Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
це залежить від кожного екземпляра, на ва він також можливий. тому уважно потрібно оглядати при отриманні
в г7 курва 1000р, ви маєте розуміти що таке спочатку потрібно подивитись вживу
і саме головне лижа 12к, а г7 17к, не маю уявлення навіть як тут можна вибирати :)
TRDAE86
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.07.2022 13:11 TRDAE86
в г7 курва 1000р, ви маєте розуміти що таке спочатку потрібно подивитись вживу
і саме головне лижа 12к, а г7 17к, не маю уявлення навіть як тут можна вибирати :)
да у меня ровных их и не было )
по повду цены -лыжа от 13к, но тем не менее разница, таки да, приличная :shuffle:
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
ну тоді самі вирішуйте, ніяких переваг г7 не дає за ці кошти
TRDAE86
Member

Повідомлення

Paradox1306
я извиняюсь, подскажите может что рассмотреть в 32 диагонали до 17к ?
Это так для понимания картины )

Отправлено спустя 2 минуты 58 секунд:
Paradox1306: 24.07.2022 13:48 TRDAE86
ну тоді самі вирішуйте, ніяких переваг г7 не дає за ці кошти
... 240 Гц, та максимальна яскравість: 600 кд/м2
це не переваги ?
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
а де ви в 2к побачите 240гц, тепер вже вк можуть видати 240гц в 2к в ааа іграх? а якщо б могли то є в цьому сенс?
дуже цікаво що ви з максимальною яскравістю будете робити
для розуміння в мому 274 я яскравість на 0 тримаю завжди, коли прямо сонце на монітор падає то до 5-10 можу підняти
TRDAE86
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.07.2022 15:19 TRDAE86
а де ви в 2к побачите 240гц, тепер вже вк можуть видати 240гц в 2к в ааа іграх? а якщо б могли то є в цьому сенс?
дуже цікаво що ви з максимальною яскравістю будете робити
для розуміння в мому 274 я яскравість на 0 тримаю завжди, коли прямо сонце на монітор падає то до 5-10 можу підняти
ну сейчас не побачу, может со временем )
а яскрависть, я так понимаю, лишней не будет.
Прошлый монитор был 300 кд (va), так как-то тускловато все было, я думал что такой запас только на пользу будет. Не так ?

я просто пытаюсь понять, и вам спасибо что разъясняете :beer:
Муки выбора они такие )
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
я би більше уваги звертав на мінімальну яскравість.
в нормальних сучасних моніторах ви не зіштовхнетесь з тим що тьмяно та і для ва і іпс різні вимоги явно
odessitmws
Member

Повідомлення

главный плюс г7 что это дает нечто похожее на олед (при плохом освещении черный не топ конечно, но при освещении уже дает то качество когда нету рвотного рефлекса на блеклость черного в ипс)
TRDAE86
Member

Повідомлення

odessitmws: 24.07.2022 15:49 главный плюс г7 что это дает нечто похожее на олед (при плохом освещении черный не топ конечно, но при освещении уже дает то качество когда нету рвотного рефлекса на блеклость черного в ипс)
так уж и рвотный ? :-/
я так на ips никогда не перейду ))
Paradox1306
Member

Повідомлення

odessitmws
не дає він щось схоже на олед, не потрібно зрівнювати фізичне відключення пікселів цим.
та і про твоє розуміння що таке іпс я вже писав, не вводь людину в оману
odessitmws
Member

Повідомлення

TRDAE86: 24.07.2022 15:59я так на ips никогда не перейду ))
если у вас с окна лупит солнце в ипс то черный там тож нормальный разумеется (но в таких условиях ипс сравнится с оледом легко) но из за такого освещения не выйдет яркой сочной амоледной картинки
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
він купив самий дешевий ва 4к монік і тепер бігає накидує, тут вже були дискусії за г7 і іпски, фактично г7 потрібен тільки якщо ігри ваше все і більше нічого не цікавить, для більш стандартного користування підходить іпс
на рахунок чорного в мен не виникає ніяких проблем розрізнити сірий, чорний і їх відтінки, якби там дійсно були проблеми з чорних люди би той іпс не пихали всюди

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
TRDAE86
насправд найкращий варіант сходити та самому подивитись на ці монітори, правда для цього потрібно жити у великому місті + навіть уявлення не маю як там з вітринами зараз
TRDAE86
Member

Повідомлення

Paradox1306: 24.07.2022 16:05 TRDAE86
насправд найкращий варіант сходити та самому подивитись на ці монітори, правда для цього потрібно жити у великому місті + навіть уявлення не маю як там з вітринами зараз
Так в Одессе мы, мисто зовсим не маленьке )
Но нет их, чтоб глянуть в живую, это было бы идеальным вариантом конечно )
Вот меня, реально, смущает этот пресловутый глоу эффект, и типа отсутствие черного.
Но, я так понимаю, что если так копаться, то хрен определишься :rotate: :)

Отправлено спустя 3 минуты 19 секунд:
Paradox1306: 24.07.2022 16:05 TRDAE86
фактично г7 потрібен тільки якщо ігри ваше все і більше нічого не цікавить, для більш стандартного користування підходить іпс
А вот мне, как раз, для игрулек )
Но после разговора с вами, все меньше хочется тратить лишнее на не значни переваги )
,,,давеча вообще смотрел на Xiaomi, или хуавэй 34 дюйма, но отлегло как-то )
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
відсутність чорного це казки взявших ва, глоу це взагалі відношення має до конкретних екземплярів, тут тілкьи дивитись при отриманні і ва матриця на г7 теж може це мати
ну якщо для ігрульок то бери г7, тут в осн питання чи настільки сильно гнутий тобі зайде...там 27" виглядає дико шакально як на мене
Spiryt
Member

Повідомлення

TRDAE86: 24.07.2022 16:22 А вот мне, как раз, для игрулек )
Но после разговора с вами, все меньше хочется тратить лишнее на не значни переваги )
,,,давеча вообще смотрел на Xiaomi, или хуавэй 34 дюйма, но отлегло как-то )
G7 если брать, то только 32, а то 27 дюймов из-за "гнутости" выглядят убого. Ну и надо учитывать подставку G7, которая занимает много меcта на столе, или докупать отдельно крепление Vesa
TRDAE86
Member

Повідомлення

Spiryt: 25.07.2022 11:16 G7 если брать, то только 32, а то 27 дюймов из-за "гнутости" выглядят убого. Ну и надо учитывать подставку G7, которая занимает много меcта на столе, или докупать отдельно крепление Vesa
32 вообще выпадает из бюджета :rolleyes:
Как-то был у меня 24 гнутый самсунг :) , никакого дискомфорта не было, хотя г7, я так понимаю, гнут поболее.
Но я уже склоняюсь к LG 850, за который говорили выше
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
не рекомендую тупити, бо 13к це старий курс фактично
TRDAE86
Member

Повідомлення

Paradox1306: 25.07.2022 12:33 TRDAE86
не рекомендую тупити, бо 13к це старий курс фактично
Узнал, у всех под заказ, в наличии нет )
Думаю и цену озвучат иную.
Остается г7, пока цену не подняли еще больше
Paradox1306
Member

Повідомлення

TRDAE86
так, або ще мсі, тут дивлячись що ви хочете
Відповісти