Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Юра Ray
Junior

Повідомлення

Всім привіт! Дайте пораду який монітор краще купити (в районі 9-10 т. ). Не можу зробити вибір брати для Full HD чи придбати з запасом Quad HD ( але розумію що мій конфіг не потяне Quad HD) Що порадите? Мій ПК: Intel Core i5 11400f/ NVIDA RTX 3050/ 16GB Crucial Ballistix/ Kingston SSDNow A400 480GB/ БЖ 750 W/
.
Dremjke
Member

Повідомлення

Тяжко этой карте будет в играх с qhd монитором. Разве что планируется апгрейд видеокарты на перспективу.
mrg
Member

Повідомлення

Юра Ray: 08.02.2024 15:49 Всім привіт! Дайте пораду який монітор краще купити (в районі 9-10 т. ). Не можу зробити вибір брати для Full HD чи придбати з запасом Quad HD ( але розумію що мій конфіг не потяне Quad HD) Що порадите? Мій ПК: Intel Core i5 11400f/ NVIDA RTX 3050/ 16GB Crucial Ballistix/ Kingston SSDNow A400 480GB/ БЖ 750 W/
.
якщо я на і5-2500к+radeon 7950 (а згодом змінив на rx580) комфортно сидів на фхд
то з твоїм конфігом 2к треба брати.
на крайняк з часом ВК заміниш. а моніки живуть довше іншого заліза.
S
Member

Повідомлення

Melofon: 08.02.2024 12:48 Кратно, не кратно мыло будет 100%, а кратно ещё мыльнее т.к. меньше в 4 раза, гений :lol:
Не пиши глупостей, хорошо?
Filabatya
Member

Повідомлення

Юра Ray
задьте про фулл хд :D мінімум 27ку
kreuzritterrr
Junior

Повідомлення

Привіт усім. Допоможіть вибрати IPS монітор 27” QHD до 12500 грн. Буду брати у комфі. Вчора взяв iiyama GB2770QSU-B5, перші декілька годин все було гаразд, але потім виплило декілька проблем, після яких було вирішено робити обмін на інший монітор (зʼявилося декілька залиплих пікселів, фантомне зображення та до купи ще й неприємний засвіт побачив :-/ ).
Що зараз з непоганих моніторів є в такий прайс?
Евгений King
Member

Повідомлення

kreuzritterrr: 09.02.2024 03:01 Привіт усім. Допоможіть вибрати IPS монітор 27” QHD до 12500 грн. Буду брати у комфі. Вчора взяв iiyama GB2770QSU-B5, перші декілька годин все було гаразд, але потім виплило декілька проблем, після яких було вирішено робити обмін на інший монітор (зʼявилося декілька залиплих пікселів, фантомне зображення та до купи ще й неприємний засвіт побачив :-/ ).
Погляньте на:
Acer Nitro XV272UV3BMIIPRX (UM.HX2EE.307)
Було у мене пара 270 та дивився на 272 у товариша, щоправда попердерніх версій, дуже пристойні апарати
А більше то в цей бюджет нічого і не бачу в комфі )

Відправлено через 3 хвилини 55 секунд:
Юра Ray: 08.02.2024 15:49 Всім привіт! Дайте пораду який монітор краще купити (в районі 9-10 т. ). Не можу зробити вибір брати для Full HD чи придбати з запасом Quad HD ( але розумію що мій конфіг не потяне Quad HD) Що порадите? Мій ПК: Intel Core i5 11400f/ NVIDA RTX 3050/ 16GB Crucial Ballistix/ Kingston SSDNow A400 480GB/ БЖ 750 W/
.
Ви не зазначили бажану діагональ та частоту, відповідно і не зрозуміло що ви очікуєте аби вам порадили
Також не зрозуміло на якій матриці ви шукаєте монітор, гнутий/не гнутий і т.п.
Загалом якщо апгрейд відеркарти через якийсь час питяння не дуже болюче - краще брати 27 2к 144+Гц, погляньте на ту ж модельку Acer вище, це відносний бюджетник, але з нормальними ТТХ
snapdragon999
Member

Повідомлення

kreuzritterrr: 09.02.2024 03:01 Привіт усім. Допоможіть вибрати IPS монітор 27” QHD до 12500 грн. Буду брати у комфі. Вчора взяв iiyama GB2770QSU-B5, перші декілька годин все було гаразд, але потім виплило декілька проблем, після яких було вирішено робити обмін на інший монітор (зʼявилося декілька залиплих пікселів, фантомне зображення та до купи ще й неприємний засвіт побачив :-/ ).
Хорошо что не купил ту яму, а взял msi :laugh: , но 2к мне кажется больше для игроманов, не так легко привыкнуть после фулки. Для работы надо постоянно с масштабированием гимороится, видео тоже только качественный контент смотреть от 2к иначе мыло.На fhd все это проще было.

