Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Евгений King
Member

Повідомлення

ASTON: 13.11.2024 20:49
voyt9: 13.11.2024 20:16 Багато його хвалять, беріть і нам напишете теж) якщо не смущають недоліки va
Та ну шо там такого в тому VA прям страшного у порівнянні із IPS
Це ж не OLED, який за косарь баксів і вигоряє як 30-річний TV Pioneer
VA виїдають очі нереалістично насиченим червоним, гостінг, засвіти, помираючі пікселі. Плюс повальна більшість VA вигнуті.
Нормальний IPS завжди буде краще, набагато краще.
Свегер
Member

Повідомлення

ASTON
ASTON: 13.11.2024 13:59 AOC Q27G3XMN

А по такому монітору є що сказати гарного/поганого?
Якщо потрібен монітор на VA матриці, ось такий, за свої гроші, хороший варіант, гадаю, можете розглянути:
https://ek.ua/ua/MSI-MAG-27CQ6F.htm Матриця CSOT SG2701G04-1, контраст 5000:1, відгук від 4м/с.
AOC Q27G3XMN - в двічі дорожче за MSI. А переплата за MiniLED 336 зон, чи варте воно того!?
ASTON
Member

Повідомлення

Свегер
Дякую за пораду.
Але ж тут MSI MAG тік шо обпльовували з усіх боків. Правда іншу модель.
Чи це саме косяки моделі а не вендора?
Melofon
Member

Повідомлення

heidfeld: 11.11.2024 09:31
Melofon: 10.11.2024 22:04 Поэтому я до сих пор не понимаю почему ты за них так топишь если это давно уже не та "японская" продукция как была раньше.
та потому что отличные моники за свои деньги. хоть сборка и китайская, но япошки в свои изделия хоть комплектуху ставят качественную, например в бп или японские или в крайнем случае тайваньские кондеры, в то время как их конкуренты ставят всякую ноунеймщину, типа и так сойдет. качественная настройка с завода, качественные материалы. и зачем мне покупать всякую чистую китайщину типа хлаоми и подобный мусор, если я могу купить японский бренд? Как я в своем старом монике iiyama разобрал внешний бп, так там стояли японские кондеры Rubycon, кто еще в свои моники такой жир ставит? поэтому покупал, покупаю и буду покупать японские бренды. и советовать тоже их буду.
:facepalm: А Откуда тебе знать какие там сейчас кондеры ставят? ты разбирал современные мониторы этого брэнда? То что ты разобрал древний бп от монитора сейчас ни о чем не говорит :lol:
denizen
Junior

Повідомлення

ASTON: 13.11.2024 20:49
voyt9: 13.11.2024 20:16 Багато його хвалять, беріть і нам напишете теж) якщо не смущають недоліки va
Та ну шо там такого в тому VA прям страшного у порівнянні із IPS
Це ж не OLED, який за косарь баксів і вигоряє як 30-річний TV Pioneer
це ви десь начитались про OLED, чи свій досвід?
Борщ
Member

Повідомлення

denizen: 14.11.2024 17:07це ви десь начитались про OLED, чи свій досвід?
Немає сенсу спорити, адептів секти вигоряння ОЛЕД-у не переконати.
Свегер
Member

Повідомлення

ASTON

Як я знаю, у MSI із заводу, не дуже правильне калібрування кольорів. В залежності від моделі, якийсь відтінок кольору, може бути перенасичений, але це можна виправити в налаштуваннях...
Щодо самого MSI, то це досить надійний, якісний бренд, але, як і у всіх, виробників, можуть бути різні нюанси в залежності від моделі.
odessitmws
Member

Повідомлення

Борщ: 14.11.2024 17:20вигоряння ОЛЕД
Ну если фигачить на постоянку 100% яркости поставленого против солнца то выгорит даже обычный олед, а qd oled так ушатать вообще изи...
А если в мозгах что то имеется то и фуляркость внезапно не нужна. Вот и выходит что кто то юзает и радуется, а у алехандро выгорает
Відповісти