мабуть, є сенс пошукати огляд моделі 240 гц серед казахстанських блогерів, бо наші отримували на огляд лише 360 гц, яка офіційно представлена в Україні. У офіційній підтримці Самсунг в Україні мене скерували з цим питанням(різні терміни гарантії) в магазин, який продає цю модель, а в самому магазині, на данний момент, це Комфі, дали відповідь, що оскільки це різні моделі, тому і гарантії різні. Геніально чи не так?! Насправді, відповідь для мене стала очевидною, товар що офіційно не представлений в країні має менший термін гаратнії.
Але в мене було ще додаткове питання, на яке я також не отримав поки що відповіді, а саме розшифровку коду товару, тобто що я маю на увазі - яке значення мають останні 2 літери в коді товару наприклад, модель монітору 32 дюйми LS32DG800SIXUA та моделі 27 дюймів: LS27DG612SIXCI, LS27DG600SIXCI. На перший погляд, начебто зрозуміло, що значить UA і по факту дана модель офіціно представлена в Україні, але чому ж тоді модель LS27DG600SIXCI має інше закінчення і також офіційно представлена.
АЛЕ
чого ж тоді модель LS27DG612SIXCI, маючи таке ж саме закінчення офіційно не представлена і має гарантію на 1 рік менше!!!
Шкода, що переписка з офіційною підтримкою Самсунг не зберіглась, але відповідь була також не менш геніальною як відповідь підтримки Комфі, а саме - цитата: "логіка кодування товарів зараз не така, яка була раніше, тому зачекайте на більш розгорнуту відповідь 1-2 робочих дні."
Доки писав цей коментар, то вже отримав і відповідь:
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:Отримали відповідь, по Вашому запиту.
Останні літери відповідають за регіон, куди постачається монітор.
UA - Україна
CI - окрім України така модель може постачатись і в інші країни.
Lekrs
а в що таке ви граєте, що можливі розриви і яка у вас конфа пк, якщо не секрет?