Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
VovaII
Member

Повідомлення

— А що воно таке? Програма якась?
Neuromantic
Member

Повідомлення

VovaII: 18.02.2025 11:02 А що воно таке? Програма якась?
Так, програма лояльності :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 23 хвилини 29 секунд:
Artem_M: 16.02.2025 11:22
Зверніть увагу на QPX...
Цікава модель, і в основній масі досить схвальні відгуки.
Якщо маєте на увазі MSI G274QPX, то буду його замовляти, після повернення коштів за 274QRF-QD E2.
Тільки вже не на Розетці, а в Алло - там маю персональну пропозицію, буде дешевше.

Відгуки дійсно більш схвальні, і на биті пікселі помітно менше нарікань
shnok
Member

Повідомлення

voyt9: 18.02.2025 01:41 shnok як отримаєте gs32q перевірте як виглядає білий по краям? Бо на ips 32" попадались часто з затемненими краями(
зателефонували з магазину сказали що залишився останній вітриний варіант з якимись незначними потертостями корпусу и запропонували скидку 500грн - я відмовився. Зайшов на розетка щоб купити - немає, брейн(ітбокс)- немає, алло - немає, хоча вчора в них були вони в наявності. :-/ перегляну зараз в інших магазинах, або буду дивитись іншу модель
Ortyomko
Member

Повідомлення

shnok: 18.02.2025 12:45
voyt9: 18.02.2025 01:41 shnok як отримаєте gs32q перевірте як виглядає білий по краям? Бо на ips 32" попадались часто з затемненими краями(
зателефонували з магазину сказали що залишився останній вітриний варіант з якимись незначними потертостями корпусу и запропонували скидку 500грн - я відмовився. Зайшов на розетка щоб купити - немає, брейн(ітбокс)- немає, алло - немає, хоча вчора в них були вони в наявності. :-/ перегляну зараз в інших магазинах, або буду дивитись іншу модель
постачальник у них, скоріш за все, один (якщо офіційний), так що, якщо останній екземпляр купили, то і у всіх магазинах він пропаде.
walkman3000
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 18.02.2025 10:49
serg_spam: 18.02.2025 10:26
Привіт! Не знаю може щось змінилося, знавці поправлять якщо що, але на скільки пам'ятаю ТБ панелі ніколи не рекомендували використовувати як монітор, можливо якщо тільки для роботи. Для ігор точно не рекомендували, інпутлаг високий, час відгуку вищий ніж монітор і тп. Соррі якщо не правий, прошу мене поправити.
саме про цей наче писали що таких проблем немає, хдмі 2.1, швидка олед матриця, FreeSync, 120Hz. Але, звісно, хотілося б власників почути.
Дивись яка штука, дефолтні значення які вказують виробникі це переважно для 55'' тож для 42C4 всього буде трохи меньше. Але це все одно класний телевізор та чудовий мон, якщо в тебе не світла кімната. За таку ціну в 42'' немає нічого краще, він дуже легко калібрується та про нього все всі знають. Стосовно вигорання, воно або одразу помітно, або зовсім ні. Власник старого LG 55CX, а окремий привіт від 16-річного Panasonic R50PY800 (ну трошки після меню є але лічильник годин вже пійшов на 7 круг мабуть) Будь-який oled кращій за будь-який lcd, для дому
Ortyomko
Member

Повідомлення

walkman3000: 18.02.2025 13:52
Ortyomko: 18.02.2025 10:49

саме про цей наче писали що таких проблем немає, хдмі 2.1, швидка олед матриця, FreeSync, 120Hz. Але, звісно, хотілося б власників почути.
Дивись яка штука, дефолтні значення які вказують виробникі це переважно для 55'' тож для 42C4 всього буде трохи меньше. Але це все одно класний телевізор та чудовий мон, якщо в тебе не світла кімната. За таку ціну в 42'' немає нічого краще, він дуже легко калібрується та про нього все всі знають. Стосовно вигорання, воно або одразу помітно, або зовсім ні. Власник старого LG 55CX, а окремий привіт від 16-річного Panasonic R50PY800 (ну трошки після меню є але лічильник годин вже пійшов на 7 круг мабуть) Будь-який oled кращій за будь-який lcd, для дому
дякую. спочатку дивився на 32" олед монік (наразі маю 32" іпс і розмір мене повністю влаштовує), але вони по ціні дорожчі за цей телек, тож вирішив трохи зекономити і отримати більше) у кімнаті стоїть ще проектор, тож затемнення зроблене давно вже.
Ну, сьогодні, напевно, тоді поїду забирати, подивимось що воно таке той ваш олед)
Filabatya
Member

