Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Юрий Сергеевич: 09.11.2024 18:46парни,насчёт кронштейна. кто владелец этой метёлки https://rozetka.com.ua/officepro-ma421s/p416694477/
подскажите какая у него ширина нижней части упора?
voyt9: 09.11.2024 18:53чому не 501? десь читав що 500 серія з газліфтом, а 4хх без
Дешеві газліфти - лайно, не треба, на телевізорах стикався.
Борщ
Member

Повідомлення

Melofon
Я ще за БП з тобою спорив)
Melofon
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.11.2024 21:39
Юрий Сергеевич: 09.11.2024 18:46парни,насчёт кронштейна. кто владелец этой метёлки https://rozetka.com.ua/officepro-ma421s/p416694477/
подскажите какая у него ширина нижней части упора?
voyt9: 09.11.2024 18:53чому не 501? десь читав що 500 серія з газліфтом, а 4хх без
Согласен, лучше взять чуть дороже и проверенного бренда чем эти бренды наклеклейщики наклеек которых уйма, там контроля качества почти нет судя по отзывам, но есть хорошие бренды которые реально следят за качеством своей продукции, например Anda Seat которые ещё и выпускают топовые (по качеству) геймерские кресла, https://rozetka.com.ua/anda-seat-ad-w-a ... 446920859/

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Борщ: 09.11.2024 22:03 Melofon
Я ще за БП з тобою спорив)
Это легко бо я там куратор, так что скорее всего :gigi:
Юрий Сергеевич
Junior

Повідомлення

Melofon
отец ты шо?! :gigi: 4к за этот веник...дороговато очень.требую шота подешевле и норм качества B-)
Борщ
Member

Повідомлення

Короче, пацани, купляйте ОЛЕД)

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Melofon: 09.11.2024 22:05Это легко бо я там куратор, так что скорее всего

Ми так нормально спорили, про beQuiet Dark Power і достатньості 850ват на систему)
Melofon
Member

Повідомлення

Юрий Сергеевич: 09.11.2024 22:13 Melofon
отец ты шо?! :gigi: 4к за этот веник...дороговато очень.требую шота подешевле и норм качества B-)
Сынок ты шо?! Я же тебе конкретно не советовал 4к за веник, лучше возьми 2к и не парь мамке мозг ;) :gigi: если есть вопросы по моделям то это уже завтра :think: но ты спрашивай, тут не я один на стрёме :gigi:
l-m
Member

Повідомлення

Melofon: 09.11.2024 18:06 Так сказал как будто ипс это что-то хреновое, из тфт матриц пока лучше не придумали
S-PVA були краще, але дорогі та канули в забуття.
Юрий Сергеевич
Junior

Повідомлення

Melofon
ну с моником вроде определился,я имел ввиду 4к гривасов за кронштейн. дороговато(
кста Dell на матрице от LG / Lenovo на BOE. последняя хуже, опять дилемма что выбрать. делл или леново. :banghead:
voyt9
Junior

Повідомлення

Melofon: 09.11.2024 22:05
Radio Bay: 09.11.2024 21:39

но есть хорошие бренды которые реально следят за качеством своей продукции, например Anda Seat
Это легко бо я там куратор, так что скорее всего :gigi:
та звісно є, але чисто як затичка щоб тримати монітор, 4к для більшості дорогувато, тому й виходить що офіспро та ін бюджетки більш популярні
alexdemua
Member

Повідомлення

Юрий Сергеевич
Ногу завтра заміряю відпишусь, якщо ще актуально.

А щодо панелей звідки інфа що dell на lg? Там спочатку була панель від AU Optronics AUO M270DAN08.C, але фактично я ніде не бачив підтвердження, бо сервісне меню каже що панель якась TPV.
На польському ютубі є навіть відео-розслідування щодо G2724D, наче виробник в процесі виготовлення змінював різні матриці, тому і перші огляди були типу це топовий монітор, а по факту люди стикалися з екземплярами, де і яскравість інша, і взагалі все не так круто, як в оглядах.
Юрий Сергеевич
Junior

Повідомлення

тоже самое что и ВОЕ,т.к они вроде слились вместе.
alexdemua: 09.11.2024 23:45якщо ще актуально.
актуально,буду ждать.
если ли визуально разница между165гц и 180гц?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Melofon: 09.11.2024 22:05Согласен, лучше взять чуть дороже
Там чуть не покатит, чтобы он реально мягко двигался и точно выставился на заданный угол, это очень высокое качество и точность сборки. Перккос в полградуса влево/вправо - тот еще вынос мозга, начинаешь ровнять, чуть качаешь в строну, уходит на градус. Тоже самое будет и с другими регулировками по осям. Под телики там газлифты баков по 500 выходили. Дешевые всегда кривили, висит криво и всё. Как сейчас не знаю, надо курить тему, проблемы я обозначил. Учитывая не частое кручение вообще нужен ли он? У меня 3 на кронштейнах, замахаешься выравнивать, потому выставил, затянул шестигранниками и забыл. Профит - нет ноги, место не столе
Mike3256
Junior

