisense когда-то смотрел, отзывы все ок вроде бы. А потом что-то нашел такого что как лучший выбор по цена/картинка стало под вопросом. И в магазине при прямом сравнении тоже пришлось мимо смотреть. Скажем так, при сравнении с лыжей среднего ценового диапазона картинка у всех этих бюджетников сильно заметно "отстает". Поэтому надо определиться дешево и большая диагональ или меньше но лучше. Добавлю что если это будет еще и для фильмов/телевизора, то нужна уплавнялка картинки.
Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
а як працює оболочка - дивився огляди, що глючна кажуть. і іноземні кажуть що краще Hisense і кацапські аналогічні - що типу TCL сирі...den55den: ↑ 20.01.2025 10:44
Я собі взяв TCL 75 і після мене знайомий на 98, довольні що слони, приставку поки ще не підключав, + тут гуглТВ. в ці кошти брендові гірші напорядок, або олед брати від ЛЖ, но там ціна.
там же Google TV (Android TV) - тобто можна поставити будь який додаток?
Відправлено через 7 хвилин 20 секунд:
в мене на робочому місці монік 32" перед очима, тому навряд чи 55 буде великим - від стінки до місця десь >2.5 м...Avenger80: ↑ 20.01.2025 11:47 И ещё прикол, если смотришь в крупном магазине (торговом зале) телевизор, где расставлены все диагонали и метров так на двадцать и более по длине. То 43, 50, 55 дюймов кажутся маленькими мониторами, по сравнению с БОльшими диагоналями и т.к. торговый зал большой, то вот эти и БОльшие диагонали кажутся идеалами. Хотя в домашних всё не так как кажется. Плюс надо определиться с бюджетом - это первоочередное. Если дешёвые телевизоры и большая диагональ - а как там с равномерностью подсветки, тип подсветки (Edge?), яркостью? Но это так, в общем... Может и отстал от жизни и от ценовых категорий выбираемых людьми и там уже всё в порядке во всём.
на рахунок бюджету - тут складно спочатку думав буде десь 30-40 тис. в процесі як почав вибирати то дивився, як вище написав на 65", 120 Hz, HDMI 2.1 - то зрозумів що треба готуватись на 50-60 тис. зараз не знаю, але в принципі не дивлюсь на ТВ вартістю більше 70-80 тис.
-
den55den
Member
Bogdanish4e: ↑ 20.01.2025 16:14
затиків не помітив, мені все подобається, програми теж можна ставити
-
antonshe
Member
Bogdanish4e
Володію Hisense u8k 55' вже більше ніж пів року. Дуже крутий телевізор за свої гроші! І я дуже задоволений. Підключив ПК до нього і з сином разом граємо в кооперативі ігри на геймпадах. Ще в ньому дуже якісна акустика із сабом.
Володію Hisense u8k 55' вже більше ніж пів року. Дуже крутий телевізор за свої гроші! І я дуже задоволений. Підключив ПК до нього і з сином разом граємо в кооперативі ігри на геймпадах. Ще в ньому дуже якісна акустика із сабом.