FaustDH
Я і на FHD i на 4К пишу код без болі в очах. І навіть на oled.
Хоча 4К IPS з перерахованого мені найбільше під це діло подобались.
Що справді не подобається, так це маленькі екрани лептопа. Це таки сутужно. Але і любителів програмувати суто на лептопах вдосталь.
Так що то все індивідуально.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор монитора
-
unique-neon
Member
-
Melofon
Member
Как и на любом другомFaustDH: ↑ 11.01.2025 15:05Поки зупинився на моніторі 27" MSI MAG 274QRF-QD E2 але але не знаю як буде писати код на ньому .
-
Entar
Member
Я придбав цей монітор 3 тижні тому і зловив вау ефект. Однозначно краще звичайного ips, не кажучи вже про VA (я говорю про бюджетно-середній сегмент). Мені насиченість кольорів дуже сподобалася! Деталізація всього в іграх, тощо. Я цією покупкою задоволений був більше ніж покупкою відеокарти в 3 рази дорожче.FaustDH: ↑ 11.01.2025 15:05 Поки зупинився на моніторі 27" MSI MAG 274QRF-QD E2 але не знаю як буде писати код на ньому .
Для написання коду просто використовувати інший режим. У мсі дуже зручна програмка для цього для перемикання режимів - мені сподобалася набагато більше ніж у LG.
-
ilcattivo
Junior
Монітор топ по характеристикам, текст набагато чіткіше, ніж на Full HD IPS. Але у нього багато браку. Замовляв три рази і усі 3 були з застряглими пікселями, довелось повертати. Якість збірки не дуже добра, через що часто бувають засвіти, про що писали багато коментарів на розетці. Може бути проблемою для IDE з темною темою.FaustDH: ↑ 11.01.2025 15:05
Поки зупинився на моніторі 27" MSI MAG 274QRF-QD E2 але але не знаю як буде писати код на ньому .
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
TLDR: монітор топ, але замовляйте лише там, де можете легко перевірити та у разі чого повернути