Kopstr: ↑ 04.09.2023 10:21Asus rog oled
Если хватает денег на олед то ЖК мимо, я взял PG27AQDM и больше не желаю видеть ЖК хлам.
Kopstr: ↑ 04.09.2023 10:21Asus rog oled
Не считай мои деньги, для меня купить новую платформу не проблемаGrimmjow: ↑ 04.09.2023 08:55А че еще говорить еще денег есть только на видяху?)
У меня все годы последние лет 10 топовые или околотоповые карты если что, железо для компа не та вещь чтобы годы на неё копить и приведи пруф не заказных блохеров, а реально где ссд влияет на фпсGrimmjow: ↑ 04.09.2023 09:24Не дуже вдало это когда 9 лет собираешь деньги на видяху, вынашивая план как в +30лет станешь обзорщиком игорей на связке 5960х +ртх 4090 с играми на hdd
Вот нихера подобного, текст на 43д читается чудесно даже сидя на расстоянии менее 1м от него, вообще нет с чтением текста никаких проблем, я наоборот потом на маленьких диагоналях ощущаю напряжение глаз от того что всё мельче, чем на моём основном. По поводу телека для консолей, так да 65д надо лежать на диване в паре метров от него. Я сейчас планирую взять 4к моник на 55д и 144 или 165 гц. Когда покупал этот свой не было 4 года назад в продаже с большой герцовкой и такой диагональюGrimmjow: ↑ 04.09.2023 10:50И когда у тебя работы с текстом на пк достаточно- тебе удобней сидеть за 27-32, а не пялится в полутеливизор масштабируя текст.
Это уж наверное совсем дешмарный китайский ноунейм
43 дюйми - нині це якраз в першу чергу робочі монітори. Що підтверджує велика кількість 60-75 Гц моделей і відносно невелика 120-144 Гц. А зручні вони тим, що одночасно замінюють простір чотирьох звичайних Full HD моніторів. Можна розмістити 4 Full HD вікна зі сторони кожного кута, ніби сумістив в купу 4 моніка. Можна по ширині розмістити два 1920x2120 вікна чи три 1280x2120. І коли багато працюєш с текстом, то насправді дуже часто потрібно працювати одночасно з двома-трьома, якщо й не більше вікнами і великий робочий простір стає в нагоді замість перемикатися з одного вікна поверх іншого чи розкидати по двом-трьом моніторам. І висота вікна з текстом рідко буває зайвою. Недарма для роботи з текстом часто залишають можливість перевертати монік на 90 градусів у портретну орієнтацію. А при 43-50 дюймах нема потреби перевертати у потретну орієнтацію, й так висоти екрану завжди вистачатиме. Ну, а якщо на поточний момент працюєш лише з одним текстовим документом, а не з кількома вікнами, то просто вивів вікно 1920x2120 пікселів по центру екрану, а що зліва і справа незаймане місце, то воно хай не турбує. Знадобиться з кількома документами/кількома вікнами працювати то обов'язково стане в нагоді. Я от компоную і розміщую вікна на робочому столі лише натисненням заданої мною комбінації клавіш у програмі Sizer, досить зручно. Ну а при роботі з графікою, так взагалі і висока розподільча здатність 4K дуже доречна і розмір екрану побільше, щоб точніше працювати з дрібними деталями без необхідності кожного разу сильно збільшувати робочу ділянку.Grimmjow: ↑ 04.09.2023 10:50 Шок контент но, внезапно, люди обычно берут около 65 дюймов телик для плеистеишонов и всяких ютубов и.тд + монитор для работы и киберкотлетных игорей. И когда у тебя работы с текстом на пк достаточно- тебе удобней сидеть за 27-32, а не пялится в полутеливизор масштабируя текст. А 43 монитор это попытка перекрыть все потребности за минимум вложений ( ну чтоб не вкладываттся в какойнить lg c1)
Я в кс за компанію кілька разів зіграв десь у 2010 р., тоді в мене не будо ще ні 47" Full HD, ні 50" 4K, а відтоді жодного шутера й не запускав. кс - это боже какой маразм на будь-якому дисплеї. Я все-таки сподіваюся бачити геймерів яких всякі кіберстивні шутери не найперше і не єдине. У такому випадку є вихід запускати такі ігри у 2560x1440 чи Ultrawide 3840x1440 по центру 4K-екрану, що зменшить поле огляду під більш зручний кут на час таких ігор.Grimmjow: ↑ 04.09.2023 10:50 Я на 47 играл в кс - боже какой это маразм и пригар пукана
Так пробачте але цей в чотири рази дорожчийKopstr: ↑ 04.09.2023 17:33 Глянув на монітори - взяв ось такий https://hard.rozetka.com.ua/ua/asus-pg2 ... 379877745/
По картинці скажу що мій LG UltraGear 27GL850-B там і рядом не стояв )))
Vpupkin: ↑ 04.09.2023 10:59Дешевые ВА за полгода выгорают
В деяких іпс, наприклад на матрицях лж, не вигорання, а залишкові зображення десь через 20хв статичної контрастної картинки. Через час воно так само проходе, а вигорання олед вже ні. І вони не обов'язково дешеві, такі матриці в тіж макі еппл ставила.Vpupkin: ↑ 04.09.2023 11:15IPS не VA
Ну ок, сам напросився - ставиш свіженький Старфілд і потім нам розкажи, що нема різниці між ссд і щддMessiaH: ↑ 04.09.2023 11:13а реально где ссд влияет на фпс
Монітор шикарний, причому тут ОЛЕД? Вам хтось це обіцяв, чи що? Чи аби щось ляпнути? Не вводьте людей в оману. Якщо не вмієте користуватись технікою, то це ваші проблеми. Жодної з вказаних вами проблем не спостерігаю. В своєму бюджеті це зараз найкращий варіант. Дратують такі потреблянти. OLED - це OLED, LCD - це LCD.Filya12: ↑ 04.09.2023 23:58Оцей точно не треба брати для ігор, це недоолед, з жахливою автокорекцією контрасту, повернув його.
Filya12: ↑ 04.09.2023 23:58бо здавався середнім між оледом та IPS
одинаково, что на харде, что на ссд абсолютноSoVaR: ↑ 04.09.2023 23:40Ну ок, сам напросився - ставиш свіженький Старфілд і потім нам розкажи, що нема різниці між ссд і щдд
Там тобі будуть ті підгрузки на харді в рази довше у всій красі.