После удара в углу на тв образовалась небольшая горизонтальная трещина без пятен, видно только на темном фоне.
Спустя несколько дней заметил что она "ползет" от края к центру экрана, примерно на 1-2 пикселя в сутки.
Пробовал скотч, 505 клей, не помогает, оно живое.
Можно это чудо как то остановить, или смирится и ждать когда оно доползет до финиша ?
Останні статті і огляди
Новини
Живая трещина на телике
-
zombiepriest89
Junior
-
Евгений King
Member
Не вийде зупинити, при роботі телевізор добряче нагрівається через підсвітку, при вимкненні охолоджується, йде розширення і стиснення матеріалів.
Надкол захисту матриці буде ймовірно репатись і далі.
Тут треба спеціалізовані клеї, котрими клеять та маскують тріщини скла, зачасту таке рекламують для ремонту лобового скла машин і важливо саме проклеїти тріщину в точці де вона росте.
Знову таки, яка там хімія і чи не позначиться це потім на роботі девайсу - не зрозуміло, я б вже не парився, хай повзе.
Надкол захисту матриці буде ймовірно репатись і далі.
Тут треба спеціалізовані клеї, котрими клеять та маскують тріщини скла, зачасту таке рекламують для ремонту лобового скла машин і важливо саме проклеїти тріщину в точці де вона росте.
Знову таки, яка там хімія і чи не позначиться це потім на роботі девайсу - не зрозуміло, я б вже не парився, хай повзе.
-
Filabatya
Member
повезти в автомайстерню хай засверлять і заклеять як лобове
а скло від матриці не знімається окремо як в телефонах?
-
Евгений King
Member
Має бути приклеєне, хоча можливо там є якась мінімальна повітряна кишеня і воно просто лежить поверх.Filabatya: ↑ 18.11.2024 12:19 повезти в автомайстерню хай засверлять і заклеять як лобове
Всеодно клеїти клеями для лобовух така собі справа, якщо захисний слой був у повітрі і склеїться з матрицею - буде пляма, або просто труп телевізора.
Плюс клей може банально з'їсти той захисний слой, або вплинути на матрицю, коротше кажучи тут або експериментувати з шансом зробити гірше, або забити і змиритись
-
zombiepriest89
Junior
Filabatya
не, проклеено как бутерброд китайский.
Евгений King
тоже думаю что клиента уже не спасти.
не, проклеено как бутерброд китайский.
Евгений King
тоже думаю что клиента уже не спасти.
-
Filabatya
Member
вам треба дзвонити або везти в грамотну майстернб по теліках, якщо ціна телевізора не менша за його ремонт, або знайти по чому матриця і самому поміняти
-
Евгений King
Member
Я б точно таким не сношався, навіть зі своїм 55м телевізором.Filabatya: ↑ 18.11.2024 12:39 вам треба дзвонити або везти в грамотну майстернб по теліках, якщо ціна телевізора не менша за його ремонт, або знайти по чому матриця і самому поміняти
Ціна матриці - 70% вартості ТВ.
Жоден сучасний майстер не буде вам щось клеїти, відправить шукати донора.
Це треба ще знайти того кулібіна старої закалки, котрий оцінить всі ризики і запропонує заклеїти, або здерти покриття і нанести щось інше
-
Wahoo
Member
По аналогии с авто стёклами, просто клей не работает. Нужно просверливать отверстие мелкое в текущей точке распространения трещины, и туда уже заливать клей (И клей там не в качестве скрепляющего, он просто герметик).
Однако с телевизором такое сделать крайне затруднительно. Температурные деформации ничем не победить. Считай, что это абсолютная сила.
Однако с телевизором такое сделать крайне затруднительно. Температурные деформации ничем не победить. Считай, что это абсолютная сила.