Останні статті і огляди
Новини
Выбор монитора
-
DmytroP
Junior
Всем привет, стоит выбор между LG 27GP850-B и Legion R27q-30,у Lenovo так и не понял момент когда выключаешь HDR все становится серым и никак не убрать,с HDR все хорошо но нельзя регулировать яркость и т.д.LG в живую не клацал но как я понял там лучше матрица,у кого в пользовании подскажите что взять?Разница в цене около 6к между ними.Думаю стоит ли LG переплаты.
-
Юрий Сергеевич
Junior
хлопцы,а шо скажете насчёт KTC H27T22 (IPS 165Hz 1ms 8bit HDR10) ? зверь в странах СНГ неизвестный,но за пределами и в китае он распространён. и по обзорам на ютюбе тоже вроде как достойная тема.
-
den55den
Member
я вже починаю поглядувати на Dell G2724D (210-BHTK) ну і в сторону LG приглядуюсь.
-
ilcattivo
Junior
Три рази замовляв MSI MAG 274QRF-QD E2 і усі 3 рази попадались екземпляри з застряглими пікселями. Світились яскравим зеленим кольором і були дуже помітними якщо навіть просто дивитись на монітор не вдивляючись в пікселі. Добре що на розетці можна перевірити на відділенні і одразу перезамовити інший якщо не підійшло. Зупинив свій вибір на MSI тому, що є KVM-свіч та USB C DisplayPort Alternate з Power Delivery, він єдиний з таким набором фіч у цьому ціновому сегменті. Зручно використовувати з ПК і з макбуком.
-
Свегер
Member
Юрий Сергеевич
https://www.displayninja.com/ktc-h27t22-review/ можете почитати, як він.
Також він може бути з двома різними матрицями:
https://www.displayspecifications.com/ru/model/055e2eb8
AUO M270DAN08.2 (перша ревізія) - одна з найшвидших із IPS на сьогодні, але якщо без браку буде, то супер варіант. Контрастність 1150:1.
Innolux M270KCJ-Q7E (друга ревізія) - контрастність 1000:1, відгук від 3,3 м/с.
Як вони по якості, не знаю, потрібно шукати відгуки, а так за 8-9 тис./грн. для пограти гадаю норм., якщо звісно без браку.
Є ось такий огляд:Юрий Сергеевич: ↑ 21.11.2024 10:42 хлопцы,а шо скажете насчёт KTC H27T22 (IPS 165Hz 1ms 8bit HDR10) ? зверь в странах СНГ неизвестный,но за пределами и в китае он распространён. и по обзорам на ютюбе тоже вроде как достойная тема.
https://www.displayninja.com/ktc-h27t22-review/ можете почитати, як він.
Також він може бути з двома різними матрицями:
https://www.displayspecifications.com/ru/model/055e2eb8
AUO M270DAN08.2 (перша ревізія) - одна з найшвидших із IPS на сьогодні, але якщо без браку буде, то супер варіант. Контрастність 1150:1.
Innolux M270KCJ-Q7E (друга ревізія) - контрастність 1000:1, відгук від 3,3 м/с.
Як вони по якості, не знаю, потрібно шукати відгуки, а так за 8-9 тис./грн. для пограти гадаю норм., якщо звісно без браку.
-
Юрий Сергеевич
Junior
Свегер
да я читал обзор. просто КТС тоже хитрозадые,они первые партии выпустили на матрице от AUO,а потом как народ начал брать, сменили ревизию на Innolux с битыми пикселями и т.д болячками.у норм матрицы 1 выход хдми,у второй ревизии 2 выхода хдми. по 2 ревизии народ уже плюётся.
да я читал обзор. просто КТС тоже хитрозадые,они первые партии выпустили на матрице от AUO,а потом как народ начал брать, сменили ревизию на Innolux с битыми пикселями и т.д болячками.у норм матрицы 1 выход хдми,у второй ревизии 2 выхода хдми. по 2 ревизии народ уже плюётся.