Повідомлення

Ortyomko
там по ціна-якість 48ка в них найкраща, правда не знаю як ї як монік використовувати якщо 42 вже космос. C5 мала бути вже представлена кажіть хай знижку дають)
спойлер
https://www.reddit.com/r/OLED_Gaming/co ... c_monitor/
Востаннє редагувалось 18.02.2025 14:11 користувачем Filabatya, всього редагувалось 4 разів.
walkman3000
Junior

Повідомлення

Neuromantic: 18.02.2025 11:53
VovaII: 18.02.2025 11:02 А що воно таке? Програма якась?
Так, програма лояльності :lol: :lol: :lol:

Відправлено через 23 хвилини 29 секунд:
Artem_M: 16.02.2025 11:22
Зверніть увагу на QPX...
Цікава модель, і в основній масі досить схвальні відгуки.
Якщо маєте на увазі MSI G274QPX, то буду його замовляти, після повернення коштів за 274QRF-QD E2.
Тільки вже не на Розетці, а в Алло - там маю персональну пропозицію, буде дешевше.

Відгуки дійсно більш схвальні, і на биті пікселі помітно менше нарікань
AOC Q27G3XMN, той QPX не треба. Дорожче але що поробиш.

Отправлено спустя 8 минут 8 секунд:
Ortyomko: 18.02.2025 14:00
walkman3000: 18.02.2025 13:52

дякую. спочатку дивився на 32" олед монік (наразі маю 32" іпс і розмір мене повністю влаштовує), але вони по ціні дорожчі за цей телек, тож вирішив трохи зекономити і отримати більше) у кімнаті стоїть ще проектор, тож затемнення зроблене давно вже.
Ну, сьогодні, напевно, тоді поїду забирати, подивимось що воно таке той ваш олед)
Ніщо так не підкреслює зображення як гарний звук до нього, краще всрати ту різницю між 32"qdoled моном на звук.
Rhizone
Member

Повідомлення

Ortyomko: 18.02.2025 10:15Планую собі взяти LG OLED42C4 як монік
Є можливість перевірити конкретний екземпляр перед покупкою? Бо на C4 "грін тінт" - дуже поширене явище.
serg_spam: 18.02.2025 10:26Привіт! Не знаю може щось змінилося, знавці поправлять якщо що, але на скільки пам'ятаю ТБ панелі ніколи не рекомендували використовувати як монітор, можливо якщо тільки для роботи. Для ігор точно не рекомендували, інпутлаг високий, час відгуку вищий ніж монітор і тп. Соррі якщо не правий, прошу мене поправити.
Від моделі залежить. В мене зараз саме телевізор як монітор - інпут лаг низький, а матриця навіть швидша за попередній мій монітор :)
Ortyomko
Member

Повідомлення

Rhizone: 18.02.2025 14:55
Ortyomko: 18.02.2025 10:15Планую собі взяти LG OLED42C4 як монік
Є можливість перевірити конкретний екземпляр перед покупкою? Бо на C4 "грін тінт" - дуже поширене явище.
так, забирати буду у фізичному магазині з перевіркою

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Filabatya: 18.02.2025 14:03 Ortyomko
там по ціна-якість 48ка в них найкраща, правда не знаю як ї як монік використовувати якщо 42 вже космос. C5 мала бути вже представлена кажіть хай знижку дають)
мені так і 32" спочатку здавалась, звик) В принципі, її мені з головою. Навіть на 42" з опаскою дивлюся, планую на кронштейн до стіни, тож він буде трохи далі ніж поточний 32", тож може і звикну) а 48 то вже атас як на мене)
в принципі, і на С4 ціна норм, начебто навіть офіціали, обіцяли гарантію від ЛГ - tt.ua. За 36,5к вийшов, на 4к дешевше за розетку/алло та таке інше.
Filabatya
Member

Повідомлення

на сайті 39 :gigi:
майже така сама ціна як у сіровозів, думаю вже надумали)
Востаннє редагувалось 18.02.2025 15:36 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
Ortyomko
Member

Повідомлення

Filabatya: 18.02.2025 15:31 на сайті 39 :gigi:
ага, замовляв тиждень тому, ціна підросла. Думав забирати чи нє.
Rhizone
Member

Повідомлення

Ortyomko: 18.02.2025 15:26Навіть на 42" з опаскою дивлюся
Я якраз недавно з 32 на 43 перейшов і звик буквально за декілька днів - така діагональ абсолютно комфортна на відстані 110 сантиметрів. До речі, ще один плюс в тому, що у Вас буде ще й 40-дюймовий широкоформатник (21:9), тобто два в одному :)
Ortyomko
Member

Повідомлення

Rhizone: 18.02.2025 15:35
Ortyomko: 18.02.2025 15:26Навіть на 42" з опаскою дивлюся
Я якраз недавно з 32 на 43 перейшов і звик буквально за декілька днів - така діагональ абсолютно комфортна на відстані 110 сантиметрів. До речі, ще один плюс в тому, що у Вас буде ще й 40-дюймовий широкоформатник (21:9), тобто два в одному :)
у мене десь 90см вийде. Подивимось :rotate:
Keldon
Member

