Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
YAYA
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.03.2025 22:18
йому ціну у тисяч 8. а так якщо подобається то чому б ні. наступний крок це вже 13000+ (більша герцовка та яскравість)
Я б і сам не проти за 8 тисяч :laugh: Але реальність така, що знайти все бажане по інтерфейсу в 1, включно з динаміками та ще й світлого кольору з класним дизайном (ІМХО), включно з мінімальною товщиною порівняно з іншими - то вже якось і ціна ніби ок.
Герцовка 100 за голови. В ігри майже не граю, а якщо колись щось і підключу, то навряд то буде більше 60 Гц) Яскравіть 350 ніт - то ніби дуже навіть гарна яскравіть. Та й крок в 3500 грн наступний - суттєвий, але й там є у тих варіантах багато змішаних відгуків.

Поки цей варіант по запиту найбільше подобається. Модель свіжа - з листопада 2024, але всеодно бентежить що фактично жодного відгука на найбільших маркетплейсах, і це трохи дивно.
walkman3000
Member

Повідомлення

YAYA: 21.03.2025 22:34
walkman3000: 21.03.2025 22:18
йому ціну у тисяч 8. а так якщо подобається то чому б ні. наступний крок це вже 13000+ (більша герцовка та яскравість)
Я б і сам не проти за 8 тисяч :laugh: Але реальність така, що знайти все бажане по інтерфейсу в 1, включно з динаміками та ще й світлого кольору з класним дизайном (ІМХО), включно з мінімальною товщиною порівняно з іншими - то вже якось і ціна ніби ок.
Герцовка 100 за голови. В ігри майже не граю, а якщо колись щось і підключу, то навряд то буде більше 60 Гц) Яскравіть 350 ніт - то ніби дуже навіть гарна яскравіть. Та й крок в 3500 грн наступний - суттєвий, але й там є у тих варіантах багато змішаних відгуків.

Поки цей варіант по запиту найбільше подобається. Модель свіжа - з листопада 2024, але всеодно бентежить що фактично жодного відгука на найбільших маркетплейсах, і це трохи дивно.
Ну динаміки я б в плюси не додавав, це можна аудіоінсульт заробити якщо їх використовувати, це стосується також і ноутів. Power delivery це таке собі, сьогодні макбук ейр, завтра макпро/макстудио на м3max і цим тільки телефон заряджати. Якщо мон чіпляє то треба брати, а цей ще й білий
YAYA
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.03.2025 22:57 Ну динаміки я б в плюси не додавав, це можна аудіоінсульт заробити якщо їх використовувати, це стосується також і ноутів. Power delivery це таке собі, сьогодні макбук ейр, завтра макпро/макстудио на м3max і цим тільки телефон заряджати. Якщо мон чіпляє то треба брати, а цей ще й білий
Так як маю ще особистий Леново з type-c та Samsung S серії:
PD - класна штука - мінімум дротів, точніше 1 дріт на столі від ноута і одна сила від моніка в розетку, бо він має вбудований блок живлення і я можу все передати одним шнурком та ще й заряджати - це ТОП, і МАК дружини, і я, коли вечором підкину свій ноут і телефон попутно поки включив який контент на ютубчику.
Динаміки хочу бо: на ноуті Леново слабковатий звук, треба більше гучності і я не хочу морочитися зовнішніми колонками з дротами чи кожен раз включати блютуз - це перше і друге - при підключенні телефону - зрозуміло теж що це перевага для перегляду контенту.

І так... біленький -ван лов для світлого простору.

Вже замовив :super: :beer:
walkman3000
Member

Повідомлення

YAYA: 21.03.2025 23:05
walkman3000: 21.03.2025 22:57 Ну динаміки я б в плюси не додавав, це можна аудіоінсульт заробити якщо їх використовувати, це стосується також і ноутів. Power delivery це таке собі, сьогодні макбук ейр, завтра макпро/макстудио на м3max і цим тільки телефон заряджати. Якщо мон чіпляє то треба брати, а цей ще й білий
Так як маю ще особистий Леново з type-c та Samsung S серії:
PD - класна штука - мінімум дротів, точніше 1 дріт на столі від ноута і одна сила від моніка в розетку, бо він має вбудований блок живлення і я можу все передати одним шнурком та ще й заряджати - це ТОП, і МАК дружини, і я, коли вечором підкину свій ноут і телефон попутно поки включив який контент на ютубчику.
Динаміки хочу бо: на ноуті Леново слабковатий звук, треба більше гучності і я не хочу морочитися зовнішніми колонками з дротами чи кожен раз включати блютуз - це перше і друге - при підключенні телефону - зрозуміло теж що це перевага для перегляду контенту.