-
Евгений King
Member
Монітори треба брати виключно там, де або пропонують перевірку на биті пікселі та засвіти, або можна безпроблемно повернути.Юрий Сергеевич: ↑ 21.11.2024 21:19 Свегер
Тягти монітор з польші чи інших країн або Алі чи купувати у сіровозних магазинах, то гра на власних нервах.
Купував собі 3шт Acer, в результаті двічі міняв останній монік, один раз прийшов розбитий, другий з битим пікселем.
Купував самсунг 32, так само прийшось відмовитись і замовляти інший, бо були дохлі пікселі і дикі засвіти
Знайомий так само брав монік і так само міняв (Acer)
Інший товариш перебрав половину асортименту розетки, йому просто не подобалась картинка, плюс попадались биті пікселі, в результаті замовив собі 3шт Dell які одразу і картинкою влаштували і по пікселям було ОК.
Монітори лотерея
Дешеві монітори - двократна лотерея
-
Radio Bay
Member
Китайози таке й з SSD робили, не пам'ятаю вже що там міняли, але жорстко запам'ятав.Юрий Сергеевич: ↑ 21.11.2024 21:19да я читал обзор. просто КТС тоже хитрозадые,они первые партии выпустили на матрице от AUO,а потом как народ начал брать, сменили ревизию на Innolux с битыми пикселями и т.д болячками.у норм матрицы 1 выход хдми,у второй ревизии 2 выхода хдми. по 2 ревизии народ уже плюётся.
Щось типа Eizo може і має сенс або інші брендові цацки. До того ж я припускаю, що на різні регіони постачаються вироби різної якості
-
Свегер
Member
Юрий СергеевичRadio BayЕвгений King
Ось, наприклад, досить популярний Dell G2724D: на оглядах Rtings він на AUO матриці, а в нас на ринок він завозиться на TVP матриці. Наскільки вона гірша, хто зна. На коробці монітора Made in China. Хоча в основному в Dell досить якісні і добре налаштовані монітори, але для нашого регіону комплектуючі інші.
Чому так?! Важко сказати, варіантів може бути багато, можна тільки вгадувати, як воно насправді.
- я в багатьох виробників таке спостерігав, що в одній моделі дві, або й більше різних матриць можуть поставити. Від чого це залежить, важко сказати.Юрий Сергеевич: ↑ 21.11.2024 21:19 просто КТС тоже хитрозадые,они первые партии выпустили на матрице от AUO,а потом как народ начал брать, сменили ревизию на Innolux
Ось, наприклад, досить популярний Dell G2724D: на оглядах Rtings він на AUO матриці, а в нас на ринок він завозиться на TVP матриці. Наскільки вона гірша, хто зна. На коробці монітора Made in China. Хоча в основному в Dell досить якісні і добре налаштовані монітори, але для нашого регіону комплектуючі інші.
Чому так?! Важко сказати, варіантів може бути багато, можна тільки вгадувати, як воно насправді.
-
Евгений King
Member
Конкретно цей Dell просто шляпа, от і все.Свегер: ↑ 21.11.2024 23:56 Юрий СергеевичRadio BayЕвгений King- я в багатьох виробників таке спостерігав, що в одній моделі дві, або й більше різних матриць можуть поставити. Від чого це залежить, важко сказати.Юрий Сергеевич: ↑ 21.11.2024 21:19 просто КТС тоже хитрозадые,они первые партии выпустили на матрице от AUO,а потом как народ начал брать, сменили ревизию на Innolux
G серія Dell, це серія для геймерів, у них навіть в специфікації 8bit лише, по оглядам ніяка контрастність і яскравість, немає калібровки, він зливає навіть трирічному S2721DGF/DGA, бо S серія для дизайнерів і на ній не зхалтуриш. А на цьому G хіба лише грати та утуб дивитись, все інше - тільки якщо повезло з калібровкою по заводу, або якщо у товариша/знайомого є чим калібрувати.
