DP-кабель якісний - де можна купити дійсно якісний?

Мониторы и другие устройства отображения информации
Автор
Повідомлення
alexander-magnus
Member

Повідомлення

Avenger80
Я розумію, що надули))) Більше засмутило те, що не підтримує HDR 10+. У замовленні вказано все, як хотів. А насправді ні. Так, що тепер у пошуку що взяти з кабелів DP-HDMI 4k HDR 10+. Що намагався в пошуку дивитися, практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+. 4k так, а ось hdr ні
l-m
Member

Повідомлення

mult: 31.12.2024 22:47 Але якщо хто не хоче чорних екранів на декілька секунд після виходу з гри
Цей глюк тільки на НВ, на АМД його немає.
mult: 31.12.2024 22:47 У амд відеокарт дисплей порт 2.1 не повноцінний, там по моєму dp40, але я не знаю точно, знаю що урізаний.
Там UHBR 13.5 (54Gbps), максимальна версія це UHBR 20 (80Gbps)
alexander-magnus: 01.01.2025 11:30 Що намагався в пошуку дивитися, практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+. 4k так, а ось hdr ні
Підтримка hdr 10+ це не питання кабелю. Просто купить будь-який нормальний кабель HDMI 2.1.
Avenger80
Member

Повідомлення

alexander-magnus: 01.01.2025 11:30практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+
А это прерогатива устройств на обоих концах или кабеля? Я думаю, что устройств.

l-m
Просто DP-HDMI какие-то странные и ограниченные кабеля (всё скудненько в выборе), это не то что DP-DP, HDMI-HDMI.
Ortyomko
Member

Повідомлення

alexander-magnus: 01.01.2025 11:30 Avenger80
Я розумію, що надули))) Більше засмутило те, що не підтримує HDR 10+. У замовленні вказано все, як хотів. А насправді ні. Так, що тепер у пошуку що взяти з кабелів DP-HDMI 4k HDR 10+. Що намагався в пошуку дивитися, практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+. 4k так, а ось hdr ні
ви у вінді його увімкнули?
VolandInferno
Member

Повідомлення

mult
Dsc був вимкнений 1000%. Він на сучасних оледах по дефолту з меню вимикається і не треба нікуди лізти. В цьому ж вся суть була)
І я не спокунав до придбання неякісного. В мене є hdmi кабель 2.1 за 1400уе. Не в цьому справа. Я про те, що технологічно вони однакові. І сам же, так би мовити, девелопер стандарту пише, що версій не існує, а ви кажете що існує:) сертифікація певна є, по аналогії, як у usb-c.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Беру кабелі на Lucom.com.ua
Там на будь який цінник)
alexander-magnus
Member

Повідомлення

l-m: 01.01.2025 12:16Підтримка hdr 10+ це не питання кабелю.
Процесор підтримує, плата підтримує, всі оновлення варті уваги. Залишається тільки кабель. Мені потрібен DP - HDMI. Просто моя плата не підтримує HDMI 2.1.Ortyomko
Так. Win 11 Pro
Ostin
Member

Повідомлення

Взагалі, щодо стандартів та сертифікацій VolandInferno правий. Кабелі виготовляються однаковим чином, а от сертифікація просто дає гарантію, що кабель може використовуватись під таку пропускну здатність, а відсутність такої сертифікації не дає гарантії. Що не відміняє можливості, що кабель без сертифікату теж працюватиме в потрібному режимі.
Мав досвід з DP кабелем, який був сертифікований для FHD, а спокійно тягнув 4к. І це при довжині чи то 3, чи то 5 метрів.
alexander-magnus
Member

Повідомлення

Цей кабель я знайшов для себе. Я думаю про замовлення
https://ugreen.mk.ua/ua/p2286589685-kab ... KQiAVrVcV8
mult
Member

Повідомлення

Mykolay3ack
А заміть на тому сайті lucom немає дисплей порту 2.1 є максимум 1.4а
Мабуть тому що сертифікований фіг де купиш а всякі фейкові з красивими картинками і великими циферками 2.1 вони не хочуть продавать :)
Сайт непоганий вроді.
alexander-magnus
Можеш ще глянуть кабель на тому lucom, може там щось толкове є.

Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
Ostin
Кабелі виготовляються зовсім не однаково.
Є різні типи і кількість екранування, це вже не однаково.
Є різні матеріали самих жил.
По різному заземлюється це екранування, десь ефективно десь ні.
В сукупності це і є різні стандарти.
Наприклад кабель може ніколи не досягти якоїсь швидкості без якогось слою екранування, бо через це будуть заважать різні наводки і всяка така фігня.
NST1983
Member

Повідомлення

Сьогодні вмикаю комп, а на другому моніторі на пів єкрану полоси, думаю ну всьое, треба везти по гарантії, поміняв кабель на інший все стало ок, але чи на довго?
Такий норм кабель? Cabletime DisplayPort - DisplayPort / ver. 2.1 / 16K / 2 м (CA914241)
Truchmann
Member

Повідомлення

Мабуть треба було узяти від фірми Ugreen з Полщі, але коли я у цій гілці дізнався про Ugreen, то вже був купив ось такий китайський довжиною 3 метра за 16 євро на Amazon.de:
IVANKY 16K DisplayPort Cable 2.1 2 m, Cable Displayport 4K @ 240Hz/165Hz/144Hz, 16K @ 60Hz, 8K @ 120Hz, 2K @ 240Hz, DP Cable 2.1 Compatible with HDR10, FreeSync, G-Sync for Gaming Monitor - Grey:
спойлер
About this item
16K DisplayPort 2.1 cable 2 metres - IVANKY 16K DP cable 2 metres supports high resolutions of 16K (15360*8640)@60Hz, 8K@120Hz, 4K@240Hz, 2K@360Hz and is backward compatible with lower refresh rates. Backwards compatible with DisplayPort 2.0, 1.4, 1.3 and 1.2. This is the only DisplayPort cable you'll need for the next decade. Please note: this is a DP to DP cable and does not work with HDMI/MINI DP ports.
Tailored for gaming enthusiasts - This 16K DP to DP 2.1 cable provides unparalleled bandwidth. Stable and high-speed transmission without signal loss. It supports FreeSync and G-Sync, which are essential for gaming. You can experience the thrill of multi-screen gaming with MTS. Variable Refresh Rate (VRR) and automatic low latency mode (ALLM) bring you a smoother gaming experience, especially in FPS, 3A and MOBA games.
Realistic visual effects - The DisplayPort 2.1 cable also supports 3D, HDR, HBR20, HDCP 2.2, visually lossless DSC1.2a and FEC, which guarantee your immersive viewing experience. HDR delivers realistic visual effects with vivid colors and contrasts. The 32-bit audio, Dolby&eARC, captures enemy steps and breathing sounds.
Robust and interference-free - Our DisplayPort 2.1 cable is made of tinned copper with a diameter of 30AWG and triple shielding, which ensures stable signal transmission, while the cable is more flexible and slimmer than 28AWG tinned copper. The aluminium alloy housing and 24K gold-plated connectors are rust resistant, and the heat dissipation is stable. The double braided nylon layer is ten times more durable than PVC. Snap-free design prevents accidental damage to the device when unplugging
Wide Compatibility - The DP cable 2.1 is highly recommended for gaming setups as it works well with gaming monitors and graphics cards and delivers high quality video and audio signals. Seamlessly connect your DP enabled devices to monitors, including SAMSUNG Odyssey G8 G9 CRG, Alienware, LG, Asus, Acer monitors, HDTV, Fire TV, and more. It is also compatible with popular graphics cards such as NVIDIA RTX 4090/3090/3080, AMD 7900/6900/6800, and supports DP, DP++, DisplayPort++, G-Sync, Free-Sync.
iVANKY s Customer Support - Each cable goes through strict quality controls to ensure optimal functionality. We go beyond just selling cables by providing expert technical support to every customer. If you have any questions or concerns, please feel free to contact us. In addition, customers who register their products on our website benefit from a 54 month extended warranty consisting of 18 months plus an additional 36 months.

Item details
Brand IVANKY
Model Name VBC35
Model Number VBC35-EU
Manufacturer IVANKY
Customer Reviews 4.7 4.7 out of 5 stars 11,348 ratings
4.7 out of 5 stars
Best Sellers Rank 39,484 in Computer & Accessories (See Top 100 in Computer & Accessories)
268 in DisplayPort Cables
ASIN B0CL92ZQWY
User guide
Recommended Uses For Product Gaming
Specification Met UL
Connector Type DisplayPort
Cable Type Display Port
Compatible Devices Monitor, Television
Special Features High Resolution, Variable Refresh Rate, Low Latency, FreeSync, G-Sync, HDR, 3D, Heavy Duty Construction
Connector Gender Male-to-Male
Data Transfer Rate 4E+1 Gigabits Per Second
Number of Pins 20
Frequency 3.6E+2 Hz
Connectivity Technology DisplayPort
Хоч формально не сертифіковано як кабелі від фірми Ugreen, але працює чудово на 4К моніторі при 240 кадрів на секунду.
Відповісти