І так... біленький -ван лов для світлого простору.

Вже замовив :super: :beer:
PD штука класна але дивлячись на ринок нікому не потрібна. Якщо фільтрувати вибір то таке враження що з 2018р нічого не змінилось. Маю PD 65W на моні, так само підбирав щоб все одним шнуром під мак, мінімалізм та повний дзен на столі. Ну і шо, змінився проєкт і привіт нове обладнання. Треба тоді було брати цю калічну лижу 850ту, хоч 144hz було б)) Нормальна окрема зарядка, органайзери для кабелів та пара самих дешевих едіфаєрів вирішують всі проблеми. Динаміки на моні/ноуті це табу (Адептус Механікус)
З вдалою покупкою
YAYA
Member

Повідомлення

walkman3000: 22.03.2025 10:05 З вдалою покупкою
Приїхав мій монік. Є якісь рекомендації з перевірки на биті пікселі окрім огляду своїм зором переключаючи різного кольору картинки? Ніби є якісь програми що самі перевіряють, бо провтикати який піксель на такому полотні з переключенням різних кольорів - легко.
Ну і те ж саме по засвітам - я так розумію треба включати чорний колір і на максимум монітор та дивитися. Може є ще якісь рекомендації?
walkman3000
Member

Повідомлення

YAYA: 25.03.2025 14:47 Є якісь рекомендації з перевірки на биті пікселі окрім огляду своїм зором переключаючи різного кольору картинки? Ніби є якісь програми що самі перевіряють, бо провтикати який піксель на такому полотні з переключенням різних кольорів - легко.
та шо там перевіряти тих 27'' дочекайтесь вечора, так буде легше. Стосовно програм що самі перевіряють, краще оком.
https://www.eizo.be/monitor-test/
YAYA
Member

Повідомлення

walkman3000: 25.03.2025 15:55 та шо там перевіряти тих 27'' дочекайтесь вечора, так буде легше. Стосовно програм що самі перевіряють, краще оком.
https://www.eizo.be/monitor-test/
Дякую. :beer:
Дуже дякую. Качнув. Все перевірив наскільки міг: битих пікселів не побачив, засвіти зовсім мінімальні є, але тільки на чорному і в темноті і то невеликі, під кутом по бокам. Норма для IPS.

Забрав я монік. Все дуже подобається: все підключається і працює фантастично на всіх пристроях. І виглядає шиакрно. Пишу зараз з нього.

Але є кілька але: 1. Не підключається через type-c звук. Можливо комплектний шнурок не вміє. Вже їде новий. 2. Не можу відключити power delivery (так так, той самий :laugh: ) примусово. В моніка налаштування є такі. Все повідключав, воно й далі собака заряджає. Мені таке не подобається)) Драйвера на монік оновив. Написав в сапорт леново, подивимося що відпишуть.

Дякую, усім за допомогу.
YAYA
Member

Повідомлення

Upd.
Звук пофіксив
- Мак роздуплився як отримав інтерент. Може підтягнув дрова.
- Леново-лептоп: тут я поборовся, бо з моменту покупки не працював звук через HDMI, ну і тепер type-c. Раніше оновлював різні дрова, і що тільки не робив. В цей раз зупинив Hyper-V (побачив таке рішення в неті), видалив всі звукові пристрої, перезавантажив лептоп і о чудо все полетіло як треба.
- Самсунг. DEX - ван лов. Ціква штука, навіть робочі додатки абсолютно нормально відкриваються і адаптовані до екрану. Можливість дивтися ютуб, фільми з телефону без необхідності тягнути лептоп - топчик.

З мінусів залишилося тільки те що представник Леново сказав що повністю PD відключити не можна (хоча така функція є), і що це не баг, а фіча.

27' великий екран для роботи. Працюємо десь на 70-80 % площі. Зате класний для медіа.

І колонки тут реально бімба, 2×3 ват рубають конкретно. Краще ніж очікував. Не треба ті колонки блютуз заряджати чи з проводами носити підключати :super: І звук на диво не плоский, а досить глибокий і об'ємний.

Думки вслух, якщо комусь це потрібно : :laugh:
Відповісти