У мене було 3шт S2721DGA, так їх всі три в ряд ставиш, картинка однакова, ідентична, взагалі
Монік дешевий, ТТХ смачні, але він виключно для геймерів, якість відповідна.
Ну а стосовно матриць - де дешевше запропонували, такі матриці й поставились, особливо в таку от ширпотребну модель.
-
Radio Bay
Member
Клас матриці - биті пікселі, засвіти та інше. В нас не працює тема 30 days money-back guarantee, у нас повернення, то величезний гемор, а там запхають у дупу без слів, просто відішлють назад. От, вважаю, головна причина, чому на наш ринок можна поставляти товари якості нижчеСвегер: ↑ 21.11.2024 23:56Чому так?! Важко сказати, варіантів може бути багато, можна тільки вгадувати, як воно насправді
-
Podolyanin
Member
Щось не фартить з купівлею монітора. Замовив на алло G Pro 27i доставкою кур'єром, привезли явно чиєсь повернення, все було розпаковане - коробка, кульочки, без перевірки таке брати дуже ризиковано, відмовився
-
Юрий Сергеевич
Junior
Podolyanin
какой по итогу выбрал?или в поиске дальше?
какой по итогу выбрал?или в поиске дальше?
-
Podolyanin
Member
Юрий Сергеевич
, поки в роздумах, дивився ще на Alienware AW2724DM, але нормальна ціна лише в сіровозів , може пізніше ще спробую сяомі на магазин замовити щоб перевірити, бо схоже, що поштою найбільш невдалі екземпляри намагаються втюхати.
, поки в роздумах, дивився ще на Alienware AW2724DM, але нормальна ціна лише в сіровозів , може пізніше ще спробую сяомі на магазин замовити щоб перевірити, бо схоже, що поштою найбільш невдалі екземпляри намагаються втюхати.
-
Юрий Сергеевич
Junior
Podolyanin
а чо леново не хочешь?
а чо леново не хочешь?
-
Podolyanin
Member
Lenovo Legion R27q-30? Є він в моєму списку, але я його поставив як резервний варіант, якщо не куплю щось нормальне трохи дорожче.
Зараз вже знову дивлюся на нього, ціна найнижча з усіх, що розглядаю і нахвалювали його тут, але й критикували)
Зараз вже знову дивлюся на нього, ціна найнижча з усіх, що розглядаю і нахвалювали його тут, але й критикували)
-
DmytroP
Junior
Купил сегодня, пока всем нравится, только думаю купить кронштейн к нему.Podolyanin: ↑ 22.11.2024 23:52 Lenovo Legion R27q-30? Є він в моєму списку
-
Юрий Сергеевич
Junior
DmytroP
а можешь на тел сделать фото засветов? в тёмной комнате чёрный фон на экране.очень интересно
а можешь на тел сделать фото засветов? в тёмной комнате чёрный фон на экране.очень интересно
-
Евгений King
Member
Ось такий беріть, найпростіший, але не найгірший: Хоча я б не брав ніякі кронштейни, як на мене якщо нога з ліфтом, того достатньоDmytroP: ↑ 23.11.2024 00:38Купил сегодня, пока всем нравится, только думаю купить кронштейн к нему.Podolyanin: ↑ 22.11.2024 23:52 Lenovo Legion R27q-30? Є він в моєму списку
-
odessitmws
Member
если уж делать такое фото, то нужно в темной комнате делать фотку https://vipernight.com/monteon/ там где на черном фоне разной яркости серые квадраты и подогнать чуствительность камеры что бы на ней были видны те же квадраты что и глазамиЮрий Сергеевич: ↑ 23.11.2024 00:42а можешь на тел сделать фото засветов? в тёмной комнате чёрный фон на экране.очень интересно