Останні статті і огляди
Новини
Выбор монитора
-
Paradox1306
Member
Vpupkin
мінілед це фактично той же іпс і який сенс за нього платити, олед це вже дійсно крок вперед і тут є сенс вже платити, якщо хочеш найкраще.
фактично прямо ось зараз сенс брати є іпс і не вийожуватись, ціни хоч і піднялись але не смертельно ну або чекати років 3 поки олед за бетатестять плюс він стане дешевше
мінілед це фактично той же іпс і який сенс за нього платити, олед це вже дійсно крок вперед і тут є сенс вже платити, якщо хочеш найкраще.
фактично прямо ось зараз сенс брати є іпс і не вийожуватись, ціни хоч і піднялись але не смертельно ну або чекати років 3 поки олед за бетатестять плюс він стане дешевше
-
Vpupkin
Member
Paradox1306
Значит брать нечего, сидеть на том что есть.
Значит брать нечего, сидеть на том что есть.
-
Paradox1306
Member
Vpupkin
а що в тебе за монітор?
а що в тебе за монітор?
-
Vpupkin
Member
Paradox1306
Fi27q-x
Fi27q-x
-
Paradox1306
Member
так, абсолютно можна забути про перевірку що там на ринку на наступні 3 рокиVpupkin: ↑ 06.07.2022 10:51Fi27q-x
-
Vpupkin
Member
Paradox1306
Хочу лучше, но нету.
Хочу лучше, но нету.
-
Paradox1306
Member
Vpupkin
AW3423DW
AW3423DW
-
Vpupkin
Member
Paradox1306
Его не купить и там не все так радужно.
Его не купить и там не все так радужно.
-
Paradox1306
Member
Vpupkin
так, його не купити, але він просто краще фактично у всьому, тільки їх ргб лайаут кривоватий
так, його не купити, але він просто краще фактично у всьому, тільки їх ргб лайаут кривоватий
-
Vpupkin
Member
Paradox1306
Включил свет и черный стал мутным как на ипсе и лаг конский.
Включил свет и черный стал мутным как на ипсе и лаг конский.
-
Paradox1306
Member
Vpupkin
там вирубаються пікселі які не вкл, тому не стане він мутним як на іпс, за лаг це звідки інфа?
там вирубаються пікселі які не вкл, тому не стане він мутним як на іпс, за лаг це звідки інфа?
-
Vpupkin
Member
Paradox1306
Матрица засвечивается снаружи, если просто включить лампочку в комнате прощай черный.
С обзоров.
Матрица засвечивается снаружи, если просто включить лампочку в комнате прощай черный.
С обзоров.
-
odessitmws
Member
давайте не мешать все в кучу, на всех мониторах есть отраженный светVpupkin: ↑ 06.07.2022 11:20Матрица засвечивается снаружи, если просто включить лампочку в комнате прощай черный.
С обзоров.
это вопрос к организации света и подбору его яркости, и не мешает ему быть лучшим игровым монитором
-
Vpupkin
Member
odessitmws
Qoled серии при внешнем свете, это чисто его болячка и отражение тут не причем.
Там черный черный только в темноте.
Qoled серии при внешнем свете, это чисто его болячка и отражение тут не причем.
Там черный черный только в темноте.
-
mult
Member
Коли вже олед монітори будуть в продажі по більш менш розумній ціні хто в курсі?
Хочу спробувати олед
Всі ці ips вже всі монітори для ігр плюс мінус однакові по швидкості, таке відчутя що з цієї технології вже все що можна було вижали.
У самсунг повинно вийти щось цікаве під назвою Одісей G8, але ж знову гнуте в бублик, що мені не дуже подобається.
Чи може купити LG С2 чи С1, бо з моніторами щось біда прям.
Хочу спробувати олед
Всі ці ips вже всі монітори для ігр плюс мінус однакові по швидкості, таке відчутя що з цієї технології вже все що можна було вижали.
У самсунг повинно вийти щось цікаве під назвою Одісей G8, але ж знову гнуте в бублик, що мені не дуже подобається.
Чи може купити LG С2 чи С1, бо з моніторами щось біда прям.
-
Paradox1306
Member
mult
дивлячись що для тебе "розумна ціна"
дивлячись що для тебе "розумна ціна"
-
mult
Member
Paradox1306
Ну 42 дюймовий телевізор С2 коштує в районі 50 тисяч гривень, це мінімальна ціна на хотлайні, це дофіга звісно, але в принципі купити можу, С1 дешевше.
Якщо воно того варто то відвалити 50 тисяч можна.
От більше це вже дорого.
Ну 42 дюймовий телевізор С2 коштує в районі 50 тисяч гривень, це мінімальна ціна на хотлайні, це дофіга звісно, але в принципі купити можу, С1 дешевше.
Якщо воно того варто то відвалити 50 тисяч можна.
От більше це вже дорого.
-
Paradox1306
Member
mult
ну можна подивитись за тим делом що я кидав вище, якщо річ про монітори, там 34" і ціна в 1300$, правда якщо тобі його хтось привезе
ну можна подивитись за тим делом що я кидав вище, якщо річ про монітори, там 34" і ціна в 1300$, правда якщо тобі його хтось привезе
-
BattleCru
Member
Підкажіть монітор 27 дюймів в пару до https://hard.rozetka.com.ua/lg_24mp400_b/p313675246/ (підключений по HDMI) і відіка https://hard.rozetka.com.ua/gigabyte_gv ... p80654307/ . Бюджет 5-7к
-
2PacShakur
Junior
Вітаю. Підкажіть монік 75гц, fhd (в основному ігри, YouTub) в діапазоні 5-6к грн.