Отправлено спустя 6 минут 50 секунд:
.
лучше возьми 25 дюймов фулл хд 165гц, я вот 2к поюзал, не очень зашло.Бесполезная какая то хрень, либо фулл хд хороший либо 4к уже смотреть.
0kie
Member

Повідомлення

snapdragon999
Не нужно раздавать вредные советы только из-за того, что ты не смог привыкнуть к 27" 1440р без масштабирования. И какую диагональ предложишь для 4к? :laugh: Там точно привыкнешь и масштабирование не пригодится или абы ляпнуть в теме? Не неси на форум свои фобии и не навязывай людям неверное представление о 1440р на правильной 27" диагонали.
zmax
Member

Повідомлення

kreuzritterrr: 09.02.2024 03:01 Допоможіть вибрати IPS монітор 27” QHD до 12500 грн.
такий може?
snapdragon999
Member

Повідомлення

0kie: 09.02.2024 07:35 snapdragon999
Не нужно раздавать вредные советы только из-за того, что ты не смог привыкнуть к 27" 1440р без масштабирования. И какую диагональ предложишь для 4к? :laugh: Там точно привыкнешь и масштабирование не пригодится или абы ляпнуть в теме? Не неси на форум свои фобии и не навязывай людям неверное представление о 1440р на правильной 27" диагонали.
много указаний даешь не кажется :laugh: Я свое видение высказываю ,а что покупать каждый сам решает

Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
zmax: 09.02.2024 07:40
kreuzritterrr: 09.02.2024 03:01 Допоможіть вибрати IPS монітор 27” QHD до 12500 грн.
такий може?
по качеству картинки из отзывов хуже чем мой :laugh:
Filabatya
Member

Повідомлення

Це ж наскільки треба в сосну забігти щоб в 2024 році купити фулл хд монік, якщо ти не кіберкотлета)
Dima+
Member

Повідомлення

Filabatya: 09.02.2024 08:53 Це ж наскільки треба в сосну забігти щоб в 2024 році купити фулл хд монік, якщо ти не кіберкотлета)
у меня тоже 1080п под 7800хт, для шутеров мне намного комфортней играть на 25 дюймах чем на 27 1440, но есть игры, где 1440 прям намного лучше чем 1080п, но я такие редко играю.
snapdragon999
Member

Повідомлення

Filabatya: 09.02.2024 08:53 Це ж наскільки треба в сосну забігти щоб в 2024 році купити фулл хд монік, якщо ти не кіберкотлета)
так на 25 дюймах фулка не хуже смотриться чем 2к ,многие берут с нормальной герцовкой ,единственное выбрать нормальный моник сложно типа честных 8 бит .Или у всех топ железо думаешь .
Donate
Member

Повідомлення

В мене 2 таких поруч стоять. Пробував 27 фулл хд, там просто мило и зерно, ось на 24 дуже ОК.
Зображення

А ось з якicтю калiбровки матриць прям бiда, кольори що на лижi що на самсi скажемо так не iдеальнi. А з чорним бiда взагалi...
Можливо якщо калiбратор купити будуть iншi справи але я зажав бабло :laugh:
mrg
Member

Повідомлення

Donate: 09.02.2024 15:27
В мене 2 таких поруч стоять. Пробував 27 фулл хд, там просто мило и зерно, ось на 24 дуже ОК.
Зображення

А ось з якicтю калiбровки матриць прям бiда, кольори що на лижi що на самсi скажемо так не iдеальнi. А з чорним бiда взагалi...
Можливо якщо калiбратор купити будуть iншi справи але я зажав бабло :laugh:
а навіщо відразу купляти? якщо воно треба раз на 5 років.
наче девайс в аренду можна знайти. або взагалі послугу по калібруванню купити.
Melofon
Member

Повідомлення

S: 08.02.2024 19:03
Melofon: 08.02.2024 12:48 Кратно, не кратно мыло будет 100%, а кратно ещё мыльнее т.к. меньше в 4 раза, гений :lol:
Не пиши глупостей, хорошо?
Глупости пишешь ты, а я их только озвучил чтобы было понятней, ты же пишешь что кратное уменьшение разрешения не даёт мыла, кратно это в 4 раза нужно уменьшить чтобы на один виртуальный было 4 реальных пикселя, расскажи каким образом ты не видишь мыла в таком случае? зрение плохое? очки снимаешь? такого бреда понаписывают и с умным видом доказывают что это правда, уникал-пустозвон.
odessitmws
Member

Повідомлення

Melofon: 09.02.2024 17:05и с умным видом доказывают что это правда
человек писал о мыле от кривой интерполяции разрешения, то что меньшее разрешение более мыльное то и так понятно... ты хоть вчитывайся в суть написаного что бы потом не клоунадить
S
Member

Повідомлення

Melofon: 09.02.2024 17:05 Глупости пишешь ты, а я их только озвучил чтобы было понятней, ты же пишешь что кратное уменьшение разрешения не даёт мыла, кратно это в 4 раза нужно уменьшить чтобы на один виртуальный было 4 реальных пикселя, расскажи каким образом ты не видишь мыла в таком случае? зрение плохое? очки снимаешь? такого бреда понаписывают и с умным видом доказывают что это правда, уникал-пустозвон.
Если ты инвалид по зрению то я тебе ничем помочь не могу. У тебя постоянно фантазии то сроку службы БП теперь по мониторам. Какой еще бред выдумаешь? И Кратно это не только в 4 а и в 2 раза или тебя носом в словарь ткнуть?
shwolf1989
Junior

Повідомлення

Добрый день. Приглянулся монитор ViewSonic VX2780J-2K. В интернете мало информации по нему, есть ли что-то лучше за эту цену?
Відповісти