Взяв собі
Монітор 27" MSI MAG 274QRF-QD E2 -- Quantum Dot / Rapid IPS QHD
Відверто скажу - ТАКОГО кайфу від якоїсь покупки заліза я не відчував дуже, дуже давно. Навіть коли змінив 1660s на 4070 заплативши в 2.5 рази більше.
Це просто ВАУ.
Я тепер бачу ігри зовсім по іншому. Я бачу кожну маленьку детальку, що малювали розробники. Все таке красиве, все настільки деталізоване. В темних місцях, де раніше в іграх було некомфортно і погано видно - тепер хоч і темно але гарно видно в тому числі деталі.
Довгий час я не хотів грати в різні ААА проекти нові, і сидів в класних інді проектах типу факторіо, ONY, against storm, rimworld.
А тепер я як той хлопчик з мемного відео "буду установлювати ВСІ ІГРИ".
Пое 2 - виявилась настільки деталізованою, куди там діабло... Год оф Вар - теж просто кайф.
Чесно думав, що треба купувати OLED для реально крутих кольорів, але тепер розумію, що дуже вдало що я не взяв олед а взяв цей монітор.
P.S. По техніці:
Перевірив на місці в розетці зі своїм ноутом, безкоштовно. Битих пікселів немає.
Вдома, при повністю чорному кольорі побачив засвіти, але на мій погляд вони не критичні, і видно їх тільки при чисто чорному фоні при високій яскравості. На враження вони не впливають.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор монитора
-
Entar
Member
-
Artem_M
Member
Пам'ятаю, як я купив найдешевший вигнутий Самсунг на 144гц і вже дома побачив ті засвіти... ох і підгоріло тодіEntar: ↑ 26.12.2024 13:26 Вдома, при повністю чорному кольорі побачив засвіти, але на мій погляд вони не критичні, і видно їх тільки при чисто чорному фоні при високій яскравості. На враження вони не впливають.
Але легким лайфхаком майже повністю позбавився їх.
За допомогою мікро-фібри "видавлюєш" засвіти в краї екрану. Типу як повітря з під плівки на екрані телефону. В фібру необхідно замотати щось невелике з м'якої тканини. Робити це потрібно впевнено але акуратно, аби не видавати матрицю. Монітор має бути в лежачому положенні.
Сміх сміхом, але спрацювало.
-
Sumchanin1988
Member
Уважаемые знатоки. Как бы вы оценили такой монитор Монитор 25" MSI MAG 256F? Требуется для игр в Full HD. Стоит на него обратить внимание или поискать что-то другое? Их сотни. Уже глаза разбегаются от выбора.
-
VolandInferno
Member
Sumchanin1988
Вибирай по дизайну. В цій ціновій категорії вони всі однакові.
Вибирай по дизайну. В цій ціновій категорії вони всі однакові.