Avenger80
Я розумію, що надули))) Більше засмутило те, що не підтримує HDR 10+. У замовленні вказано все, як хотів. А насправді ні. Так, що тепер у пошуку що взяти з кабелів DP-HDMI 4k HDR 10+. Що намагався в пошуку дивитися, практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+. 4k так, а ось hdr ні
Останні статті і огляди
Новини
DP-кабель якісний - де можна купити дійсно якісний?
-
alexander-magnus
Member
-
l-m
Member
Цей глюк тільки на НВ, на АМД його немає.mult: ↑ 31.12.2024 22:47 Але якщо хто не хоче чорних екранів на декілька секунд після виходу з гри
Там UHBR 13.5 (54Gbps), максимальна версія це UHBR 20 (80Gbps)mult: ↑ 31.12.2024 22:47 У амд відеокарт дисплей порт 2.1 не повноцінний, там по моєму dp40, але я не знаю точно, знаю що урізаний.
Підтримка hdr 10+ це не питання кабелю. Просто купить будь-який нормальний кабель HDMI 2.1.alexander-magnus: ↑ 01.01.2025 11:30 Що намагався в пошуку дивитися, практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+. 4k так, а ось hdr ні
-
Avenger80
Member
А это прерогатива устройств на обоих концах или кабеля? Я думаю, что устройств.alexander-magnus: ↑ 01.01.2025 11:30практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+
l-m
Просто DP-HDMI какие-то странные и ограниченные кабеля (всё скудненько в выборе), это не то что DP-DP, HDMI-HDMI.
-
Ortyomko
Member
ви у вінді його увімкнули?alexander-magnus: ↑ 01.01.2025 11:30 Avenger80
Я розумію, що надули))) Більше засмутило те, що не підтримує HDR 10+. У замовленні вказано все, як хотів. А насправді ні. Так, що тепер у пошуку що взяти з кабелів DP-HDMI 4k HDR 10+. Що намагався в пошуку дивитися, практично ніхто не вказує підтримку hdr 10+. 4k так, а ось hdr ні
-
VolandInferno
Member
mult
Dsc був вимкнений 1000%. Він на сучасних оледах по дефолту з меню вимикається і не треба нікуди лізти. В цьому ж вся суть була)
І я не спокунав до придбання неякісного. В мене є hdmi кабель 2.1 за 1400уе. Не в цьому справа. Я про те, що технологічно вони однакові. І сам же, так би мовити, девелопер стандарту пише, що версій не існує, а ви кажете що існує:) сертифікація певна є, по аналогії, як у usb-c.
Dsc був вимкнений 1000%. Він на сучасних оледах по дефолту з меню вимикається і не треба нікуди лізти. В цьому ж вся суть була)
І я не спокунав до придбання неякісного. В мене є hdmi кабель 2.1 за 1400уе. Не в цьому справа. Я про те, що технологічно вони однакові. І сам же, так би мовити, девелопер стандарту пише, що версій не існує, а ви кажете що існує:) сертифікація певна є, по аналогії, як у usb-c.
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Беру кабелі на Lucom.com.ua
Там на будь який цінник)
Там на будь який цінник)
-
alexander-magnus
Member
Процесор підтримує, плата підтримує, всі оновлення варті уваги. Залишається тільки кабель. Мені потрібен DP - HDMI. Просто моя плата не підтримує HDMI 2.1.Ortyomkol-m: ↑ 01.01.2025 12:16Підтримка hdr 10+ це не питання кабелю.
Так. Win 11 Pro
-
Ostin
Member
Взагалі, щодо стандартів та сертифікацій VolandInferno правий. Кабелі виготовляються однаковим чином, а от сертифікація просто дає гарантію, що кабель може використовуватись під таку пропускну здатність, а відсутність такої сертифікації не дає гарантії. Що не відміняє можливості, що кабель без сертифікату теж працюватиме в потрібному режимі.
Мав досвід з DP кабелем, який був сертифікований для FHD, а спокійно тягнув 4к. І це при довжині чи то 3, чи то 5 метрів.
Мав досвід з DP кабелем, який був сертифікований для FHD, а спокійно тягнув 4к. І це при довжині чи то 3, чи то 5 метрів.
-
alexander-magnus
Member
Цей кабель я знайшов для себе. Я думаю про замовлення
https://ugreen.mk.ua/ua/p2286589685-kab ... KQiAVrVcV8
https://ugreen.mk.ua/ua/p2286589685-kab ... KQiAVrVcV8
-
mult
Member
Mykolay3ack
А заміть на тому сайті lucom немає дисплей порту 2.1 є максимум 1.4а
Мабуть тому що сертифікований фіг де купиш а всякі фейкові з красивими картинками і великими циферками 2.1 вони не хочуть продавать
Сайт непоганий вроді.
alexander-magnus
Можеш ще глянуть кабель на тому lucom, може там щось толкове є.
Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
Ostin
Кабелі виготовляються зовсім не однаково.
Є різні типи і кількість екранування, це вже не однаково.
Є різні матеріали самих жил.
По різному заземлюється це екранування, десь ефективно десь ні.
В сукупності це і є різні стандарти.
Наприклад кабель може ніколи не досягти якоїсь швидкості без якогось слою екранування, бо через це будуть заважать різні наводки і всяка така фігня.
А заміть на тому сайті lucom немає дисплей порту 2.1 є максимум 1.4а
Мабуть тому що сертифікований фіг де купиш а всякі фейкові з красивими картинками і великими циферками 2.1 вони не хочуть продавать
Сайт непоганий вроді.
alexander-magnus
Можеш ще глянуть кабель на тому lucom, може там щось толкове є.
Відправлено через 4 хвилини 33 секунди:
Ostin
Кабелі виготовляються зовсім не однаково.
Є різні типи і кількість екранування, це вже не однаково.
Є різні матеріали самих жил.
По різному заземлюється це екранування, десь ефективно десь ні.
В сукупності це і є різні стандарти.
Наприклад кабель може ніколи не досягти якоїсь швидкості без якогось слою екранування, бо через це будуть заважать різні наводки і всяка така фігня.
-
NST1983
Member
Сьогодні вмикаю комп, а на другому моніторі на пів єкрану полоси, думаю ну всьое, треба везти по гарантії, поміняв кабель на інший все стало ок, але чи на довго?
Такий норм кабель? Cabletime DisplayPort - DisplayPort / ver. 2.1 / 16K / 2 м (CA914241)
Такий норм кабель? Cabletime DisplayPort - DisplayPort / ver. 2.1 / 16K / 2 м (CA914241)