Повідомлення

Хочу купить монитор для работы с видео, но не могу определиться с выбором. Посоветуйте, пожалуйста, на что лучше обратить внимание? Какие модели подойдут для редактирования и цветокоррекции? Интересуют разрешение, качество цветопередачи и удобство работы.
vsx
Member

Повідомлення

Борщ: 09.11.2024 22:18 Короче, пацани, купляйте ОЛЕД)
Как только получим 1000..
Radio Bay
Member

Повідомлення

Mike3256: 10.11.2024 11:55Хочу купить монитор для работы с видео
EIZO FlexScan типа EV2430, для работы всё равно калибровать, не самому конечно, вызвать калибровщика с калибратором, это на глаз не делается
Свегер
Member

Повідомлення

Mike3256
Mike3256: 10.11.2024 11:55 Хочу купить монитор для работы с видео, но не могу определиться с выбором. Посоветуйте, пожалуйста, на что лучше обратить внимание? Какие модели подойдут для редактирования и цветокоррекции? Интересуют разрешение, качество цветопередачи и удобство работы.
Якщо вам потрібен не професійний монітор, які коштують десь від 1500-2000$, то ось такий можете розглянути:
https://ek.ua/ua/ASUS-PROART-PA279CRV.htm
Для роботи з кольором, потрібно щоб монітор точно відображав кольори в потрібному вам кольоровому просторі.
Для віндовса, колірний простір sRGB - 100%.
Для роботи в фото-відео дизайнерських программах, потрібен монітор з колірним простором Adobe RGB, чи DCI P3 - від 95 до 100%, чим ближче до 100%, тим краще. Злежить в якому колірному просторі ви працюватиме, по такому і потрібно орієнтуватися. Для фото, як я знаю - це точно Adobe RGB, для відеопрограм, не знаю.
Також, вам буде важлива глибина кольору - це кількість відтінків, що може відобразити монітор, чим більше тим краще. Тому потрібно розглядати монітор не менше від 8 біт + FRC, що відображають більш ніж 1 млрд. відтінків. (професійні дизайнерські монітори йдуть на 10 біт, але й коштують вони в рази дорожче)...
З роздільною здатністю, тут гадаю все зрозуміло, чим вона більше - тим чіткіше буде зображення.
Щоб кольори точно відображались, як в попередньому пості вказав "Radio Bay" - монітор потрібно відкалібрувати, визвавши калібрувалиника, або можливо в когось із знайомих можете попросити, але ця штука не дешева і загалом є тільки в тих хто професійно працює з кольором.
Ну і характеристики комп'ютера, також мають бути відповідними до вимог вашої програми в якій ви будете працювати
kyky
Member

Повідомлення

Доброго вечора. Таке питання на засипку, чи є в районі 100 доларів норм монітори 24 на фуллхд? Не для геймера чи роботи, просто додому для стандартного користування :gigi: :lamer:
Свегер
Member

Повідомлення

В цьому ціновому діапазоні, гадаю, можете вибрати той, який вам більше подобається. Вони, будуть, плюс мінус однакові.
Різниця буде тільки типі матриці.
IPS - більш барвистіші кольори і пограти на такому зможете, але чорний відображається, як темно-сірий/синій.
VA - хороший чорний, краще для вечірнього використання, перегляду фільмів, але в динамічних іграх/фільмах можу бути шлейви(гостінг), що тягнуться за темними об'єктами в русі.
Герцівку, також, краще 75hz чи 100hz, буде трохи більше плавності.
heidfeld
Member

Повідомлення

kyky: 10.11.2024 18:59 Доброго вечора. Таке питання на засипку, чи є в районі 100 доларів норм монітори 24 на фуллхд? Не для геймера чи роботи, просто додому для стандартного користування :gigi: :lamer:
такой бери, не пожалеешь https://hotline.ua/computer-monitory/ii ... ?tab=about
alexdemua
Member

Повідомлення

Юрий Сергеевич: 09.11.2024 12:17 alexdemua
а измерь пожалуйста длину ног.
не своих,подставки)
R27q-30 має ширину ноги - 47,5 см, глибину - 26 см. Міряв по площині столу.
Відповісти