Повідомлення

Підскажіть наскільки критично...
Замовив таки Gigabyte M32U. При чому перший раз з перевіркою на биті в розетці (знайомі забирали, тож не було можливості самому перевірити), виявили один зависший, да і корпус якийсь збіркою взагалі не якісний, відмовились.
На другу спробу в телемарті, також з послугою на перевіркою бо дають типу сертифікат що все ок. В дома вже знайшли 1 битий, але в принципі наскільки дрібний що не помітно і можна змиритись. Але виявилась ще одна наскльки проблема не знаю, в режимі очікування в районі бп щось тихо клацає.

Наскільки це критично? Бо якщо реле то в нього ресурс надовго не вистачить цього клацання, але для реле наче тихо. На моніторі є фізична кнопка вимкнення живлення, якщо вимкнути повністю, тоді клацання не знакає різко і одразу а трохи частота збільшується і затихає. Наче реле так себе не веде.
Ortyomko
Member

Повідомлення

walkman3000: 18.02.2025 13:52 Будь-який oled кращій за будь-який lcd, для дому
ну, в принципі, так і вийшло)
Трохи потестив учора. Все працює чудово) Не скажу, що був якийсь потужний вау-ефект, бо мій минулий монік хоч і ІПС, але був доволі класним, але різниця велика, особливо враховуючи нову діагональ 42". Запустив пару ігор з HDR, дуже красиво. Моя 7900ХТХ навіть нормальні фпс у 4К дає, можна грати)
Із незручного, через те що це тєлік, а не монік, і комп не підтриміє HDMI-CEC, доводиться окремо вмикати і комп і телек, і навпаки. Якось звикну, але мій перфекціонізм трохи постраждав) Наче є адаптер HDMI-CEC який може допомогти, але він дорогуватий.
Коротше, дякую всім за поради.

Відправлено через 1 годину 40 хвилин 6 секунд:
Filabatya: 18.02.2025 15:31 на сайті 39 :gigi:
майже така сама ціна як у сіровозів, думаю вже надумали)
доречі у комфі теж +2к зробили)
А щодо техноточки, у мене відгук також позитивний. на точці видачі телевізор дістали, включили дали потестити скільки треба. Гарантійка на бланці LG з їх печатками, і фіскальний чек повноцінний (не видаткова накладна). Всі іструкції українською, тож виглядає як офіціал.

Відправлено через 2 години 55 хвилин 53 секунди:
walkman3000: 18.02.2025 14:17 Ніщо так не підкреслює зображення як гарний звук до нього, краще всрати ту різницю між 32"qdoled моном на звук.
наразі маю Edifier R1380DB. не хай фай, звісно, але доволі непогані
walkman3000
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 19.02.2025 15:12 Із незручного, через те що це тєлік, а не монік, і комп не підтриміє HDMI-CEC, доводиться окремо вмикати і комп і телек, і навпаки. Якось звикну, але мій перфекціонізм трохи постраждав) Наче є адаптер HDMI-CEC який може допомогти, але він дорогуватий.
LG TV Companion
https://github.com/JPersson77/LGTVCompa ... tag/v1.6.2
Ortyomko
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.02.2025 16:36
Ortyomko: 19.02.2025 15:12 Із незручного, через те що це тєлік, а не монік, і комп не підтриміє HDMI-CEC, доводиться окремо вмикати і комп і телек, і навпаки. Якось звикну, але мій перфекціонізм трохи постраждав) Наче є адаптер HDMI-CEC який може допомогти, але він дорогуватий.
LG TV Companion
OMG, ввечері затестю. Якщо спрацює, буде просто шикарно. У будь якому випадку красно дякую!!
Ortyomko
Member

Повідомлення

walkman3000: 19.02.2025 16:36
LG TV Companion
лінк у вас на стару версію виявився що не працювала, але напрям вірний! Автор підсказав поставити нову и реально працює! Просто офігезно, тепер навіть єдиний нюанс що був прибрали. https://github.com/JPersson77/LGTVCompanion/releases
Дякую. :beer:
walkman3000
Junior

Повідомлення

Ortyomko: 19.02.2025 23:50 лінк у вас на стару версію виявився що не працювала, але напрям вірний! Автор підсказав поставити нову и реально працює! Просто офігезно, тепер навіть єдиний нюанс що був прибрали. https://github.com/JPersson77/LGTVCompanion/releases
Дякую. :beer:
Та мені тут на шару mіcrolab h500 дісталась, то я одною рукою її налаштовував, а іншою відповідав і не перевірив лінк на найновішу версію. Доречі як там в С4 з abl, через сервіс меню відрубається чи можна використовувати якісь окреми режими?
Відповісти